În timp, designul interior suferă modificări. Ori de câte ori avem ocazia, adăugăm un tablou, obiect decorativ, măsuță de cafea, veioză sau lampadar. Astfel, ajungem să constatăm că nu mai există, aproape nicio legătură cu decorul interior inițial. Ce să facem dacă pur și simplu suntem atrași de piesele deosebite pe care le descoperim? Dacă ne dorim să avem în jur piese de decor inspirat, unic, care să transmită ceva?

Cuprins

Disini – piese pentru decor inspirat & unic

Disini

Mască sculptată în lemn exotic, pictată manual de artizani din Kenya

Ei bine, ce este de făcut, mai bine spus, ce fac eu în astfel de situații? În nici un un caz nu renunț la achiziționarea pieselor de decor descoperite. Nici la cele pe care le primesc cadou, atunci când se potrivesc gustului meu. Pur și simplu redecorez. Bineînțeles, adaptând stilul în funcție de noile mele achiziții și sentimente.

Motivul? Piesele de decor folosite în designul interior reprezintă lumea mea. Sunt ca invitațiile la ”o vorbă și o cafea”, la poveste și la conectare. Cu mine, cu cel mai bun prieten sau om drag mie. Este modul de a deschide poarta și inima celui care ajunge în casa mea. Dar haideți să vorbim mai concret! 

DiSiNi – piese cu energie

Mi s-a întâmplat să primesc câteva cadouri absolut minunate, care nu se potriveau decorului existent. Indiferent de locul în care le-aș fi așezat, erau în discordanță cu celelalte. Recunosc, inițial nu știam nimic despre acestea. Însă ori de câte ori voiam să le găsesc un loc, transmiteau un soi de energie. Pur și simplu nu le puteam îndepărta.

280870546 775197047197057 2028804541738635603 n Disini - piese pentru decor inspirat & unic

Sculptură din lemn tropical pictată de artizani din Kenya

Așa am aflat despre DiSiNi, care înseamnă ”Aici” în limba indoneziană. Iar în momentul în care am intrat pe site, am avut o surpriză de proporții. Chiar nu sunt cuvinte mari, dar dacă nu mă credeți pe cuvânt, faceți o vizită și vă veți convinge singuri. Deoarece, este locul în care găsim mai mult decât obiecte de decor.

Oferă obiecte cu vibrația și energia care conectează la propriile resurse. Statuetele, mobilierul, măștile și tablourile pe care le găsim, au aceste proprietăți. Surpriza este să descoperi lucruri pe care le simți în obiectele de la Disini.

Fiecare obiect, o poveste

În cazul meu, energia despre care vorbeam, nu era nici pe departe ceva imaginar. Era energia pe care mi-o transmiteau cele trei piese de decor pe care le aveam. Abia atunci am înțeles de ce nu voiam să le îndepărtez, ci dimpotrivă să le am în preajmă.

Pentru că, fiecare obiect era inspirat și încărcat de cultura din care provenea: indiană, africană, balineză etc. Era normal să spună o poveste, fiind lucrate manual, din materiale naturale. Poveste în care mă regăseam sau una pe care o voiam transmisă mai departe.

Disini

Statuetă Buddha lucrată manual din lemn de suar

Decor inspirat

Și firesc să transmită, deoarece, totul are încărcătura culturii din care provin. Energia materialelor, locurilor și a oamenilor, culorilor sau detaliilor. Așadar, puteam obține un decor unic, care inspiră pe oricine.

Cine nu ar admira o mască exotică din lemn tropical (indian, african, balinez) sau un tablou pictat manual? Cine ar rămâne indiferent la vedera unei statuete sculptată de meșteri artizani? Sunt convinsă că puțini, spre deloc.

248422280 640548840661879 8045694312961947467 n Disini - piese pentru decor inspirat & unic

Masă din lemn de nuc și rășină epoxidică

Ce am ales de pe Disini

Cum îmi plac destinațiile exotice, ce s-ar fi potrivit mai bine decât un decor cu obiecte de pe DiSiNi. Fiecare alegere făcută, spune o poveste și invită la comunicare. Adică, ce ne dorim cu toții, în interiorul casei noastre. Atmosfera caldă, deschisă, prietenoasă, cu un aer de exotism și unic.

Măsuța de cafea cu aer exotic va deschide ușa amintirilor și poveștilor de vacanță. Lemnul masiv de nuc cu rășină epoxidică dau o notă de eleganță deosebită. Culorile completează frumusețea și unicitatea obiectului de decor pe care l-am ales. Mi-a plăcut foarte mult de asemenea, bolul de sticlă turnată în rădăcină de magrovă.

Poate fi folosit ca simplu obiect de decor pentru măsuța de cafea. Dar este mult mai ofertant și versatil. În funcție de imaginația fiecăruia. Spre exemplu, eu l-aș folosi ca terrarium sau suport pentru flori. Însă poate fi suport de lumânări, acvariu sau lumânări plutitoare. 

disini

Bol decorativ din sticlă turnată în rădăcină de mangrovă

La final

Celorlalte obiecte de decor Disini pe care le aveam, două măști și o statuetă, le-am găsit locul potrivit. Nici nu era greu, după ce am înlăturat vechiul decor. Lângă alegerile de pe magazinul online de mobilier și decorațiuni interioare, produse în Bali, unde sunt multe alte obiecte și decorațiuni. 

Cu alte cuvinte este imposibil să nu găsiți ceva care să vi se potrivească stilului, personalității. Dacă chiar nu vă atrage nimic, ceea ce ar fi greu de crezut, profitați de ideile de cadouri DiSiNi.  Interesante, inspirate, unice.

Recomand!

Eu am obținut decorul pe care mi-l doream. Care transmite, care provoacă, care emană energie, eleganță stil unic și exotic. Prin urmare, pot recomanda cu încredere magazinul online. Apropo, voi ați auzit de Disini.ro? Vă invit să vizitați site-ul sau pagina de facebook.

Până data viitoare, fiți voi înșivă, fiți unici!

Cu prietenie și drag, MM.

Articol înscris în campania BlogAWards.

Sursa foto: Disini facebook

Mulțumesc pentru vizită!

Dacă v-a plăcut  ce ați citit, distribuiți și prietenilor. De asemenea, abonați- vă pentru a afla primii noutățile.

S-ar putea să găsiți ceva interesant și aici:

Tefal Ingenio

petrecerea

litoralul

5/5 - (1 vote)