Șefa de cabină anunță echipa de zbor. Mi- am prins centura, sunt pregătită pentru zbor. Avionul se mișcă ușor iar eu fac o scurtă vizualizare mintală a bagajelor. Laptopul este sus în geanta lui, cartea lângă mine, telefonul trecut în mod avion și căștile în geantă.

Cuprins

Echipamente electronice din viața unui blogger

electronice

Pentru zborul de 6 ore și 15 minute care tocmai începe, obiectele electronice sunt absolut indispensabile. Este locul și momentul când își demonstrează cel mai bine utilitatea. 

Fac rapid încă un inventar cu electronicele necesare pentru zbor, dar și pentru toată vacanța. În acest timp avionul a decolat deja și urcă în înălțime. Hmmm, de aici de sus, câmpurile de floarea soarelui se văd altfel. Mult mai frumoase. Merită să fac câteva fotografii- și mă pregătesc să surprind câteva imagini cu smartphone- ul.  

Ups! Cablul și adaptorul universal. Oare le- am luat? Dar boxa portabilă și bateria externă? Hai că iar intru în fibrilații, de parcă am fi în urmă cu 10 ani. Mai bine mă concentrez pe fotografii și mă bucur de fascinanta priveliște. Cu siguranță vor fi mult mai reușite și mai instagramabile decât multe altele făcute la sol.

pexels photo 4173217 1 Echipamente electronice din viața unui blogger

Electronice în călătorie și vacanță

Și totuși, revin din nou la întrebarea legată de electronicele de care am nevoie. Am luat totul de pe lista obiectelor electronice din categoria Sport și călătorie? Fiecare obiect care face parte din ”trusa” mea de electronice este extrem de important. Pentru alții poate fi un moft, dar pentru mine, astfel de obiecte sunt esențiale.

Chiar dacă nu sunt acasă, la biroul meu, nu mă pot lipsi de echipamentele electronice și IT. Tehnologia evoluează și odată cu ea, și noi. Tehnologia nouă îmi ușurează munca și îmi face viața mai frumoasă! Și nu este vorba de obișnuință sau atașament față de electronicele mele.

electronice

BOXA SPCER

Echipamente electronice între ieri și azi (10 ani)

Ci despre utilitatea lor, despre faptul că fac parte din stilul meu de lucru și de abordare. Uite cât de ușor mi- a fost cu fotografiile! Ce mă mai chinuiam cu aparatul de fotografiat, deși era unul bun. Dar electronicele care oferă soluții de stocare!?! Doamne, ce avantaje, ce impact pozitiv și cât contează în munca mea.

Toate electronicele din așa zisa trusă le-am ales în funcție de calitate, de fiabilitate. Care mi se potrivesc și răspund cerințelor și nevoilor mele. Mai mult de atât, îmi influențează starea de spirit și inspirația. De toate acestea am nevoie chiar și acum, în vacanță.

Desigur, unele sunt destinate relaxării și distracției, specific vacanțelor. Mouse-ul pentru Gaming și boxa portabilă, spre exemplu. Pe lângă acestea, electronicele necesare muncii mele de blogger. Da, și acum, în vacanță, deoarece voi continua să scriu pentru SuperBlog.

pexels photo 5081399 Echipamente electronice din viața unui blogger

Incursiune în timp (și spațiu)

Ia te uită! De ce nu m- am gândit să notez ideile acestea pentru proba SpacerTehnologie la tine acasă. De înregistrat nu poate fi vorba, pentru că tot nu mi-a revenit vocea. Cum telefonul este ”ocupat” cu alte aplicații,  pot folosi laptopul. Până nu mă părăsește inspirația. 

S- au scurs deja 35 de minute de la decolare. Habar nu am când au trecut. Mi  s-au părut 5. Mai am destul timp până la pregătirea pentru aterizare. Zborul fără turbulențe îmi permite să fac o incursiune în timp. Îmi amintesc cum îmi petreceam orele de zbor spre și dinspre destinația de vacanță preferată cu 10 ani în urmă.

Fără căști wireless, preferam să citesc sau să urmăresc filmele care rulau pe ecranul din avion. Acum, pot renunța chiar și la cititul cărților fizice. Când nu ascult muzică, apelez la audiobook-uri sau podcast-uri. Dar dacă am chef să citesc, o pot face ascultând muzică.

20220523 194355 Echipamente electronice din viața unui blogger

Povestea unui blogger și electronicele ca îl însoțesc

Aici, deasupra norilor și a lumii, discuția aceasta, cu mine însămi mi se pare firească. Mă simt mult mai degajată, mai inspirată, liberă, creativă. Mai … in the air. Aoleu! apropo de in the air: sunt în aer cu articolul pentru care am deadline mâine seară. Dar nu e nicio problemă, pentru că pot asculta podcastul de la această probă, chiar în aer.

Uite de ce iubesc eu tehnologia nouă!  De fapt, ador evoluția tehnologiei în general, iar cea a echipamentelor electronice și IT, în mod special. Importantă este adaptabilitatea și deschiderea către inovativ.

La începuturile mele în blogging nici nu intra în discuție să lucrez în vacanță. Acum este practic aproape de neconceput să nu iau cu mine cele necesare scrisului, fotografiatului sau înregistrării.

electronice

Playa de las Americas

Povestea continuă în fiecare zi

Avionul începe să coboare. Ne pregătim de aterizare. În căștile mele wireless muzica preferată sună exact așa cum îmi place. Îmi creează starea de bine și de relaxare, de vacanță. În plus, pe durata zborului am reușit să ascult 2 podcast uri și să-mi structurez articolul.

După cum v-ați dat seama, acțiunea (și discuția cu mine însămi) aveau loc în avionul care mă ducea în vacanță. Îmi plac călătoriile și vacanțele, așa cum îmi place să scriu și să citesc. Sunt cele care demonstrează cu adevărat bogăția unui om.

Să descoperi oameni, culturi, tradiții, gastronomii specifice locurilor în care ajungi este mai mult decât plăcut și minunat. Din acest motiv prefer să am cu mine echipamentele electronice pe care mi le-am ales.

SPAD UNIV 02 768x768 1 Echipamente electronice din viața unui blogger

ADAPTOR UNIVERSAL

Ce nu-mi lipsește niciodată

Chiar dacă nu este vorba despre competiția (de suflet) SuperBlog, acestea nu- mi lipsesc din bagaj. Laptop, căști wireless, boxa mobilă, mouse, mousepad, smartphone etc. Consider că este un adevărat privilegiu să mă bucur de tot ceea ce oferă o destinație.

Dar adevărata satisfacție, bucuria care hrănește sufletul este să împart toate acestea cu voi. Cu ajutorul electronicelor amintite și a altora din această categorie de obiecte.

Experiența- cea mai bună recomandare

O întâmplare pe care nu pot să nu v-o povestesc, este legată de telefon. Cam într-o săptămână urma să plecăm în vacanță. Aflasem de un smartphone nou care, conform informațiilor era grozav pentru poze.

pexels photo 4526396 Echipamente electronice din viața unui blogger

L-am cumpărat cu gândul să surprind cele mai faine și inedite peisaje, chipuri din vacanță. Să ilustrez ceea ce scriu cu fotografii extraordinare.

Fix a doua zi i-am spart ecranul. Pentru că nu știam prea multe despre folia de protecție și nici nu se găseau chiar peste tot, nu i-am luat. Nici husă, gândindu- mă că mai fac economii pentru vacanță.

Echipamente electronice din viața unui blogger

Și iată- mă cu 3 zile înainte de plecare, alergând să rezolv problema. Cu costuri… cât telefonul. Atunci am aflat de folia de protecție a ecranului și m-am convins de utilitatea ei.

electronice

FOLIE PROTECȚIE

Astăzi, nu concep ca telefonul (proaspăt achiziționat) să-l utilizez fără folie protecție ecran și fără husă (de pe spacer.ro). Așa cum nu mă mai pot lipsi de adaptorul universal sau geanta pentru laptop, când merg în vacanță. Sau de măsuța pentru laptop, boxa portabilă și lampa led.

Tehnologia și rolul ei în viața mea de blogger

Aș putea să vă povestesc multe despre rolul tehnologiei în viața mea și despre electronicele din jurul meu. Dar, sigur veți înțelege mult mai bine și veți descoperi evoluția în cei 5 ani și jumătate de blogging, citindu-mă.

Iar despre produsele electronice enumerate și multe altele, de calitate, la prețuri accesibile, vizitați site-ul, pagina de facebook, instagram, blogul sau canalul de You Tube spacer.ro.

La final

Ce produse Spacer  care mi-ar f de ajutor aș dori să găsesc? Mai multe accesorii pentru laptop și pentru telefon, dar și smartwach și accesorii pentru acesta. De asemenea, produse inteligente pentru confortul coloanei și al lucrului la birou, cât lămpi și suport pentru telefon/aparat foto. 

Până data viitoare, conectați- vă la viitor!

Cu drag, MM

Articol înscris în competiția Superblog 2022

Sursa: spacer.ro,pexels, arhiva personală

Mulțumesc pentru vizită!

Dacă v-a plăcut  ce ați citit, distribuiți și prietenilor. De asemenea, abonați- vă pentru a afla primii noutățile.

S-ar putea să găsiți ceva interesant și aici:

lâna

obiecte

suplimente

5/5 - (1 vote)