Vreau o carte cu rețete pentru viață! sursa farmec.ro

Set fiole cu acid hialuronic și vitamina C

 

Vreau o carte cu rețete pentru viață!

Tot mai des îmi vine în minte conceptul, ”vreau o carte cu rețete pentru viață!” De câte ori întâmpin o problemă, îmi  imaginez că ar fi ideal să  găsesc soluția rapidă într-un rețetar. Așa gândeam zilele trecute, când după toată agitația, stresul, oboseala acumulate am descoperit că uitasem de mine. Odată terminate treburile, era timpul să mă pregătesc și eu. O primă confruntare cu mine, cea din oglindă a fost suficientă pentru a mă întrista. Tenul meu suferea, pielea ternă, fără strălucire, parcă văd un rid în plus. Ufff, cât îmi doresc să pot opri timpul în loc! Știuuu, știu, nu pot avea tinerețe fără bătrânețe! Dar pot întârzia îmbătrânirea, pot îmbătrâni frumos.  Dacă aveam eu toate rețetele, sfaturile adunate de-a lungul timpului puse într-o carte!

Lecție/rețetă

Prima lecție învățată care ar trebui trecută în ”cartea vieții”: ”sunt persoana cea mai importantă pentru mine, mă respect”. Când am auzit-o pentru prima dată,  tinerețea îmi dădea energie și-mi arăta frumusețea în oglindă. Nehhh, ce-o mai fi însemnând și asta , mi-am spus. Cum adică să fiu importantă? Să mă respect!!! Probabil, să am grijă de îmbrăcămintea mea, de tenul meu, de felul în care mă comport. Dar eu am grijă de toate astea! Chiar și tenul: îl demachiez în fiecare seară, folosesc produse bune de machiaj, doar n-o să-mi pun ca bunica  tot felul de chestii pe față. 

Următoarea rețetă, măștile bunicii. M-am amuzat teribil, când am văzut prima dată fața ”murdară” de roșii(tomatele din grădină). Aflată în plin proces ”tehnologic” de gătit, bunica își punea pe față, din roșiile rămase, un fel de mască cosmetică, crezându-se singură. Surprinsă că am văzut-o așa, mi-a spus că trebuie să aibă grijă de față, să o hrănească. N-am înțeles nimic atunci, dar îmi plăcea să mă furișez să văd ce minuni își mai punea pe față.

Doar numai  peste câțiva ani am început să înțeleg, să pun în practică lecțiile și să-i folosesc trucurile. Am realizat că vârsta și rafinamentul întrec puterea și tinerețea,  spiritul și înțelepciune se dezvoltă odată cu experiența. 

Elixirul tinereții

-Ce faci ca tenul tău să arate ferm, tânăr, fin, deși ai o vârstă! m-am trezit întrebată de o amică.

-De câte ori pe lună mergi la salonul de cosmetică? Cum treci mai departe prin viață, fără să îmbătrânești? Sau ai găsit elixirul tinereții?

 

Vreau o carte cu rețete pentru viață! sursa farmec.ro

Gama Gerovital H3 Hyaluron C

 

-Draga mea, nu am descoperit elixirul, nu merg la cosmetică, nici măcar lunar, iar de îmbătrânit, îmbătrânesc ca toată lumea. Important este să o faci frumos. Să întârzii îmbătrânirea cât mai mult, să îmbătrânești frumos,  să fii mulțumit privind în urmă.

-Cum facem asta? Este doar o filosofie, nu-i așa? Iar ai citit cine știe ce, mă omori cu bla-bla-uri științifice.

-Deloc. Știi că sănătatea pielii duce la întârzierea îmbătrânirii?  Odată cu trecerea timpului, dar și din cauza stresului, radicalilor liberi, poluării,  producția de colagen și elastină scade. Colagenul și elastina, reprezintă substanțele esențiale pentru pielea frumoasă și tânără.  Ne dorim să facem să întârzie acest fenomen  stimulând producția de colagen prin alimentație dar și cu ajutorul produselor cosmetice. Tu știi că nu vorbesc  fără să folosesc mai întâi produsul, fără să fiu convinsă, să am încredere.  Uite, Ana, îți voi  povesti ceva.

Farmec

La sfârșitul anului trecut, îți amintești, am fost la munte, participând la Gala SuperBlog 2017. Acolo, ne-am primit diplomele, premiile, ne-am distrat. Ți-am povestit deja. Ceva ce nu am spus, este că, unul dintre sponsori, Farmec, știi, producătorul de cosmetice, cel mai mare din România, cu brandul Gerovital, a oferit cadouri tuturor participanților. Citisem ceva despre lansarea gamei  Gerovital H3 Hyaluron C, dar nu cumpărasem nimic. Urmau sărbătorile, cheltuieli multe cu tradițiile, cadourile, știi tu cum este.

Spun eu mereu ”nimic nu este întâmplător”. Cadoul primit conținea ”minunea”, setul de fiole din gamă, fiolele cu acid hialuronic și vitamina C Gerovital H3 Hyaluron C 2%. Acestea, conțin un ser bogat în acid hialuronic pudră și lipozomal și vitamina C, cu efecte antirid, de umplere a ridurilor, efecte hidratante și de protecție a pielii. Au rolul de stimulare a procesului de reînnoire celulară.

Vreau o carte cu rețete pentru viață! sursa farmec.ro

Fiola Gerovital H3

Aminteam mai devreme despre producția de colagen, iată, îți explic legătura și  mecanismul prin care ajută pielea.Vitamina C acționează sinergic cu complexul de acid hialuronic pudră și lipozomal având efect de stimulare a sintezei fibrelor de colagen și elastină. Acidul hialuronic are rolul de a umple spațiile dintre celule, fiind responsabil de gradul de  hidratare și menținerea fermității pielii. Acidul hialuronic pudră asigură formarea unei bariere protectoare la nivelul pielii care împiedică pierderile de apă. Apoi, este rândul lipozomilor din compoziția fiolelor, care se absorb în straturile profunde ale pielii unde eliberează acidul hialuronic.

Fiole Gerovital H3

Aș detalia despre rețeaua tridimensională, molecule, mie mi-a plăcut chimia, dar pe tine sigur te plictisesc, prin urmare, revin la discuția noastră inițială. Secretul meu? Din decembrie am început să folosesc aceste minunate fiole Gerovital H3 Hyaluron C, toată gama Gerovital H3. Pe lângă acestea, aplic ”rețetele” învățate sau preluate, mă respect,mă prețuiesc, profit de vitaminele naturale din măștile cu legume, fructe, miere etc. Folosesc din când în când zațul de cafea pe post de scrub, apă de trandafiri pentru împrospătare, sunt atentă la alimentație și hidratare.

Mă bucur de fiecare clipă de viață, de un pahar de vin roșu (resveratrol) sau de fiecare cafea savurată împreună cu omul iubit, copilul, prietena. Îmi fac puțin timp pentru mine, fac ce-mi face plăcere, călătoresc, scriu, citesc sau uite, stau cu tine și îți spun de noua gamă Gerovital H3. Ana, viața trebuie trăită, simțită, iubită.

-Hai că m-ai convins. Mulțumesc pentru ponturi și pentru timpul petrecut. Te mai rog ceva:  spune-mi, unde găsesc aceste produse cosmetice?

-Produsele Gerovital H3 Hyaluron C sunt disponibile în toate supermarketurile, hipermarketurile și magazinele de profil din țară precum și în magazinele de brand Gerovital și online, pe www.farmec.ro.

-Mulțumesc!

 

UniquebyMM

 

Articol pentru proba nr 16 Spring SuperBlog 2018 ”Cum îmbătrânim frumos?”

Sursa farmec.ro

Rate this post