De mai bine de doi ani trăim vremuri pe care doar scenariștii le-ar fi putut imagina. De la pandemie și lockdown la criza de energie, combustibil, alimentară sau economică. Dar viața merge mai departe iar noi avem misiunea de a trăi, a ne adapta și reinventa.

Cuprins

Depozit Virtual – o afacere de viitor

depozit virtual

Habar nu avem ce va urma, dar în niciun caz, stând cu mâinile în sân vom reuși să facem față tuturor provocărilor. Ca femeie (nu ”reprezentanta sexului slab”) mi-a fost greu să cred că pot reuși în anumite domenii de activitate. 

Întotdeauna lucrurile vor părea imposibile până ce le vom realiza – Nelson Mandela 

Totul pare imposibil la început

A fost nevoie de multă analiză și am căutat acel ceva care să mă motiveze, să-mi dea încredere. Spre exemplu, mă ajută citatul lui Nelson Mandela. Totul pare imposibil de realizat la început. Privit din exterior sunt două variante: fie nu pare mare lucru (pentru superficiali și aroganți), fie imposibil (pentru neîncrezători în forțe proprii).

Spre exemplu, ce știu eu despre materiale de construcții? M-am întrebat atunci când am intrat  pe Vindem-Ieftin.ro https://vindem-ieftin.ro/depozit-virtual/. Și mi-am amintit de alte situații prin care am trecut.

Ce aveam eu în comun cu băncile, când m-am trezit la un pas de șomaj? Nimic în afara studiilor economice le care le urmasem în facultate. De unde până unde, o micro afacere cu prepelițe? Și totuși, în ambele cazuri am obținut rezultate extraordinare. 

pexels photo 5408684 Depozit Virtual - o afacere de viitor

Depozit Virtual – concept unic

Așa se întâmplă ori de câte ori îmi amintesc cuvintele lui Nelson Mandela. Revăd filmul provocărilor pe care le-am primit cu generozitate din partea vieții. De data aceasta, contextul general în care ne aflăm este cel care m-a făcut să caut o sursă suplimentară de venit. 

Citesc despre conceptul unic pe piața materialelor de construcții din Romania: Depozitul Virtual. Concret, ce înseamnă și cum pot deveni francizat Depozit Virtual. Lansat de Casa de Comenzi Vindem-Ieftin.ro, dincolo de unicitate, conceptul este extraordinar de ofertant ca business.

Ideea de Depozit Virtual a pornit de la o nevoie, reușind să revoluționeze comerțul cu materiale de construcții. Practic, depozitul clasic s-a mutat (transformat) în virtual. Ei bine, acest aspect a avut primul efect uimitor asupra mea.

depozit virual

De ce Francizat Depozit Virtual?

Cum să nu-mi placă să lucrez cu un laptop și un telefon, din confortul casei? Sau de oriunde din lume? Cum ar fi să câștig bani în timp ce sunt în vacanță în Tenerife? Fără a fi nevoită să alerg printr-un depozit fizic, printre stive de materiale pentru structură și fundație, acoperișuri- vezi detalii, alte materiale de construcții. 

Depozitul Virtual acționează ca un depozit convențional care are toată gama de materiale de construcții. Doar că relația este mediată prin comenzi online și telefonice de către un consultant local cu expertiză în domeniul materialelor de construcții. Similar cumpărării dintr-un depozit local, clientul are marfa de calibru transportată la adresă, recepționând marfa doar la primire. Altfel spus, în magazinul fizic vede doar o mostră.

Costuri zero

Mai mult ca sigur  următoarea motivație este cel puțin la fel de extraordinară. Costul pentru  franciza Depozit Virtual în 2022 este zero, deoarece este la început, în anul de lansare. În plus, beneficiez de 3 luni de Start-up, un program de training cu un mentor în care obțin și primele câștiguri.

Muncă, seriozitate, învățătură

pexels photo 1346184 Depozit Virtual - o afacere de viitor

În aceste 3 luni am posibilitatea să învăț sistemul, modul de lucru, regulile, produsele, furnizorii. Am ocazia să-mi mi fac propriul portofoliu de clienți, dar și să-mi demonstrez dorința și capacitatea de muncă. Voi dovedi seriozitate, răbdare, implicare și abilitățile de care dispun.

Știu bine că nu va fi simplu și ușor. Cu atât mai mult, cu cât nu știu nimic despre construcții sau materiale de construcții. Iar experiența avută cu construcția casei mi-a demonstrat cât de important este să găsești oameni bine pregătiți, de încredere.

Mai mult de- atât, oamenii apreciază foarte mult sinceritatea și disponibilitatea. Le-am oferit întotdeauna informații corecte, soluții alternative potrivite nevoilor. Astea i-au transformat în clienți fideli, apelând și cu alte ocazii la serviciile mele.

Abilități, atu-uri

Iată un atu, o abilitate pe care o pot folosi și în relația mea de antreprenor- clienți. În negocieri, identificarea nevoilor, consilierea și ofertarea clienților. Pentru că, nicio comandă nu se face automat (nu se pun produse în coș), ci cu interacțiune umană. Prin urmare, abilitate îmi va fi de mare ajutor.

Sunt conștientă că va fi nevoie să muncesc mult pentru a acoperi toată aria de pregătire. Chiar și de două ori mai mult decât cei care sunt obișnuiți cu acest domeniu. Sunt dispusă să o fac, deoarece niciun succes nu vine fără efort, fără muncă susținută, fără perseverență. Cine își dorește cu adevărat să reușească, va găsi o cale.

depozit virtual

După muncă și răsplată

Hei, și dacă voi reuși să obțin punctaj maxim la cei 3 factori KPI (indice de performanță), după cele 3 luni voi deveni partener Vindem-Ieftin.ro. Un partener de încredere, un prieten loial. Răsplata? Câștiguri considerabile, o afacere proprie care are un viitor sigur. Pentru că domeniul construcțiilor se va dezvolta continuu.

Bineînțeles, visez deja la vacanțe mai lungi și în destinații pe care nu mi le-am permis. De ce nu, la o casă pe insula eternei primăveri, de unde pot lucra pentru afacerea mea de Francizat Depozit Virtual.

Alte câteva avantaje Francizat Depozit Virtual

  • acces la un sistem funcțional, testat și îmbunătățit în ultimii 8 ani de activitate;
  • oportunități zilnice din partea clienților companiei pe care le valorifici în funcție de performanța ta;
  • posibilitatea de a vinde oriunde în România sau Europa conform procedurilor în vigoare;
  • lucrezi de oriunde vrei și poți să-ți iei liber oricând dorești;
  • fără taxe lunare sau anuale de achitat
  • fără șef, fără program impus.

DepozitVirtual2 Depozit Virtual - o afacere de viitor

Depozit Virtual – afacere de viitor

Altfel spus, Depozit Virtual este o afacere la cheie, fără costuri, cu un viitor sigur. Depozitul Virtual va lua locul depozitului fizic într-un ritm dinamic. Cele mai solide argumente sunt: scurtarea lanțului clasic fabrică- client, reducerea costurilor cu până la 10-15% și materiale de calitate oferite de cei mai buni furnizori.

Deloc de neglijat- mai ales în situația actuală- este misiunea Depozit Virtual. Reducerea numărului de camioane care transportă materialele de construcții la jumătate. Urmată de scutirea cheltuielilor cu logistica, stocurile sau depozitarea.

Toate acestea au un impact pozitiv pentru mediul înconjurător. Pentru un viitor cu mai puțină poluare, o lume mai bună pentru copii noștri.

pexels photo 2479178 Depozit Virtual - o afacere de viitor

La final

Fug să completez formularele și să aplic pentru Francizat Depozit Virtual. Pentru mai multe detalii accesați site-ul vindem-ieftin.ro sau vizitați pagina de facebook. Voi ce credeți despre afacerea aceasta? V-a(m) convins?

Până data viitoare, aveți încredere în voi!

Cu drag și prietenie, MM

Articol scris pentru proba nr.4 Superblog 2022

Sursa: pexels, vindem-ieftin.ro, arhiva personală, editare Canva

Mulțumesc pentru vizită!

Dacă v-a plăcut  ce ați citit, distribuiți și prietenilor. De asemenea, abonați- vă pentru a afla primii noutățile.

S-ar putea să găsiți ceva interesant și aici:

electronice

lâna

obiecte

 

5/5 - (1 vote)