Suntem unici și ne diferențiem prin gusturi, stil, gândire etc. Uneori ne mai intersectăm legați de aceleași pasiuni sau gusturi, dar doar în esență. Personalitatea este cea care face diferența. De aici am pornit și atunci când mi-am construit mica afacere. 

Am dorit să fie unică, nu pentru că nu s-ar regăsi printre activitățile firmelor existente pe piață. Ci din dorința de a evidenția semnificația personalității, al lucrului cu amprentă unică. Cu alte cuvinte, să-mi pun semnătura, amprenta personală. Și am pornit de la numele afacerii: Unique by MM.

Cuprins

Cadouri promoționale personalizate de 5*

promoționale

Orice afacere însă, mică sau mare, trebuie promovată. Iar una dintre cele mai utilizate metode este folosirea promoționalelor. Le folosesc și eu, dar și acestea trebuie alese și folosite inteligent.

Pentru că oamenii sunt cei mai importanți, m-am gândit mai întâi la așteptările lor. Ce și-ar dori să găsească la un produs, la un cadou, la promoționalele primite? Ce sentimente doresc să trăiască? Fără îndoială, doresc un produs interesant, util, personalizat. Cu siguranță și-ar dori să se regăsească, să fie respectați, să se simtă speciali.

Să înțeleg mai bine, am făcut un exercițiu: m-am imaginat în locul lor. Client, colaborator, partener de business, prieten, așteaptă să fie tratați așa cum mi-aș dori eu însămi. Iar experiențele mele sunt cele mai bune exerciții.

311411626 5639371179443162 3492000224754763473 n Cadouri promoționale personalizate de 5*

Inspirație & experiență

Rareori am avut ocazia să fiu tratată după așteptări, să primesc ceea ce meritam. În vremea când eram angajat, motivația era aproape minimă. Altfel ar fi stat lucrurile dacă noi, angajații am fi fost tratați ca parteneri de business. Ar fi stimulat loialitatea față de instituție și am fi dat poate chiar 200 % randament.

Asta m-a făcut să văd altfel lucrurile, atunci când am schimbat rolul din angajat în antreprenor. Bineînțeles, m-au inspirat experiențele pozitive. Rare, dar prezente în activitatea de angajat. Efectul acestora a fost wow și nu am de gând să-l neglijez ca antreprenor.

Spre exemplu, au fost 3 ocazii în care m-am simțit extraordinar. O dată,  atunci când am primit cadou un ceas. Altă dată, când am primit cadou promoțional de Crăciun care conținea produse gourmet. A treia oară, când am primit cadou promoțional un ceas personalizat de birou cu alarmă, termometru și suport pentru pix, stilou, creion. Dacă mi le amintesc cu plăcere și după ani, înseamnă ceva, nu-i așa?

promoționale

Ce vreau să transmită cadoul promoțional 

Dar apropo de promoționale și de Crăciun! Pentru că se apropie Crăciunul și finalul de an, vreau să ofer cadouri promoționale. Pentru colegi angajați, parteneri, prieteni etc. vreau cadouri promoționale interesante, utile, cu efect surpriză. Prin urmare, am pornit în căutarea cadourilor promoționale care întrunesc aceste cerințe.

Sigur, promoționale se găsesc pe toate drumurile.  Dar eu nu-mi doresc obiecte inutile, de care să te debarasezi în primele secunde. Doresc să ofer cadouri promoționale care să creeze momente plăcute și de neuitat. Care să transmită ceea ce doresc.

Să creeze stări wow, ca cele pe care le-am simțit eu. Doresc ca brandul să rămână în mintea (poate chiar inima) oamenilor. Să creeze bucurie. Iar bucuria lor să devină bucuria mea.

Today Advertising

Ei bine, dacă există un loc în care găsim tot ce ne-ar trece prin minte și mai mult, acela este Today Advertising. Între noi fie vorba, de 10 ani de când există pe piața advertising- ului mi-am dorit să mă promoveze. Fiind însă o afacere mică, am tot amânat să apelez la serviciile lor.

2928655 1390818523 Cadouri promoționale personalizate de 5*

De ce Today Advertising?

De ce Today Advertising? Simplu: Pe lângă marea diversitate de produse (pentru toate gusturile, ideile și buzunarele), oferă posibilitatea personalizării. Sunt profesioniștii care au transformat selectarea cadoului personalizat, într-o experiență plăcută. Reușesc să ne inițieze în arta dăruirii, artă ce comunică direct, cu propriul limbaj. Folosesc cele mai moderne echipamente și tehnologii, sunt inventivi, inovatori și se reinventează.

Metodele folosite pentru personalizarea  produselor sunt: gravare cu laser, printare digitală, tampografie, imprimare UV, broderie, sublimarea produselor (tip transfer de căldură), transfer termic și embosare.

Desigur, depinde ce ne dorim și materialul promoționalului ales. Eu știu ce vreau: un cadou interesant, util, wow, care să transmită un mesaj puternic. Restul, rămâne în grija echipei Today Advertising.

Ce cadou promoțional am ales

promoționale

Christmas gift Grans

Prin urmare, am ales cadoul promoțional pe care vreau să-l ofer: Christmas gift Grans. Este un set care cu siguranță ar bucura pe oricine. Acesta conține produse practice, surprinzătoare, dar și interesante.

Setul conține: Cafea Arabica 100 g- cafea boabe 100% Arabică din Brazilia. Va fi o plăcere pentru iubitorii de cafea delicată și aciditate scăzută. Cana termică (440 ml)- utilă și deosebită, power Bank 4500 mAh- surpriza plăcută și de neuitat. Iar ciorapii cu tematica Crăciunului vor stârni zâmbet și plăcere, dar și spiritul Crăciunului.

Produsele sunt ambalate într-o cutie de carton, căptușită  cu fân decorativ. Pasul următor a fost să apelez la sfatul profesioniștilor. Am transmis mesajul personalizat pe care l-am ales iar acesta va fi imprimat prin metoda recomandată de echipă.

promoționale

Cadouri promoționale inteligente 

Apoi, totul a decurs așa cum mi- au spus. În termenul stabilit, cadourile mele vor fi gata de livrare. Mie nu-mi rămâne decât să le ofer colaboratorilor, colegilor angajați, prietenilor și clienților.

Dar, nu vă ascund, am mai ales câteva cadouri promoționale pentru Crăciun. Le-am ales pentru cei mai fideli clienți și știu că se vor bucura de cadoul pregătit. Doar vine Crăciunul! Cea mai frumoasă și specială sărbătoare (și perioadă) din an.

La final

Abia aștept să le ofer și să le văd reacțiile de pe chip! Sunt convinsă că vor fi surprinși și voi atrage atât clienți cât și colaboratori noi.

Vouă ce promoționale vă plac? Ce cadouri promoționale alegeți pentru colaboratori, prieteni sau clienți? Ați apelat la serviciile specializate ale agenției Today Advertising? 

Până data viitoare, alegeți inteligent!

Cu drag, MM

Articol scris pentru proba nr. 18 SuperBlog 2022

Sursa: Today Advertising

Mulțumesc pentru vizită!

Dacă v-a plăcut  ce ați citit, distribuiți și prietenilor. De asemenea, abonați- vă pentru a afla primii noutățile.

S-ar putea să găsiți ceva interesant și aici:

accesoriile;   cartea tipărită;   o poveste

Rate this post