Bun găsit! Mi-am imaginat că sunt arhitect și a început să-mi placă :). Aventura continuă, construiesc un restaurant după o idee dragă sufletului și un concept unic.

Înaintăm în gradina superbă ce pare imensă, cu fântâni și copaci care parcă ascund de ochi curioși mesele aranjate elegant. Un domn cu ținută impecabilă ne conduce către una dintre mese. Sub copacul ale cărui ramuri parcă desenează o perdea ușor transparentă, masa decorată fără cusur cu  flori proaspete, mise en place perfect.

Aventura continuă, construiesc un restaurant

Prin perdeaua de ramuri, se zărește casa cu etaj și mansardă care seamănă cu un mic conac boieresc. Totul are un aer select, deosebit și special, boem. Fețe de masă și prosoape de calitate, farfurii și tacâmuri elegante, totul strălucind de curățenie. Domnul de mai devreme apare cu meniul și băuturi fine din partea casei, întrebând dacă îi permitem să ne surprindă  cu recomandările sale. Jovial, prezintă câteva sugestii, feluri de mâncare stilate, face câte o glumă sau povestește din istoria restaurantului Casa Doina. Este cel mai vechi de aici, prin urmare a auzit și știe multe.

Aventura continuă, construiesc un restaurant

Mâncarea, era așa cum promisese domnul Nicu,  curcubeu pe cerul gurii, iar eu mă simțeam răsfățată, deosebită, de-a dreptul special. Nici vorbă de timpi morți, atitudini nepotrivite, mutră posacă, omul se mișcă foarte repede, este vesel și plin de șarm. Aduce un fel de mâncare despre care  și povestește cum este făcut, ce ingrediente conține, spune o glumă, toarnă în pahare, merge din nou la bucătărie de unde revine cu alt deliciu/desert.

S-a scurs timpul,  dar seara aceea a rămas, nu doar amintire dragă ci dorință- idee de afacere. Mi-am dorit un restaurant casual/fine dining, Unique (cum altfel ? :)), pe care l-am imaginat în detaliu,  pornind de la calitate, selecție, creativitate și bun gust. De la ideea meniurilor cu preparate executate foarte bine, în combinații speciale, unice, la servire, personal, atmosferă, decor rafinat. Totul trebuie să fie perfect pentru oricine își dorește să se simtă bine, special în restaurantul meu. 

Restaurant Unique

Conceptul unic constă în atmosfera creată cu ajutorul muzicii bune, selecte, oameni veseli și pasionați de ceea ce fac. Restaurantul Unique nu este unul exclusivist, ci unul cu meniu signature, tehnologie înaltă, staff performant. Clădirea surprinde prin stilul arhitectural și decor cu amprentă unică dar și arhitectura peisagistică.

Aventura continuă, construiesc un restaurantCum or fi reușit oamenii aceștia ca restaurantul Casa Doina să rămână în topul restaurantelor bucureștene? – asta spune cronica vremii, nu este subiectivism. Musai să aflu dacă vreau ca restaurantul meu să fie un succes. Cu siguranță domnul Nicu îmi poate facilita o conversație cu șefii, el însuși știe fără doar și poate unele  ponturi.

Așa am aflat și implementat soluții software marcaj restaurant, o aplicație Expressoft Tehnology potrivită restaurantului meu. Expressoft oferă pachet complet: pe lângă software personalizat, asigură training și suport tehnic 24/7 dar și instalare, configurare, echipamente specializate pentru HoReCa.

Aventura continuă, construiesc un restaurant

Soluții inteligente

Soluția Cloud de vânzare pentru restaurant este alegerea cea mai bună pentru marcajul comenzilor preluate de la clienți. Cu interfață prietenoasă, este configurabilă și integrată echipamentelor hardware, adaptată fluxului activităților mele. Poate fi personalizată dimensiunilor și  nevoilor afacerii mele, ceea ce este un mare plus.

Acestea sunt motivele care m-au convins că soluția este una care îmi transformă restaurantul într-unul eficient și profitabil. Servirea clienților se face elegant, rapid, într-o atmosferă caldă, selectă, simțindu-se speciali, dorindu-și să revină.

Aventura continuă, construiesc un restaurant

Iată și beneficiile aplicației Expressoft:

  • Controlul fluxului de clienți folosind modulul ”Rezervări”
  • Fidelizarea clienților cu ajutorul instrumentelor dedicate: vouchere, carduri cadou, promoții, puncte bonus sau posibilitatea plății în cont
  • reducerea semnificativă a timpului preluării comenzilor dar și costurilor de personal prin preluarea directă pe tabletă/telefon mobil și transmiterea lor direct în secția de preparare
  • Separarea notei de plată de la aceeași masă
  • Efectuarea facturii fiscale direct din POS restaurant în câteva secunde
  • Plata în cont client și plata în cont companie
  • Individualizarea produselor
  • Acceptarea multiplelor metode de plată

Aventura continuă, construiesc un restaurant

 

După câțiva ani: Totul merge conform planului/visului meu, iar soluția găsită a fost cea care s-a pliat nevoilor mele. Clienții revin pentru serviciile oferite, calitatea mâncării și băuturilor, gustul, ambianța, timpul scurt de servire și modul variat de plată.  În restaurantul meu, meniurile sunt pe tabletă, comanda se ia pe telefon mobil/tabletă, plata se poate face și prin POS. Absolut toate ”ingredientele” se îmbină ca mecanismul unui ceas și funcționează perfect!

Vă invit să lăsați comentarii în care spuneți ce v-ați dori în plus de la un restaurant ca al meu? Ce soluții inteligente știți sau folosiți?

Până data viitoare, poftiți de serviți într-un restaurant cu stil uniq(ue)!

 

UniquebyMM

 

Restaurantul Unique l-am imaginat pentru proba nr.9 superBlog 2018. Restul este din viață :)

Sursa: expressoft

Share and Enjoy !

0Shares
0 0