Bun găsit, prieteni! După anul intens și încărcat pe care l-am avut, toate gândurile duc la vacanță. Cu atât mai mult, cu cât nici în vacanța de Paște nu am fost. Poate așa, ar fi fost mai ușor de suportat dorul de vacanță. De marea albastră! Acum însă, gata, răbdarea a ajuns la capăt.

Cuprins

 Litoralul românesc – oferta irezistibilă pentru vacanța visată

litoralul

Ce- ați spune dacă v-aș povesti că mi-am visat vacanța, cu lux de amănunte?! Bineînțeles, visam că mă aflu în vacanță la mare. Marea de un albastru intens și plajă cu nisip galben- auriu, fin. Valurile își cântau melodia preferată și mă mângâiau cu blândețe ca într-o îmbrățișare.

Mă plimbam fascinată pe litoralul mării! Fermecată de apus, de senzația unică a nisipului luat de val de sub picioare. De pescăruși și întinderea imensă de apă, de nuferii albi și lebedele grațioase.

Ei bine, nu știu ce veți răspunde, dar eu am fost convinsă că este semnul decisiv. Ca să nu spun divin. Pentru că am ales să petrec vacanța pe litoralul românesc. Unde nu mai fusesem de, să tot fie…, niște ani. Visul atât de frumos și convingător m-a determinat să mă grăbesc și să curm  incertitudinea. Cum? Cu ajutorul prietenei mele Doina. De la ea aflasem despre niște oferte litoral.

Pornind de la un vis

cover fb Litoralul românesc - oferta irezistibilă pentru vacanța visată

Doream mai mult decât oricând, vacanta reusita. Vacanța care să mă recompenseze pentru tot ce (și cât) am adunat. Mă gândeam la o stațiune mai liniștită de pe litoralul nostru, numai bună pentru relaxare. Cu aer elegant și șarmant, străjuită de verdeață, dar aproape de plajă. Vorba aceea, cui îi cade rău puțin răsfăț!?! 

Așteptările erau cele pe care le-am și visat. Un loc special, cu parcuri, lacuri și priveliști cu efect miraculos asupra trupului, sufletului și al minții. Să ne bucurăm de cazare la mare decentă, cu servicii profesionale de calitate înaltă. Ideal ar fi să găsim servicii SPA, piscine în aer liber, șezlonguri de jur împrejur, umbrele, prosoape, wi-fi etc.

Fără a mai sta pe gânduri, încep căutarea stațiunii și locului de cazare la care visasem. Doina îmi povestise despre site-ul specializat în turismul de litoral. Cel mai mare site specializat în domeniu, cu o mare diversitate de oferte de cazare. Dar, așa e omul nostru (eu prima!): până nu vede, nu crede.

Oferte variate, de pe întreg litoralul românesc

6 Neptun Olimp101 Litoralul românesc - oferta irezistibilă pentru vacanța visată

Mare mi-a fost mirarea atunci când am deschis site-ul! De fapt, s-o spun pe aia dreaptă, multitudinea ofertelor m-a lăsat cu gura căscată. Se găsesc pentru toate gusturile și toate buzunarele. Adică, acoperă stațiunile de pe întreg litoralul Mării Negre. Și toate categoriile de cazare: de la cele cu 1*, la categoria de 5*****. 

Dacă știi ce vrei, mergi direct pe stațiunea și categoria unității de cazare dorite. În cazul în care vrei să mai explorezi, folosești motorul de căutare. Astfel, argumentele de a utiliza acest site se conturau rând pe rând. Atât de simplu, atât de fiabil, de utilizabil! Atâtea oferte bune!

Să fiu sinceră, eu cam știam ce vreau. Răsfăț (servicii SPA), liniște și relaxare, clasă și profesionalism, cadru natural, restaurant cu regim de masă demipensiune. Stațiunea Neptun de pe litoralul romanesc era preferata noastră pe vremuri. Iar acum, doresc să retrăiesc momentele magice dintr-o anumită vacanță.

Definiția vacanței perfecte

litoralul

Adorăm plimbările prin parc și pe marginea frumosului lac Neptun! Să admirăm farmecul și frumusețea nuferilor. Să ascultăm cântul păsărilor din zonă și să uităm de noi pe o bancă de pe marginea lacului. Sau, să depănăm amintiri la o masă de pe vreo terasă din apropiere. 

Liniștea și peisajele impresionant de frumoase ar putea fi ”acompaniate” de acordurile unei viori sau pian. De asemenea, ne putem bucura de soare pe plaja La Steaguri. Una dintre cele mai frumoase de pe litoralul românesc.

Apoi, am putea petrece serile dedicate preparatelor gastronomice de pe mapamond: grecești, mediteraneene, turcești sau românești. Iar la final, ne-am retrage în confortul și ambianța camerei. Desigur, nu înainte de ne respira de pe balcon, aerul atât de benefic adus de briza mării. Aceasta este definiția pentru vacanta fericita în cazul nostru. Prin urmare, puteam intra direct pe stațiunea și categoria dorită.

Oferta cea mai bună, oferta potrivită

litoralul

Ce să fac dacă sunt o fire curioasă? Pur și simplu nu am rezistat tentației și am făcut o căutare pentru o oferta buna. Astfel, am trecut prin mai toate stațiunile și categoriile de cazare. Am dat click pe oferte 2023 pentru a vedea ofertele actualizate. Așa am descoperit foarte multe tentații de a petrece vacanța dacă intri pe litoral 2023. Sincer, aș spune ”da” multora dintre ele. 

Totuși, am ales Hotel 2D Resort And Spa – Hotel Dobrogea, Sulina, Delta 3*** din Neptun. Pentru noi doi (eu și soțul), este alegerea perfectă. De ce? Deoarece, atât dorința, cât și visul pe care l-am avut, corespund locației și unității de cazare. Amplasat în centrul stațiunii, complexul este o oază de liniște și verdeață. 

Înconjurat de un parc natural, complexul se află la mică distanță de Lacul Neptun și plajă. Ceea ce înseamnă să-mi văd visul cu ochii! Cum nu-mi place să las lucrurile la voia întâmplării, am folosit programul de înscrieri timpurii. Sunt reduceri substanțiale și super binevenite (până la 40%). Iar acceptarea voucherelor de vacanță este de-a dreptul extraordinar pentru noi.

Vacanță cu prietenii pe litoralul românesc

20221119 121652 Litoralul românesc - oferta irezistibilă pentru vacanța visată

Ah, știți ceva? am o idee! O voi suna pe prietena mea să-i povestesc despre ofertă. M-a ajutat informația ei. De ce să nu-i propun o vacanță împreună, pe litoralul românesc? În plus, prietenii mei știu că prefer alte destinații, deci îi voi surprinde plăcut cu alegerea mea.

Așa cum am bănuit, Doina și Radu s-au bucurat ca niște copii. Mai mult, au fost foarte încântați de oferta de pe litoralul nostru. Încă nu se hotărâseră ce să aleagă, deși ar fi vrut să profite de early booking litoral

Când au aflat de alegerea noastră, au achiesat imediat. Le place locul, complexul, confortul, dotările, cât și opțiunea de a alege regimul de masă dorit. Și, desigur, prețul! Probabil de aceea am și petrecut vacanțe frumoase de-a lungul timpului pe litoralul nostru. Avem aceleași opinii despre alegerea categoriei de cazare și a regimului de masă.

De ce aleg categoria 3*** și demipensiune

litoralul

Alegem categoria 3*** în funcție de raportul calitate servicii, dotări, amplasare și preț. Ni s-a întâmplat să plătim pentru categoria 4**** și să fim dezamăgiți. În plus, o vacanță reușită, frumoasă, nu înseamnă și secarea bugetului. Echilibrul este întotdeauna cheia.

Alegem categoria 3*** și în funcție de recenziile despre servicii, dotări, mâncare etc. Pe de altă parte, preferăm și alte activități, nu doar plaja. Ne plac excursiile, pe mare și pe uscat, diverse vizite, spectacolele și plimbările lungi. De asemenea, să încercăm alte restaurante și meniuri, diverse experiențe. Motive pentru care, alegem tipul de masă demipensiune. 

Așadar, totul este pus la punct pentru vacanța pe litoralul românesc. Vom merge împreună cu prietenii noștri în stațiunea preferată. Am convenit să luăm o singură mașină. În acest mod vom mai economisi ceva pentru distracții.:) Mărturisesc, emoțiile sunt imense privind reîntâlnirea cu litoralul Mării Negre.

La final

litoralul

Mi-am pregătit costumele de baie și ținutele pentru celelalte activități. Apropo, am omis să spun, hotelul dispune de servicii SPA, înfrumusețare, saună și terapii medicale. Deci, emoțiile cresc proporțional cu așteptările și nerăbdarea. Cred că am făcut o alegere inteligentă: am ales oferta irezistibilă pentru realizarea vacanței visate.

Până data viitoare, alegeți vacanța perfectă!

Cu drag, MM

Articol înscris în Spring SuperBlog 2023

Sursa foto: litoralulromanesc, arhiva personală

Mulțumesc pentru vizită!

Dacă v-a plăcut  ce ați citit, distribuiți și prietenilor. De asemenea, abonați- vă pentru a afla primii noutățile.

S-ar putea să găsiți ceva interesant și aici:

pască

frica

rutina

Rate this post