Bun găsit, prieteni dragi! Întotdeauna am căutat să fiu cât se poate de obiectivă și corectă în relatările mele. Experiențele aduse în atenția voastră- plăcute sau mai puțin plăcute-, chiar și îmbrăcate în povești, reflectă realitatea.

Cred în puterea exemplului și în lecțiile învățate din orice experiență. De aceea mi se pare important să le împărtășim. Un exemplu este și ceea ce urmează să vă povestesc. Veți descoperi un subiect mai puțin (spre deloc) abordat de mine. Dar dacă va ajuta chiar și numai o singură persoană, mă declar mulțumită. TENA Lady- încă o poveste reală.

Cuprins

TENA Lady- încă o poveste reală

TENA Lady

Produse TENA Lady

Am realizat că pot aborda și subiecte de acest gen deoarece fac parte din realitate. Din viața de zi cu zi! Chiar dacă sunt considerate încă subiecte tabu, jenante, intime. A învins dorința de a veni în ajutorul celor care și-au pierdut încrederea.

Dar, să nu vă mai consum din timpul prețios! Povestea de astăzi este despre oameni care la un moment dat se confruntă cu diverse probleme de sănătate. Unele dintre ele apar la vârste respectabile- așa îmi place să spun despre cei mai în vârstă- și sunt extrem de supărătoare. Cum ar fi spre exemplu incontinența urinară.

Știți, reclama aceea cu ”am făcut pe mine! la propriu!”. Personal o consider nereușită, dar nu despre reclame este vorba. Ci despre capacitatea de a înțelege prin ce trec, cu ce se confruntă în realitate. Cât de neplăcut se simte cineva care este în această situație.

pexels photo 3791664 TENA Lady- încă o poveste reală

Realitatea sau viața bate filmul

Realitatea a fost cea care m-a făcut să înțeleg adevărata dramă trăită de cei cu incontinență urinară. Și nu exagerez deloc! Mă consider un om informat, în general, însă nu știam mai nimic despre toate acestea. Abia când cineva foarte drag mi-a spus că se confruntă cu probleme de acest tip, am înțeles. Căci nu-i așa, viața bate filmul!

Începuse să-mi dea de gândit refuzul ei de a ne vizita, însă nu înțelegeam motivul. Evita să fie împreună cu prieteni, cu familia etc. Se închisese pur și simplu ca într-o carapace. Așa cum se întâmplase și atunci când se confruntase cu deficiența de auz. Se simțea exclusă, se simțea prost, simțea că lumea ei se prăbușise.

Se prăbușise de fapt din clipa pierderii celui cu care a mers zeci de ani pe drumul vieții. Prea devreme, prea repede, prea brutal. Începând de atunci, pentru ea lumea nu a mai fost la fel. Dar odată cu apariția acestor probleme, pur și simplu se simțea exclusă. Mi-a spus chiar că e inutilă și nu-și dorește să trăiască așa.

TENA Lady

Incontinența o problemă cu care se poate confrunta oricine

În zadar am încercat să îi explic că în lume există milioane de oameni cu astfel de probleme. Că vom găsi soluții așa cum am găsit la deficiența de auz. Și, că nu depinde de vârstă. Incontinența este una dintre problemele cu care se pot confrunta deopotrivă tineri și vârstnici.

I- am dat exemplul cel mai simplu: incontinența declanșată de râs. Aspect care nu are niște cauze clare, determinate de medici. Se întâmplă mai ales în cazul tinerilor, cu precădere al fetelor. Însă se poate duce o viață normală cu ajutorul soluțiilor și instrumentelor medicale.

Abia când s-a convins singură de rezultate a început să aibă încredere. Să redevină puțin câte puțin omul care era înainte ca viața să-i mai ofere niște provocări. Până să ajungem însă aici, am început să caut soluțiile pe care i le promisesem.

TENA Lady

20220707 163409 TENA Lady- încă o poveste reală

Povestea 

Bineînțeles, am încercat tot felul de produse despre care aflam din diverse surse. Revelația s-a produs însă atunci când am dat peste produsele TENA Lady. Surprinsă să aflu că TENA este lider mondial în gestionarea incontinenței, am parcurs toate informațiile pe nerăsuflate.

Entuziasmată cu fiecare rând și fiecare lucru descoperit, am comandat o mostră gratuită. Din câte am înțeles eu că s-ar potrivi situației prin care trecea draga mea. Îmi doream ca măcar jumătate din promisiuni să fie reale. Voiam din tot sufletul să o ajut, să se simtă protejată, să alung suferința și să-i îmbunătățească viața.

Teama care mă pândea de după colț, pregătită să se declare învingătoare, nu mi-a permis să spun nimic. Abia odată ce a ajuns mostra comandată, am început să- i povestesc despre ce era vorba.

20220707 163711 TENA Lady- încă o poveste reală

Despre absorbantele TENA Lady

Absorbantul TENA Lady este creat special pentru incontinența urinară și absoarbe rapid scurgerile.  Blochează mirosul neplăcut, de fapt corect spus este îl neutralizează. Astfel, lichidul este blocat la interior, păstrând senzația de prospețime. Altfel spus, oferă protecție triplă împotriva scurgerilor, mirosurilor neplăcute și a umezelii.

Experiența

Acestea erau informațiile, dar ce era mai important abia urma. Așteptam reacția și feedback ul cu o nerăbdare și curiozitate greu de exprimat în cuvinte. Expresia și zâmbetul ce se schița pe chipul drag, spuneau tot. Prin urmare, nu am stat pe gânduri și am comandat absorbantele TENA Lady Slim Normal. 

TENA Lady

Ei bine, după câteva zile de utilizare a absorbantelor TENA Lady, lucrurile s-au schimbat. Parcă nici nu ar fi existat vreodată problema incontinenței. Apoi au venit și opiniile.

Mi-a spus că nu a crezut nicio clipă că poate exista un produs care (aproape) o va face să uite de această neplăcere. Se simte confortabil cu absorbantele TENA Lady. Sunt moi, delicate cu pielea iar senzația de umezeală și mirosul au dispărut. Yeee! Cuvintele ei m-au făcut să sar în sus de bucurie. Era nevoie de atât de puțin!

20220707 164424 TENA Lady- încă o poveste reală

Încă o poveste reală

Grijile și indispoziția erau acum din ce în ce mai departe. Văzând-o atât de schimbată în bine, nu doar că m-am bucurat, am căutat mai multe informații. Am descoperit produsele TENA Lady pe rafturile magazinelor din străinătate.

Am citit zeci de povești ale oamenilor care se confruntau cu incontinența. Care, apropo, este de multe tipuri și se întâlnește la oameni de toate vârstele. 

Apoi m-am gândit la o variantă pentru noapte, când e mai greu cu deplasarea. Chiar și pentru cei fără probleme este neplăcut să- și strice somnul cu mersul la baie. Mie una îmi displace total. Dacă nu am încotro, merg, dar cu ochii aproape închiși, nu aprind lumina etc. :)

TENA Lady Normal Night &  Normal

TENA Lady

TENA Lady Normal Night mi s-a părut că ar fi produsul potrivit în acest caz. În acest fel, ar fi reușit să scape de stresul mersului la toaletă noaptea. Desigur, nu a fost de acord să comand cele două tipuri de produse.

Motivul, nu are rost vi-l ascund, era legat de bani. Se gândise să nu dăm atâția bani spunându-mi că se va descurca doar cu absorbantele TENA Lady Slim Normal. Fără să-i spun, am comandat TENA Lady Normal Night și TENA Lady Normal. Pentru că vreau să găsim cea mai bună soluție care să o facă să se simtă cât mai aproape de normal. 

20220707 164300 TENA Lady- încă o poveste reală

Produsele sunt concepute din grija pentru oameni, pentru a-și păstra încrederea în ei.  Dar fiecare om este diferit, unic cum o spun adesea. Fiecare are nevoile sale, așteptările sale și nu în ultimul rând, tipul de abordare, concepții etc.

De ce mai multe tipuri de absorbante

Pentru mine era extrem de important să aflu părerile sincere despre produsele folosite. Și de multe ori trebuia să insist asupra detaliilor pe care se jena să mi le dea. De aceea am ales să testăm mai multe variante. Așa am ajuns să comand TENA Lady Normal Night, TENA Lady Slim Extra și TENA Lady Ultra Mini.

20220707 164337 TENA Lady- încă o poveste reală

Poate vă gândiți (ca și draga mea) că ar fi fost suficient să rămânem la un singur produs. Sau, să comandăm mostrele gratuite de pe site și abia apoi să cumpărăm ce s-ar fi potrivit. Vă explic însă de ce nu am procedat astfel.

În primul rând, dacă ar fi rămas la absorbantele de noapte, ar fi fost incomode pentru zi. Acestea satisfac nevoile pentru noapte, când nu este necesară mișcarea. Prevăzute cu o bază mai lată pentru protecție în timpul nopții, poziția culcat, sunt utile noaptea. Utilizate ziua, deranjează și devin mai incomode când face mai multă mișcare.

20220707 163918 TENA Lady- încă o poveste reală

Plăcut, util & economic

Pe de altă parte, absorbantele TENA Lady Slim Normal i-ar fi creat nesiguranță, grijă și stres pe timpul nopții. Logica a fost să comand câte un pachet din acestea absorbante în loc de câteva pachete de un singur tip. Pe scurt: plăcut, util & economic.

În acest fel reușesc să aflu care sunt cele mai potrivite, fără să plătesc pentru un singur produs. În altă ordine de idei, mostra gratuită se oferă o singură dată la 6 luni.

Tot în logica de a înțelege cât mai bine beneficiile absorbantelor, am comandat TENA Lady Ultra Mini. Mi-am propus astfel să le încerc chiar eu, chiar dacă nu sufăr de incontinență urinară. Îl folosesc ca pe un protej slip.

TENA Lady

Puncte forte

Absorbantele Ultra Mini sunt cele mai subțiri, dar au aceleași dimensiuni cu absorbantul zilnic. Toate absorbantele conțin tehnologia microPROTEX™  care ofertă siguranță și discreție. De asemenea, oferă Tehnologia Fresh Odour pentru controlul mirosurilor. Sunt testate dermatologic și nu conțin parfum.

Și acum să trecem la concluzii, pe care sunt convinsă că le așteptați cu mare curiozitate. Absorbantele TENA Lady sunt clar un răspuns la problemele create de incontinența urinară. Indiferent de ce tip, alegerea produsului potrivit este foarte importantă.

20220707 164713 TENA Lady- încă o poveste reală

Opinii obiective 

Cele două tehnologii folosite la crearea absorbantelor TENA ajută la redarea încrederii și evitarea stresului creat de incontinența urinară. Prețul poate părea un pic cam mare, dar raportul calitate- preț este corect.

Absorb foarte bine lichidul, se prind bine pe chilot și sunt delicate cu pielea. Pachetele conțin 12, respectiv 10 bucăți.

TENA Lady

Desigur, fiecare folosește numărul de absorbante în funcție de nevoile sale. În cazul nostru, câte 3 pachete de TENA Lady sunt suficiente.

Acestea sunt punctele forte ale absorbantelor TENA Lady. Există însă și puncte slabe sau mai puțin bune. Pentru că nu-i așa, orice este perfectibil iar eu v-am obișnuit cu obiectivitatea.

Puncte slabe

Unu: Se găsesc în cantități destul de limitate în farmacii/magazine online. Uneori, unele tipuri lipsesc cu desăvârșire. Iar în magazinele fizice prețurile sunt mai mari (în funcție de adaosul practicat). Desigur, asta nu ține de producător.

Al doilea inconvenient: la puțin timp după utilizare, absorbantul se strânge, creând un fel de șanțuri care duc la un mic disconfort. Și nu din cauză că nu sunt schimbate la timp. Se întâmplă chiar și atunci când sunt curate. Poate găsesc o soluție dacă citesc articolul. ( ;-) )

pexels photo 5705486 TENA Lady- încă o poveste reală

La final

La finalul finalului vă spun ce a ales draga mea până acum. A rămas la TENA Lady Slim Normal și TENA Lady Normal Night. Urmează să încercăm și alte variante. Iar eu sper să o conving să încerce și Tena Lady Slim Pants (chiloți pentru incontinență).

Știați despre produsele TENA Lady? Dar despre incontinența urinară? Cunoașteți oameni care au această problemă? Cum vi se pare experiența povestită?

Credeți că este utilă și altor oameni care se confruntă cu unul dintre tipurile de incontinență urinară? Să mai scriu despre astfel de experiențe?

Până data viitoare, sănătoși să fiți și aveți grijă de dragii voștri!

Cu drag, MM
Mulțumesc pentru vizită!

Dacă v-a plăcut  ce ați citit, distribuiți și prietenilor. De asemenea, abonați- vă pentru a afla primii noutățile.

S-ar putea să găsiți ceva interesant și aici:

Ce se întâmplă cu vacanțele 2022

Cel mai bun prieten câștigat: Allurene

Smartwatch Beyond – inteligență și eleganță

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

5/5 - (1 vote)