Salutare, prieteni! Complicat, greu, ciudat, anul 2022 se apropie de final. Dar indiferent ce am spune despre el, Sărbătoarea Crăciunului va fi la fel de așteptată. Aceeași perioadă extraordinară, specială, minunată, a fiecărui an, în care lucrurile nu sunt forțate. Când totul de întâmplă sub semnul bunătății, firescului, frumosului și al binelui.

Cuprins

Dorințele de Crăciun din copilărie – refresh

Crăciun

Dorințele par să se împlinească mai ușor, inimile se deschid mai larg iar întâmplările se transformă în  amintiri memorabile. Aș avea multe de povestit despre întâmplări și  momente de neuitat petrecute în perioada Crăciunului. Dar fără îndoială, cele mai frumoase, de neuitat și demne de povestit, sunt cele din copilărie.

În copilărie, credința în Moș Crăciun, în speranță și magie sunt mai puternice. Cum să uiți nerăbdarea și inocența, bucuria fără margini cu care așteptai Moșul? Extazul care ne cuprindea când desfăcea sacul plin de cadouri.

Eu una, nu pot uita emoția și înfrigurarea care mă cuprindeau în timp ce pregăteam carnetul de note și poezia. Iar dincolo de toate acestea, erau dorințele și speranța că se vor împlini. Zile și nopți în care mă gândeam doar la momentul desfacerii cadourilor.

Păpuși și haine 

960x1200 01 2 Dorințele de Crăciun din copilărie - refresh

Din copilărie dezvoltasem o pasiune pentru materiale din care confecționam rochițe păpușilor. Bineînțeles, dorințele puse pe lista Moșului spre asta se îndreptau: Păpuși și haine pentru fete https://answear.ro/k/copii/fete/imbracaminte. Uneori dorințele mi se împlineau, alteori nu. 

La fel s-a întâmplat și cu amintirile legate de dorințele și cadourile de Crăciun. Unele dintre ele s-au estompat, în timp ce altele au rămas întipărite în memorie. Cea despre care vreau să vă povestesc este una dintre cele care nu se uită niciodată.

Este cea despre care îmi amintesc totul, până la cele mai mici detalii. Începând cu scrisoarea pe care i-o trimisesem Moșului și fiecare cuvânt scris. Și încheind cu încărcătura de emoții, visuri și încredere investită.

Povestea 

Scrisoarea aceea a fost, poate cea mai profundă pe care i-o scrisesem vreodată. Îl rugam din tot sufletul meu de copil să- mi împlinească două dorințe. Prima, doream cu ardoare să primesc rochia de catifea vișinie pe care o văzusem într-o vitrină. Iar a doua, cizmele lungi, negre care se încheiau cu șiret până sus. 

Crăciun

Bocanci Michael Kors

Visam la aceste lucruri atât de mult, încât mă și imaginam în fel și fel de ipostaze. O dată rochia era scurtă și o purtam cu cizmele lungi cu șiret. Altă dată, rochia mea era lungă, asemenea rochiei de seară a mamei. O accesorizam cu șiragul lung de perle albe al mamei și botine cu toc mediu. În altă ipostază îi asortam mănuși din dantelă, clutch negru. Și tot așa. 

Existau toate șansele ca dorințele să-mi fie împlinite. Notele foarte bune din catalog și cumințenia erau doar două atuuri. Atunci însă, de acel Crăciun, părinții nu considerau oportun (sau util) să- mi dăruiască genul acela de cizme. Poate chiar aveau dreptate, numai că în sufletul meu de adolescentă în devenire, altfel stăteau lucrurile.

Adio cadouri dorite de Crăciun

Pentru cizmele la care visam aș fi fost în stare de orice. Astfel, când fără să vreau am aflat că nu le voi primi, dezamăgirea m-a lovit ca un iceberg. Mai era doar o săptămână până la Crăciun.

Și-atunci, mi-a trecut prin minte ideea năstrușnică. De altfel, deloc demnă de copilul exemplu care eram. Totuși, nu am ezitat să o pun în practică. Fără să mă gândesc de două ori, mi-am tăiat talpa ghetelor pe care le aveam.

Credeam astfel că părinții vor fi impresionați și îmi vor dărui cizmele visate. Desigur, nu e deloc greu de imaginat ce a urmat. Gestul meu a fost pedepsit, nicidecum recompensat, așa cum mă așteptam. Uite- așa mi-am luat eu adio de la cadoul pe care mi-l doream cu atâta ardoare.

AW22 OBG0G3 99X F2 Dorințele de Crăciun din copilărie - refresh

Bocanci Michael Kors

Refresh!

Probabil, la vremea aceea părinții erau mai preocupați de nevoile copiilor decât de modă. Dar în sufletul meu, mereu a rămas dorința unui vis de împlinit. Dacă ar fi să să dau un refresh, i-aș scrie Moșului și i-aș aminti de aceste dorințe ale copilăriei. Și, de data asta ar fi împlinite.

Bocancii în loc de cizmele dorite în copilărie

Mi-ar plăcea să-mi văd părinții căutând încălțăminte pentru fete pe Answear. Bocancii Michel Kors ar fi dorința care ar fi pe lista de dorințe. Seamănă atât de mult cu cizmele pe care mi le-am dorit în copilărie! Negri, din piele întoarsă (lăcuită) cu șiret și fermoar, sunt foarte frumoși.

Cu siguranță ar fi alegerea care mi-ar fi umplut inima de fericire. Magia Crăciunului ar fi funcționat la fel ca în toți ceilalți ani în care primisem aproape tot ce îmi doream. Apoi, mi-aș dori accesorii potrivite cu bocancii negri. Căciulă sau fular circular, eșarfă și mănuși? 

Dacă ar mai fi tata, fără îndoială, ar fi înclinat să aleagă fularul circular și mănușile. Mama ar fi ales eșarfă și mănuși, dar și o căciulă șic. S-ar apropia destul de mult de ceea ce mi-aș fi dorit.

Rochia Michael Kors

Bineînțeles, mi-aș dori în continuare o rochie. Poate nu neapărat aceeași culoare sau același material. Michael Kors rochie fete din dantelă mi-ar plăcea să o primesc. Dantela este materialul care îmi place la fel de mult. Rochia din dantelă ar fi ales-o și părinții mei, pe care îi auzisem în copilărie discutând. Altfel spus, mă cunoșteau foarte bine.

Crăciun

Rochie Michael Kors

De altfel, ei au fost cei care mi-au cultivat gustul pentru frumos. M-au învățat ce înseamnă eleganța și să apreciez calitatea. De la ei am moștenit rafinamentul, grația și ”simplitatea- cheia eleganței”. Coco Chanel.

Answear – locul împlinirii dorințelor de Crăciun

De aici și alegerea Answear pentru cumpărăturile cadourilor de Crăciun. Aici găsim produse aparținând celor peste 500 de branduri adunate într-un singur loc. Produsele de calitate, prețuri și stiluri din toate categoriile, de la branduri Premium la branduri sportive și populare.

Timpul și banii sunt importanți în viața noastră. Prin urmare, livrarea rapidă (produsele comandate până la ora 16:00 se livrează în 48 de ore) și cumpărăturile fără riscuri de la Answear le apreciez în mod deosebit.

De asemenea, îmi place programul de loialitate Answear Club. Acesta ne ajută să obținem reduceri și cu 50% dacă ne înscriem (gratuit) în Club. La fiecare comandă se acumulează puncte ce pot fi folosit la următoarele comenzi. Odată împrieteniți cu online-ul și cu Answear, sunt convinsă că vom putea alege cele mai frumoase și potrivite cadouri de Crăciun.

1200x628 5 Dorințele de Crăciun din copilărie - refresh

La final

Desigur, ar fi multe alte haine pentru copii și adolescenți pe Answear. Dar pentru că aceste dorințe nu mi-au fost împlinite în copilărie, mi-am imaginat că s-a întâmplat acum. Cu un refresh!

Voi ce dorințe de Crăciun ați avut în copilărie care nu v-au fost împlinite? Ce ați alege astăzi de pe Answear? Mai multe informații cât și produse puteți găsi pe site, pagina de facebook, instagram, You Tube.

Până data viitoare, dorințe împlinite!

Cu drag, MM

Articol înscris la proba nr. 20 SuperBlog 2022

Sursa: Answear

Mulțumesc pentru vizită!

Dacă v-a plăcut  ce ați citit, distribuiți și prietenilor. De asemenea, abonați- vă pentru a afla primii noutățile.

S-ar putea să găsiți ceva interesant și aici:

pastele;   promoționale;   accesoriile

5/5 - (1 vote)