Hei, bun găsit în 2024 și La mulți ani! Primele zile deja s-au dus și mulți dintre noi au început și munca. V-aș fi întrebat cum v-a fost petrecerea nopții dintre ani, dar sigur ați avut una de pomină.

Cuprins

La început de an 2024

pexels photo 196652 La început de an 2024

Sunt convinsă că nu a fost nevoie de meniurile sofisticate ale renumiților chefi, de produsele gourmet sau destinații exotice pentru a petrece cel mai tare Revelion. Cel mai important este să ținem cont de ceea ce simțim. Să fim noi înșine, să știm să ne bucurăm și să fim recunoscători pentru ceea ce avem. 

Așadar, să ne propunem să trăim frumos și intens fiecare clipă a anului nou început. Căci, așa cum am mai spus-o, cu riscul de am repeta, nu anii sunt cei care contează. Viața este formată din clipe trăite.

Acum, după petrecerea de Revelion, ca fiecare dintre noi, am scris un gând, am notat câteva obiective. Desigur nu am uitat ce am spus despre acest aspect și îmi voi respecta decizia. Voi avea grijă să nu mă cramponez de obiective, să nu trag cu dinții de ele sau de mine. Și mai ales să fie realizabile, nu dintre cele irealizabile.

Concerte 2024

pexels photo 3755771 La început de an 2024

Spre exemplu, primul obiectiv este din zona de cultură, artă și nu în ultimul rând, entertainment. Mi-am propus să merg mai des la spectacole de teatru, muzică, la concerte. Primul la care mi-am propus să ajung este concertul susținut de Nikos Vertis din 8 februarie. 

În 2024 vor fi ceva concerte la care mi-aș dori să ajung. Ed Sheeren ar fi al doilea din lista mea pe care nu aș vrea să-l ratez, dar mai vedem. Cu siguranță și voi aveți preferații voștri printre cei care vor concerta în 2024. Las aici câteva dintre concertele anului:

  • THE JAZZY JO EXPERIENCE – deschide seria evenimenteleor în 5 ianuarie
  • ED SHEEREN – 24 august 2024 Arena Nationala, Bucuresti
  • PINK MARTINI – 23 aprilie 2024.
  • NIKOS VERTIS – 8 & 9 februarie 2024 – București Sala Palatului; 15 februarie Cluj
  • ENNIO MORRICONE. MUZICĂ DE OSCAR – 20 aprilie Ateneul Român. Guest Star: soprana de renume Mondial, Susanna Rigacci
  • ALPHAVILLE – HIT-CONCERT – 11 febuarie București Sala Palatului
  • ELECTRIC CASTLE FESTIVAL 2024 – 17 iulie
  • Art Safari Stars Edition – 29 septembrie
  • IANA NOVAC – 06 martie București Sala Palatului.

Un obiectiv la care țin

2024

Pe lângă acestea și alte lucruri pe care am ținut neapărat să le fac în primele zile ale acestui an este și scrisul. Am simțit că vreau să deschid prima pagină a volumului de articole pe blog a lui 2024. Să vă salut și să vă asigur că ne vom regăsi printre rândurile experiențelor care ne așteaptă. Abia aștept să vă povestesc două dintre experiențele din ultimele zile ale anului deja încheiat.

Știu, în ultima vreme tot mai mulți sunt de părere că blogurile nu mai sunt de actualitate. Că lumea nu mai citește, preferă filmulețe, scurte sau lungi. Ei bine, eu mi-am propus să continuu să scriu pe blog. Acesta este un alt obiectiv pe care mi l-am fixat și la care țin foarte mult.

Pe blog mă exprim cel mai bine. Simt că acesta este modul meu de a fi așa cum sunt cu adevărat. Cu bune, cu rele, cu bucurii, cu tristeți etc.  Desigur, mă veți găsi în continuare și pe Instagram și pe mai noul Threads, pe Facebook, LinkedIn.

pexels photo 6842435 La început de an 2024

În loc de concluzii

Dar mă veți găsi în continuare pe blog, cu articole din diverse domenii. Experiențe care reflectă viața reală, frumoase sau mai puțin frumoase. De toate, așa cum le întâlnim și cum le trăim. Fără falsitate, fără aroganță, fără măști care ascund cine suntem cu adevărat. Viața este mult mai frumoasă dacă o tratăm cu sinceritate.

Veți găsi în continuare recomandări de carte, noutăți de tot felul, concerte, evenimente din social media, lifestyle, fashion, sănătate, skincare, etc. Voi fi receptivă la ceea ce vă doriți și vă aștept ideile și recomandările voastre.

Fiind primul articol din acest an, m-am gândit să nu vă încarc, să o luăm ușor. Prin urmare nu vă voi plictisi sau stresa cu sfaturi, planuri și alte recomandări. Doar vă urez să aveți un an așa cum vi l-ați imaginat! Mai presus de orice, să avem sănătate și să fie pace.

Până data viitoare, trăiți frumos, fiți voi înșivă!

Cu drag și bucurie,

MM!

Mulțumesc pentru vizită! 
Dacă informațiile din articol ți-au plăcut, vino din nou pe acest blog și oferă-i editorului o cafea .
Găsești ceva interesant/util și aici:
Rate this post