Cuprins

Maia Morgenstern joacă într-o nouă comedie inedită, modernă și profundă

Bun găsit, prieteni! Spuneți drept: nu vă e dor de piesă de teatru bună? O comedie inedită, cu o distribuție de zile mari? Mie da! Și o spun din tot sufletul. Am mare nevoie de un asemenea act de cultură, și probabil sunteți de acord cu mine, având în vedere tot ce (ni) se întâmplă.

Iar când vorbim de o actriță de talia Maiei Morgenstern, deja am spus tot. Chiar nu am mai văzut de multă vreme un spectacol cu Maia Morgenstern și ar fi mare păcat să ratez ocazia.  Tocmai de aceea, atunci când am dat peste informații, am ținut neapărat să scriu.

comedie

Am dorit să aflați și voi despre noua comedie modernă, profundă și inedită în care joacă marea actriță Maia Morgenstern. Desigur, alături de alți talentați și mari actori, cum este Matius Bodochi. Prin urmare, notați data, rezervați bilete și pregătiți-vă pentru un spectacol de teatru de excepție. Iată și informațiile despre acest eveniment:

Comedie modernă, inedită cu Maia Morgenstern

Teatrul românesc este pe cale să experimenteze o nouă paradigmă a comediei moderne, iar senzaționala actriță, Maia Morgenstern, conduce acest val de schimbare cu un rol memorabil în spectacolul „Genul programului: comedie ”.
Avanpremiera va avea loc în data de 13 iunie, la Palatul Național al Copiilor din București.

 

Maia Morgenstern și Marius Bodochi, într-o comedie spumoasă

Maia Morgenstern și Marius Bodochi, într-o comedie spumoasă.

 La finalul zilei, singurul lucru care contează între doi oameni este iubirea. Restul sunt detalii”.  Răzvan Oprea 

Este un spectacol care a cucerit deja publicul parizian, iar acum ajunge și în România. Această comedie surprinde cu umorul ei inteligent, cu situațiile comice, care explorează aspecte comune și incomode ale societății actuale, provoacă la introspecție și la evaluarea propriilor standarde, principii și capacitatea de înțelegere, acceptare.

Din distribuție fac parte:

Actrița Maia Morgenstern face un rol cu totul neobișnuit, cu o măiestrie absolută, aducând un umor contaminant și solar, în rolul Carlei, soția lui Francois.

Cu abilitatea sa unică, actorul Marius Bodochi interpretează un rol excepțional și inedit în misoginul Francois, primar al orașului Paris. 

Actorii, Diana Stancu și Răzvan Oprea, Louise, respectiv Rachon, completează acest puzzle de emoții. Ea este fiica adoptivă, care stârnește o situație nepotrivită pentru imaginea de familie perfectă construită până în prezent. Iar el, este un politician progresist aflat în campanie electorală împotriva lui Francois. 

teatru Maia Morgenstern într-o nouă comedie inedită, modernă, profundă

Comedie cu umor inteligent 

Regizat de Răzvan Oprea, producția promite să ofere publicului o experiență teatrală inedită: ”În acest spectacol, căutăm să arătăm că umorul poate fi o unealtă puternică pentru a aduce la lumină aspectele profunde și adesea incomode ale relațiilor umane. Prin comedie, explorăm complexitatea vieții și puterea transformării pe care o poate aduce iubirea, pentru că până la urmă, la finalul zilei, doar iubirea contează.”

„Genul programului: comedie” promite a fi o producție ce nu trebuie ratată, un prilej de bucurie și reflecție în același timp, iar Theatre Light Studio și Teatru Total sunt mândri să prezinte acest spectacol susținut de Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Ilfov.

comedie

La final

Sună bine, nu-i așa? Vă place comedia? Trebuie să recunoaștem că la acest capitol am stat foarte bine. Fiecare epocă a fost reprezentată de piese, de scriitori, regizori, și nu în ultimul rând actori de mare calitate. Umorul reprezintă un factor deosebit de important pentru sănătatea organismului.

Pentru mai multe informații și bilete:https://bit.ly/spectacol_Bucuresti 

Cu ajutorul umorului putem depăși stări pe care nu ni le imaginăm trecute. Sigur știți și voi asta, e dovedit chiar (și) științific. Dar nu intrăm în detalii acum. :) De asemenea, actorii noștri au fost și sunt un real izvor de bucurie și încântare. Să ne bucurăm așadar de talentul, pasiunea și dragostea pe care le pun în rolurile lor. Cât îi avem, cât mai putem. Hei, v-am convins? Ne vedem la comedie? Abia aștept! 

Până data viitoare, păstrați-vă umorul și dragostea pentru teatru!

Cu bucurie și drag,

MM

Mulțumesc pentru vizită! 
Dacă informațiile despre articolul ți-au plăcut, vin din nou pe acest blog și oferă-i editorului său o  cafea  .
S-ar putea să găsiți ceva interesant și aici:
Rate this post