Bine v-am găsit! Zilele trecute vă puneam la curent cu evenimentele și semnificația lunii septembrie pentru mine. Astăzi veți afla Cum și unde am aniversat.

Cum și unde am aniversat

Cum și unde am aniversat

Un subiect  mai relaxant, ușor de ”digerat” (sper) pentru că tot despre mâncare și voioșie este vorba :). Sâmbătă, familia a hotărât să petrecem  o seară în oraș, astfel că am avut plăcuta surpriză să ne bucurăm de încă un an adăugat ”buchetului vieții”, să ne bucurăm unii de alții. De această dată am ales ca locație un loc puțin mai liniștit, mai lejer, nimic sofisticat.

Cum și unde am aniversat

Din când în când îmi place să ies la o cafea, un suc, un papanș, în Centrul Vechi. Mai ales că îl știu de atâta timp încât de fiecare dată mă surprind descoperindu-i schimbările.

Cum și unde am aniversat

Am ales așadar, Belviso. Situat lângă Teatrul de Comedie, într-un spațiu aerisit, cu specific italian, restaurantul nu uimește la prima vedere prin design. Mobilierul terasei însă are canapele care sunt foarte comode iar personalul vesel, prietenos, cu mare disponibilitate schimbă imediat prima impresie.

Cum și unde am aniversat

Belviso

La Belviso poți servi micul dejun, cafeaua, prânzul sau poți petrece o seară într-o ambianță plăcută alături de prieteni sau  familie. Meniul cuprinde feluri variate de mâncare, naturală, simplă dar rafinată în același timp. Deși specificul este italian, după cum spuneam, restaurantul are în meniu și mâncăruri românești.

Cum și unde am aniversat

De la bruschete, gustări reci/calde, supe cremă, ciorbe, paste, pizza, fructe de mare și multe altele, la desert și  meniu bine garnisit de băuturi. Într-un cuvânt, de toate pentru toți, inclusiv pentru vegetarieni, la prețuri accesibile și porții bogate.

Noi, am luat pentru început pizza, excelentă!!! în loc de aperitive,  băuturi aperitiv, sucuri etc. Apoi, comanda a fost destul de variată. Eu am ales paste quattro formaggi, mi-a plăcut mult, somon, calamar, carbonara, vită, Belviso burger , este ce-mi mai amintesc din celelalte comenzi.

Cum și unde am aniversat

Ce mi-a plăcut

Mi-a plăcut servirea și felul personalului prin care întreține atmosfera  în mod deosebit. Spre exemplu, am cerut  băuturi fără gheață sau la temperatura camerei, ne-au fost servite exact așa, am cerut pentru pitic pizza fără funghi, așa au adus.

Cum și unde am aniversatCu privire la mâncare, calamarul nu a fost ce ne așteptam și cartofii prăjiți, în rest totul foarte bine pregătit, gustos, în porții mari. Nu aveam cum rata desertul și aici fiecare a dorit altceva, de la lava cake la papanași. Recomand totul mai puțin papanașii. Bine de știut și evitat de comandat la viitoarea vizită.

Cum și unde am aniversat

Seara s-a scurs repede, ca de obicei când atmosfera și oamenii de lângă tine sunt la superlativ. Despre cadouri, surprize și glume, picanterii vă povestesc altă dată.

Iar pentru a vorbi mai pe larg despre Belviso pe partea de mâncăruri va trebui să merg mai des. Acum, nu știu dacă îmi va ieși asta, dar cu siguranță vom reveni cel puțin pentru încă o seară cu familia și prietenii. Dar și mai sigur, pentru o cafea, un frappe sau o seară în doi.

Recomand Belviso, ținând cont de mențiunile făcute mai sus.

Cum și unde am aniversat

Cam asta despre petrecerea aniversară pe care mi-au oferit-o familia și prietenii. O zi importantă în viața mea pe care nu puteam să o petrec într-un mod obișnuit, anost. Cu atât mai mult, cu cât, fix de ziua mea, m-am pricopsit cu o gripă de zile mari și totul părea dat peste cap.

Mulțumesc dragilor, cei care mi-ați fost alături, care mă iubiți, apreciați și suportați :))!

Până data viitoare, prețuiți-vă, trăiți fiecare clipă cu intensitate, ca și cum ar fi ultima!

 

UniquebyMM

Share and Enjoy !

0Shares
0 0