Logo Blogathon 2018

Blogathon 2018 – un start nou!

Salut, prieteni!

Zvonisem cu ceva timp în urmă, că una din hotărârile luate este aceea de a participa la cât mai multe competiții, să scriu despre campanii care mi se potrivesc, în care cred. Am promis să vin cu informații utile pentru voi și să vă împărtășesc experiențele mele sincere, în mod realistic în legătură cu acestea. Am făcut primii pași deja, după cum ați observat, deci startul a fost luat.

Prin acest articol, doresc să anunț înscrierea la Blogathon 2018. Am participat anul trecut la câteva campanii și vă spun sincer că am fost plăcut surprinsă, m-a motivat, mi-a plăcut. Te poți înscrie și tu dacă ai unul sau mai multe bloguri, însă clasamentul va fi doar pe un singur blog/user. Perioada de desfășurare Blogathon este cuprinsă între 19 februarie – 1 octombrie 2018.

Particip la acestă competiție pentru că aici îmi pot alege campaniile care mi se potrivesc , care cred că mă reprezintă și este o competiție foarte interesantă pentru bloggeri. Și premiile BlogAwards, sunt tentante.

Deci, dragi bloggeri, vă invit să vă înscrieți în competiția Blogathon 2018, să participați la campanii interesant și să vă bucurați de premii. Pe voi, dragi prieteni, vă invit să mă citiți, să dați feedback, să aflați noutăți, impresii, să-mi fiți alături.

Mult succes tuturor!

 

UnuquebyMM

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0