Zece întrebări ciudate … și-o întâmplare
m-au adus pe mine-n stare
să vă povestesc, pe bune,
despre Answer și-al său nume.
Zece lucruri minunate,
zece  or fi veșminte toate;
zece suflete, în mine,
tot ar fi puține
să arate bucuria
când mă prinde nebunia
de a căuta pe site
cu ce-anume să mă-mbrac.

Zece întrebări ciudate și-o întâmplare

Bun găsit! Cum am ajuns de la melodia lui Chilian, la ”cu ce-anume să mă îmbrac” ? Povestea a început când am aflat că agenda săptămânii care urma era plină de evenimente și activități mondene. Invitație la cafea, întâlnire de afaceri, Gala Wella și cel mai mare eveniment social media de la noi. Din acest motiv, mă simțeam pierdută ori de câte ori deschideam ușile garderobei, pe care nu am mai înnoit-o de multicel.

Și doar mi-am spus de atâtea ori : zece! Doar zece produse mi-ar trebui musai în garderobă pentru a face față provocărilor de acest fel. Cum s-o scot la capăt având ”dușman” viteza cu care se schimbă lucrurile (moda)? Norocul vine din partea magazinele online care-mi dau posibilitatea să pornesc instant la o sesiune de shopping.

Deschid dressingul meu de pe site și, cât ai spune ”zece”, am ales.  O cămașăblugi, o rochie elegantă, tricou simplu,  fustă, sacou, geacă din piele, ghete/botine, pantofi eleganți (clasici) și o  geantă.

Zece întrebări ciudate și-o întâmplare

Credeți că mă descurc să alcătuiesc urgent patru ținute cu ajutorul pieselor alese? Dacă sunteți curioși și, cred că sunteți, haideți să aflăm împreună. Invitația la cafea am onorat-o purtând fustă (Guess jeans), tricou simplu (Hailys),  ghete (Caprice) și geaca din piele (Ochnik). Am completat ținuta cu geanta din piele (Answear).

Zece întrebări ciudate și-o întâmplare

La întâlnirea de afaceri, am îmbrăcat blugii Tommy Jeans și cămașă (Pepe Jeans). Am asortat sacoul Scotch & Soda, pantofii  eleganți (Gino Rossi) și geantă. Țin neapărat să  vă spun că ținuta mi-a purtat noroc, întâlnirea fiind un real succes (luky me :)!). Punt ochit, punct lovit.

Zece întrebări ciudate și-o întâmplare

Gala Wella este un eveniment despre și cu frumusețe. Simțul artistic, creativ, este la el acasă iar după succesul cu afacerea, aveam nevoie și de puțină sărbătoare, de prețios, în ținută. Creativitatea mea s-a oprit la ținuta cu rochia elegantă (Kiss my dress) și geaca din piele, la care am purtat botine și geantă. M-am simțit așa cum mi-am dorit: minunat!

Zece întrebări ciudate și-o întâmplare

La final

Ei, ultimul eveniment, apropo, tot aniversar, tot zece (ani !), se desfășura pe durata întregii zile. Conferințe, gală și petrecere, trei într-unul, altfel spus. Ținuta aceasta trebuia să-mi ofere lejeritate dar să și transmită spiritul de sărbătoare, jovialitate, încântare și, de ce nu, atractivitate.

Acestea au fost elementele care au condus la alegerea ținutei abordate la acest eveniment. Fustă, tricou simplu și sacou. Pentru confort, am ales botinele iar pata de culoare a fost  eșarfa ”împrumutată” din vechea garderobă. Bineînțeles, ținuta a fost completată de geantă.

După cum v-am obișnuit, împart cu voi tot ce aflu și toate experiențele mele. Magazinul online din care m-am inspirat și am ales cele zece produse pentru alcătuirea ținutelor mele, a fost Answear. Este magazinul multibrand  cu produse de îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii, sută la sută originale, din peste 300 de branduri renumite. 

Plata produselor am făcut-o cu cardul, se poate și la livrare, dar trebuie să vă mai spun un secret: ca membru al clubului Answear beneficiezi de reduceri.

Până data viitoare, spor și inspirație la shopping!

UniquebyMM

 

Sursa: answear.ro

Articol răspuns al provocării SuperBlog proba nr 1 ”10 produse pe care ar trebui să le ai în garderobă”.