Bun găsit! Deși nu obișnuiesc să povestesc despre cadourile pe care le primesc,  miroase a laudă de sine :), m-am gândit să fac excepție de la regulă. Motivul, cred că vă voi stârni interesul povestind despre cadourile care m-au surprins de ziua mea. Familia și prietenii mă iubesc, îmi cunosc  gusturile, știu că ador surprizele, prin urmare am parte de cadouri frumoase, surprinzătoare, inspirate, de cele mai multe ori :).

Cadourile care m-au surprins

Cadourile care m-au surprins

Nala Cosmetics este un brand despre care am citit în ultimul timp și care mi-a plăcut pentru preocuparea de a oferi produse handmade, din ingrediente naturale peste 90%. Îmi propusesem să testez produsele brandului  dar nu reușisem. Iată că de ziua mea am avut plăcuta surpriză să primesc ”Body Salt scrub” cu struguri roșii de la Nala.

Cadourile care m-au surprins

Strugurii roșii au niște beneficii uriașe pentru organism și pentru piele datorită prezenței resveratrolului. Substanța antioxidantă  ajută la producerea unui hormon care protejează vasele de sânge împotriva inflamațiilor. Asta așa, o foarte scurtă prezentare a acestei substanțe, care de fapt are multe alte beneficii. Exfoliantul cu strguri roșii de la Nala (98,5%), este grozav, lasă pielea moale, catifelată,  iar aroma, un vis. Un cadou potrivit gusturilor mele. Folosesc produsele cu resveratrol iar ingredientele naturale reprezintă un factor important în alegerea lor.

Yves Rocher

Cadourile care m-au surprins

Alt cadou surprinzător de potrivit, caseta de la Yves Rocher. Până acum  produsele folosite ale acestui brand au fost doar cadouri, nu pentru că evitam brandul/magazinele, ci pur și simplu așa s-a întâmplat. Caseta conține gelul de duș cu cafea, care miroase nemaipomenit. Era cât pe ce să spun ”demențial”, dar nu ar fi fost tocmai corect deoarece nu te înnebunește ci oferă energia pe care o capeți după ce bei o ceașcă de cafea.

Deși în duș (cadă), am senzația că mă aflu într-o cafenea, Delicatese Florescu  îmi vine în gând :), cu cele mai bune arome. Unde mai pui că citisem despre acest gel în câteva articole și îmi stârnise curiozitatea :).

Cadourile care m-au surprins

Laptele de corp cu nucă de cocos, al doilea produs al casetei este atât de hidratant încât pielea pare să-ți mulțumească. Despre aroma exotică eliberată odată ce folosești produsul, ce să mai spun? Pe mine mă duce cu gândul la vacanțe exotice (Tenerife:)).

Cadourile care m-au surprins

Caseta mai conține crema de mâini cu mango și coriandru, ador mango!, se absoarbe foarte bine, hrănește, lasă pielea catifelată. Ultimul, dar nu cel din urmă, săpunul cu ulei de măsline despre ale cărui beneficii știm.

Cadourile care m-au surprins

Gerovital

Încă un cadou bine venit este crema anti aging Gerovital Prof. Doctor Ana Aslan. Am amintit poziția mea despre brandurile românești, despre Farmec sau produsele lor cosmetice. Le folosesc de mulți ani, iar gama Gerovital este renumită în lume pentru eficiență, meritându-și numele de ”elixirul tinereții”.

Cadourile care m-au surprins

Guerlain

La toate cele spuse despre cadourile primite la categoria produse de îngrijire, am ceva ”prețios” de adăugat: parfumul Aqua Allegoria Passiflora Guerlain. Cum să nu-mi placă această surpriză? Cu atât mai mult cu cât nu mă așteptam să primesc parfumul descoperit în vacanța din primăvară.

Cadourile care m-au surprins

Sper să nu dezamăgesc dar nu voi face o descriere, recenzie a  parfumului, mă voi rezuma doar la aprecieri personale. În general, îmi place ca parfumurile pe care le folosesc să se potrivească perioadelor zilei, ținutelor, ocaziilor, evenimentelor. Le împart astfel în florale, fresh, puternice, persistente, de dimineață, de seară, evenimente, toată ziua etc. Aqua Allegoria Passiflora Guerlain mi se pare potrivit stilului meu folosit ziua, la ținute lejere sau casual împreună cu crema de corp, aceeași marcă.

Cambria

Spre final, câteva cuvinte despre flori. Le iubesc prea mult pentru a trece peste capitolul rezervat lor. De fapt, florile mă încântă atât de mult încât dacă primesc o floare, un buchet, deja sunt  zen, că tot este în trend termenul! Aproape că poți face orice cu mine! Printre buchete și ghivece, toate absolut minunate, am primit ceva surprinzător:  orhidee cambria, pe care o pierdusem. Deși acum nu mai are flori, mă bucură la fel de mult.

Cadourile care m-au surprins

Închei mulțumindu-le încă o dată celor care mi-au fost alături și în acest an, mi-au făcut minunată, plăcută această zi. Mulțumesc pentru că nu mă uitați, pentru aprecieri și, bineînțeles pentru surprize – cadouri. Vă iubesc!

Sper că v-am inspirat cu subiectul abordat, vă provoc la comentarii. Voi ce cadouri (inspirate) ați primit?

Până data viitoare, prețuiți familia, prietenii și pe voi!

 

UniquebyMM