Se spune că atunci când alegem un cadou o facem cu gândul la ce ne-am dori noi. Dar nu suntem toți la fel, ci dimpotrivă. Suntem unici, cu personalități, gusturi și pasiuni diferite. De aceea alegerea cadourilor nu se face la întâmplare. Indiferent dacă alegem cadouri pentru cei mai dragi din viața noastră, prieteni sau chiar colegi.

Cuprins

2 povești despre cadoul perfect

(MindBlower)

cadoul perfect

Cadoul perfect trebuie să spună o poveste, să transmită un mesaj sau să răspundă unor așteptări. Ei bine, da, este vorba de poveste. Iar eu am două povești în care veți descoperi ambele ”teorii”. Cadoul perfect care aduce bucurie, împlinește o dorință și cadoul ales mai mult pentru tine.

Prima poveste a început cu petrecerea surpriză și cadoul perfect pe care i le-am pregătit soțului meu la aniversarea de 50 ani. De când am pornit împreună în călătoria vieții ne-am făcut unul altuia mici sau mari surprize. Am avut grijă să ne oferim cadouri , mici atenții care ne aduc bucurie. Ceva ce ne dorim mult sau de care avem nevoie. 

De la flori și bilețele cu mesaje de iubire strecurate în dormitor, la cutii de bijuterii. De la bilete la teatru, la bijuterii, Lampă Calea Lactee sau botinele de care aveam nevoie. De la papuci de casă cu încălzire, la weekenduri surpriză la mare sau la munte. 

Idee de cadou pentru bărbatul iubit 

pexels photo 5530167 2 povești despre cadoul perfect (MindBlower)

Prima poveste

Ideea  de cadou pentru bărbatul iubit și a petrecerii surpriză a pornit de la starea iubitului meu. Refuza să accepte o petrecere la împlinirea acestei vârste. Ce era de sărbătorit? Bătrânețea? De ce mai avea nevoie la vârsta asta? Și multe astfel de întrebări care mi-au dat serios de gândit.

De ce se temea oare de vârsta aceasta? Cum de nu-i mai plăcea să sărbătorim împreună cu familia și prietenii? M-am gândit bine și mi-am dat seama de unde veneau temerile, angoasa și apatia în care trăia de câteva zile bune. 

Trebuie să-l scot din starea aceasta și să-l fac să redevină omul vesel, energic și iubitor de care m-am îndrăgostit. Să-i revină pofta de viață. Să-l conving că cei 50 de ani merită sărbătoriți pentru tot ce a(m) realizat. Reprezintă doar un număr, o etapă în viața lui și o bucurie să-l avem ca soț, tată, prieten.

Cadoul perfect & petrecere reușită

Sub nicio formă nu puteam lăsa această zi importantă, să treacă ca o zi banală. Prin urmare, mi-am sunat copiii și cei mai buni prieteni și am pus la cale o petrecere surpriză. Bineînțeles, am găsit și cadoul perfect pentru un bărbat puternic, rafinat. Cu setul cadou decantor Glob Pământesc cu două pahare Deluxe nu aveam cum să dau greș.

Și am avut dreptate: Totul a ieșit așa cum am plănuit. Deși, de câteva ori am fost la un pas de devoalarea surprizei, am reușit ce mi-am propus. A fost cea mai reușită petrecere surpriză. Iar cadoul, potrivit gustului și dorinței sale: cadoul perfect.

Cât despre satisfacția mea și mulțumirea au fost enorme! Am văzut în ochii bărbatului iubit, lumina aceea pe care o cunoșteam. Era fericit, se simțea bine, se simțea iubit și împlinit. Reușisem să-l surprind atât de tare încât toată seara mi-a spus: nu-mi vine să cred! Cum de nu am bănuit nimic?!?

A doua poveste 

Peste doar câțiva ani a venit rândul meu. Știam că mi se pregătește ceva. Eram obișnuită cu surprize care mă făceau să mă simt în al nouălea cer. Primisem de multe ori cadoul perfect. Cadouri dintre cele mai inedite, cele mai neașteptate, la care nu m-aș fi gândit nici în visele cele mai frumoase.

cadoul perfect

Prin urmare, așteptările mele erau setate la cote maxime. La fel și ale prietenelor și colegelor care știau ce cadouri surpriză mi se făcuseră. Fetele apreciau (și invidiau uneori) relația frumoasă pe care o avem. Împreună cu ele încercam să intuiesc ce idee îi trecuse prin minte iubitului meu de această dată. Ce surpriză m-ar putea aștepta?

”Cred că ți-a pregătit un program cu stripperi” – sugerează Daniela, una dintre mai tinerele prietene. ”Știi că nu e genul meu, ba chiar m-ar deranja. Nu ar fi deloc un cadou reușit” – i-am răspuns roșind. ”Mie mi-ar plăcea!” continuă Daniela.

Cadouri pentru femei – presupuneri amuzante

”Eu cred că o va duce într-un loc exotic”- își dă cu părerea și Cristina. ”Nuuu… are invitați acasă. În orice caz, te rog să dai neapărat un semn imediat ce vei afla. Nici n-o să pot dormi cu gândul la asta”- încheie Mihaela. Și ne despărțim amuzându-ne la ideile de cadouri ce treceau prin mintea fiecăreia.

cutie de bijuterii xl cu oglinda cheita si 20 compartimente 3345 6290 2 povești despre cadoul perfect (MindBlower)

Când așteptările îți sunt prea mari, dezamăgirea este și mai mare. Pentru că așa s-a numit sentimentul pe care l-am simțit când mi-am dat seama despre ce era vorba. Habar nu am cum am făcut, dar am descoperit despre ce era vorba chiar la prima oră a zilei aniversare.

Eh, de fapt, știu cum: am pus cap la cap lucrurile. Băieții nu au fost atât de atenți pe cât ar fi trebuit, la unele detalii.

Cadoul meu – cadou pentru bărbați

Cadoul perfect? Surpriza nu s-a mai ridicat la nivelul așteptărilor. M-am pus pe plâns când am realizat că de fapt era un cadou pentru bărbați: un miniproiector. Adevărat, avea și o parte care îmi era destinată, foarte emoționantă, recunosc.

Creative rotativ decantor pentru st louis acasa vin 33813 2 povești despre cadoul perfect (MindBlower)

Era un filmuleț realizat de băieți, în care era cuprinsă toată bucata mea de viață de până atunci. Cu cele mai emoționante, importante și fericite momente.

Până la momentul vizionării însă, au vrut să mai dreagă busuiocul. S-au mobilizat toți trei, au cerut ajutorul fetelor și au alergat după alt cadou. Doar că timpul rămas până la sosirea invitaților nu le era tocmai suficient.

Final fericit

Totuși, au reușit să găsească un set de bijuterii dintre preferatele mele și o ramă foto magnetică levitantă. Până la urmă, cadoul perfect a existat: filmulețul cu momentele unice pe care le-am trăit. Cât despre proiector, totul s-a transformat într- poveste haioasă.

Cele două povești reale pe care le citiți vor rămâne amintiri prețioase și haioase. În același timp, se desprind concluzii care contează în alegerea unui cadou perfect. Pentru un cadou reușit, este nevoie de sentimente, dar și documentare minuțioasă.

Cadoul perfect există

Alegerea unui cadou nu este o bagatelă, nu se tratează cu indiferență. Cadoul perfect există! Trebuie doar să știm să-l alegem. Cu cât cunoaștem mai multe despre persoana respectivă- pasiuni, simțul umorului, hobby etc.-  cu atât vom reuși să alegem mai bine. 

patura cu maneci buzunar si prindere la spate super catifelata 466120 2 povești despre cadoul perfect (MindBlower)

Spre exemplu, o Pătură cu mâneci și buzunare, Super Pufoasă, nu este cadoul perfect pentru cel care nu suportă pufoșeniile. La fel cum nu poți alege drept cadoul perfect un Decantor de vin Rotativ, pentru cineva care nu consumă vin. Și exemplele pot continua.

Important este să alegem cadoul perfect acordând atenția și importanța pe care le-am acorda dacă am alege pentru noi. Dar nu alegând cadoul pe care ni l-am dori pentru noi. Cadoul perfect este cel care transmite măcar puțin din dragostea sau sentimentele pe care le nutrești pentru cel care îl primește.

Cadouri pentru Sărbătorile de iarnă

Iată și un motiv pentru a ne demonstra abilitățile: sărbătorile de iarnă. În ritmul în care știm cum trece timpul, parcă văd că ne trezim cu Sfântul Andrei la ușă. Prin urmare, nu-i deloc devreme să începem căutările și alegerea cadourilor. 

Eu mi-am făcut temele și am început cu lista. Conține numele celor cărora le pregătesc cadouri, dar și câteva idei de cadouri pentru fiecare. Un cadou haios sau unul cu mesaj vesel, altul util (pufos), dar și elegant & luxos. În funcție de personalitate, pasiuni, dorințe. Apoi, împart bugetul alocat cadourilor și încep căutările.

Decorate with Indoor Plants Collage Blog Graphic 1 2 povești despre cadoul perfect (MindBlower)

Magazinul de cadouri Mindblower

Pentru că timpul este extrem de prețios, îmi fac cumpărăturile din magazinele online. MindBlower.ro este magazinul online descoperit de curând. L-am plăcut pentru diversitatea de produse, dar și imaginația bogată în materie de idei de cadouri. 

Haioase, elegante, sofisticate sau inteligente, necesare sau râvnite, emoționante,  cadoul perfect poate fi ales dintre miile de produse. Site-ul este structurat pe categorii de produse, fiabil și ușor de navigat. Și nici nu e cazul să vă panicați dacă nu știți ce să alegeți. Echipa MindBlower vă va ajuta cu idei dintre cele mai interesante, inedite, potrivite.

pexels photo 6478816 2 povești despre cadoul perfect (MindBlower)

Alte câteva motive care m-au convins

M-a convins livrarea imediată (1-2 zile), opțiunea de ambalaj elegant, festiv. Oportunitatea de a trimite cadoul direct către sărbătorit pentru mine este un câștig. De asemenea ingenioasa metodă de fidelizare, pe care am lăsat-o special la final. 

MindBlower.ro oferă puncte cadou în valoare de 4% din suma cheltuită cu fiecare comandă. În cazul unei comenzi generoase (peste 300 lei), ne așteaptă un cadou gratuit în coșul de cumpărături. Să nu-mi spuneți că nu contează, mai ales în vremurile complicate pe care le trăim.

La final

Am ales cadourile, m-am încadrat în buget, am primit și puncte și un cadou pentru mine. Dar nu vă spun nimic mai mult, deoarece sunt cadouri surpriză. Ador să fac cadouri surpriză! Vă recomand și vouă să descoperiți cadourile MindBlower vizitând site ul și pagina de facebook. 

Până data viitoare, cadouri perfecte!

Cu drag, MM

Articol înscris la proba nr. 5 SuperBloger 2022

Sursa foto: Mindblowe, pexels, arhiva personală, editare canva

Mulțumesc pentru vizită!

Dacă v-a plăcut  ce ați citit, distribuiți și prietenilor. De asemenea, abonați- vă pentru a afla primii noutățile.

S-ar putea să găsiți ceva interesant și aici:

ceasuri

depozit virtual

electronice

5/5 - (1 vote)