Salutare, dragilor!l Știu, știu, ar trebui să încep cu ”A venit, a venit toamna, acoperă-mi inima cu ceva…” sau ceva pe-acolo. Da, a venit tomna și toată lumea o spune, scrie sau simte. Aș fi vrut să trec peste asta dar,  nu am scăpare atâta timp cât pentru mine, parcă mai mult, toamna chiar este, altfel. Mereu am făcut ”săpături” și am fost în căutarea răspunsurilor, să înțeleg de ce se întâmplă așa. Pe lângă explicațiile „medical- științifice” gen, primăvara și toamna suntem afectați de astenii. Am reținut doar: poate pentru că, eu chiar m-am născut în septembrie, poate pentru că, eu chiar sunt construită emoțional, altfel. Dar, de ce totuși am ajuns la toamnă, septembrie și toate celelalte? Este (aproape) simplu: Am confiscat luna septembrie :). Cu motive, bineînțeles. Am de sărbătorit sau marcat lucruri importante despre care vă povestesc în câteva cuvinte.

Am confiscat luna septembrie

 

Am confiscat luna septembrie

În primul rând, voi sărbători împlinirea unui an și jumătate de blog(ging), deoarece aniversarea de un an am ratat-o. Mă grăbesc, nu de alta dar iar voi fi luată de valul probelor, termenele limită și emoțiilor competiției. Așadar, la mulți ani, mai ales vouă, cititorilor, prietenilor care ați ajuns măcar o dată pe blog.

Am confiscat luna septembrie

 

 

 

Dacă vă întrebați de ce vreau să sărbătoresc, cu (lipsă de) modestie vă răspund, sunt mândră de ceea ce am realizat. Bineînțeles că era loc de mai bine, dar având în vedere de unde și cum am plecat, sunt în grafic. Am participat în competiții din care am acumulat câtă experiență s-a putut.

Am confiscat luna septembrie

Premiile au venit și ele, întărind convingerea că sunt pe drumul cel bun. Apoi au venit colaborări, mi-am îmbunătățit considerabil lista de prieteni consolidând prietenii vechi.

Am confiscat luna septembrie

Un an și jumătate poate părea puțin, dar pentru mine a însemnat imens pentru că am reușit să bifez multe pe lista agendei mele. Mi-am propus să trec pe domeniu propriu și am reușit. Mi-am propus să am un blog în concordanță cu ceea ce simt, ce mi se potrivește, cred că am reușit.

Am confiscat luna septembrie

Am pornit la drum din dorința de a împărtăși din experiențe, trăiri, bucurii, lecții de viață, cu ceilalți, pentru că iubesc oamenii, nu-mi place izolarea, singurătatea. Îmi place să cred că am reușit să ajung la inima multora dintre voi, am reușit să transmit să mă diferențiez prin seriozitate, sinceritate, diversitate.

Am confiscat luna septembrie

 

Celelalte motive, două, chiar trei dacă mă gândesc bine, le petrec cu cei dragi, cât mai bine și frumos posibil. Ele sunt personale și vor rămâne așa, până una-alta.

Dacă am spus confiscat, înseamnă că pentru mine, aproape toată luna este marcată de evenimente. Prin urmare, pe lângă cele amintite mai sunt înscrierea în competiția  cea mai longevivă din blogosferă și pregătirea unei vacanțe.

Septembrie e luna mea și o iubesc!

Până data viitoare, rămâneți alături de mine pe blog, mai am multe să vă povestesc. Pentru că, prietenia este ca vinul bun: cu cât se învechește, cu atât este mai prețios.

UniquebyMM

 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0