Salutare, tuturor! Septembrie aniversar aș putea numi luna aceasta de toamnă care tocmai a debutat. Sssst, rămâne între noi:  simt în aer un soi de nostalgie, melancolie, ceva ”nu-știu-ce-și-nu-știu-cum” în fiecare toamnă. Parafrazând, poate pentru că, nu scriu, dar eu DA; poate pentru că, nu aniversez, dar eu DA. Și acum gata, la subiect, nu de alta, dar nu vreau ca lecturarea să devină motiv de moțăială.

Septembrie aniversar

Septembrie aniversar

Să mă înscriu, să nu mă înscriu, să …? Așa mă tot întrebam pe 1 august  când am văzut postarea Claudiei  care anunța că mai este fix o lună până la înscrieri. Ultima petală ruptă a ieșit… ei, doar nu credeți  că am făcut asta :). Mai cred eu în alinierea planetelor, numerologie, puțin ezoterism acolo nu strică :), dar hotărârile nu mi le iau dând cu banul.

Până la sfârșitul articolului, sigur va fi evident și răspunsul. Dar, apropo, v-ați prins despre ce este vorba, nu-i așa? o chestie foarte serioasă: Campionatul național de blogging SuperBlog. Ar fi a treia participare (cu noroc?!?) și a zecea aniversare a competiției.

Știu, am spus că-mi plac provocările. Ce nu (v-)am spus este că îmi place să duc  până la capăt lucrurile începute,  valabil și în acest caz: dacă mă înscriu, vreau să merg până la capăt. Dacă nu mă înscriu voi pierde o ediție SuperBlog specială.

Septembrie aniversar

Adică, aniversară ar fi corect spus, pentru că cea mai longevivă competiție de blogging din România împlinește 10 ani. Cum ar fi să-mi lipsească diploma ”Finalist Superblog 2018, ediția aniversară de 10 ani” din palmares? Pentru mine, dureros.

SuperBlog aniversar(e) de 10

La prima participare m-am înscris doar pentru că voiam o competiție, aruncându-mă pur și simplu cu capul înainte. În luptă(concurs), nu de pereți :)).  Dădusem întâmplător peste articolul care povestea ce și cum trebuie făcut, am urmat pașii, m-am înscris. Cel mai probabil gândul la vacanță în care tocmai urma să plec mi-a dat starea de euforie (sau nebunie?) necesară.

Dar nu pot spune că a fost rău. Aveam 6 luni de blogging, un blog (free) pe  Blogspot, fără cea mai vagă idee de pretențiile sponsorilor și exigențele juraților. Dar, am tras tare și am terminat competiția mulțumitor. Am fost și la gală, mi-am făcut prieteni, a început să-mi placă mai mult bloggăreala. Am învățat mult din această experiență, m-a ajutat să înțeleg ce pot, ce lipsește blogului și mie, dar mai ales să am încredere.

Septembrie aniversar

Sărbătorile de iarnă mi-au adus în dar domeniu propriu, m-am mutat pe wordpress și am început să lucrez la imagine. În martie împlineam un an de blogging, ar fi trebuit sărbătorit, dar eu mă înscriam la a  doua competiție, ediția de primăvară SuperBlog.

Mă captivase stilul competiției, conversațiile de pe grup iar temele propuse și termenele limită mi-au pus la încercare creativitatea, imaginația. Am citit sfaturile veteranilor, am respirat adânc, am schimbat strategii, m-am înscris și am devenit finalist Spring SuperBlog. Experiența adăugată a fost imensă! La gala de la malul mării nu am ajuns, dar mi-am promis că voi fi prezentă la următoarea.

Septembrie aniversar

Cum te înscrii

SuperBlog este o competiție frumoasă, cu absolut toate ingredientele, dulci, sărate dar mai ales picante. Mai-mai că-mi vine să spun că cine n-a trecut pe la SuperBlog nu este un blogger complet.

Ce trebuie să faci pentru a te convinge (nu mă crede pe cuvânt!)? Cel mai simplu lucru al competiției. Scrii un articol prin care să-ți anunți participarea, completezi formularul de înscriere între 1- 30 septembrie și fii pregătit (sufletește) pentru perioada competiției 1 octombrie 1 decembrie. Și, bineînțeles pentru gală, care, sunt convinsă, va fi memorabilă,  organizată în decembrie.

Răsplata în premii (sunt destule) te poate motiva, clasamentul urcă și coboară precum bulele dintr-un pahar și poate da palpitații dar experiența este … wow!

Atenție, interzis celor care se aprind ușor, ”sensibiloșilor”, invidioșilor sau cardi… ups, asta sunt eu :))! Am glumit. Toată lumea are liber (pe propria răspundere :))  la SuperBlog.  Vei găsi probe (toate opționale) diverse, sponsori, ceva sau pe cineva (Claudia, Albert) care să placă, ajute, dea primul ajutor, ridice moralul etc.

Concluzia

Mai are sens să vă spun concluzia? Da, consider necesar să vă anunț oficial: sărbătoresc un an și jumătate de blog(ging) alături de cei 10 ani SuperBlog! Răspund afirmativ provocării și voi sărbători tot ce mai am de sărbătorit, în septembrie aniversar. Cel puțin până nu intru în fibrilații odată cu prima probă (haha).

Mult succes tuturor, mai mult mie, ne vedem la gală!

 

UniquebyMM

 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0