Cadoul meu, cu sănătate!

Vorbim mult despre sănătate, cât este de împortantă pentru fiecare dintre noi, ce loc ocupă în ierarhia priorităților și eu am întărit asta prin articolul scris despre Doclandia, dar facem lucruri?

Cât/câți reușim să facem ceva mai mult de atât, concret?
Avem acum la îndemână oportunitatea oferită de platforma online de a avea medicul nostru personal fără programare, fără stresul aglomerației, accesând-o de oriunde, de pe tabletă, telefon, laptop.

Pentru că am ajuns să prețuiesc mult sănătatea și pentru că îmi pasă de sănătatea oamenilor, pentru că îmi place să dăruiesc, iar Decembrie este luna cea mai potrivită pentru asta, am pregătit pentru voi dragii mei un cadou care să îmbine utilul cu plăcutul.

Pe scurt, Doclandia mi-a răsplătit munca dăruindu-mi un voucher pentru platforma online cu ajutorul căruia voi beneficia de un abonament gratuit.
La rândul meu vreau să dăruiesc și o fac cu drag pentru voi, oferindu-vă un abonament gratuit valabil 30 de zile, timp în care veți beneficia de sfaturi avizate din partea medicului vostru de pe platforma Doclandia.

Acesta este un cadou cu… sănătate!

Este foarte simplu.
Îți faci un cont gratuit pe Doclandia, activezi voucher-ul și asta este tot.
În momentul în care ai nevoie de ajutor specializat din parte unui medic  – opinii și sfaturi despre sănătate, servicii de informare – intri în contul tău și interacționezi cu medicul tău personal.

Codul voucher-ului este DoctorNelimitat30 și trebuie activat pînă pe 15 decembrie. Orice înregistrare a codului de după această dată nu va mai fi validă.Aceasta este soluția pentru a prețui timpul nostru atât de valoros, rezolvând probleme de sănătate. Aceasta este soluția viitorului: un click distanța până la un medic.

Sănătate & Bucurii !

P.s Începând de astăzi codul poate fi introdus fără niciun fel de probleme.

Felicitări pentru că ai citit articolul.
Dacă consideri că articolul a fost util, distribuie-l să afle şi prietenii tăi.