Salutare, dragi prieteni! Dacă tot am vorbit despre hobby-uri m-am gândit să continui pe linia aceasta și să vă spun că mai am și altele în afara bloggingului :) . Din comentariile voastre am aflat că nu sunt singura și asta m-a încurajat să merg mai departe cu dezvăluirile. Îmi place handmade-ul și regretul meu cel mai mare este că timpul nu-mi este aliat pentru a mă ocupa de tot ce-mi place. Chiar și așa, împotriva evidenței, uneori reușesc să fac câte ceva pe această latură a pasiunii mele, măcar pentru sufletul meu, familia, prietenii sau casa mea. Ianuarie este aproape de final, numai astăzi nu-i 31! și urmează pregătirile pentru următoarele sărbători. Știți melodia ”ți-am luat un mărțișor…”? pentru că mărțișoarele reprezintă tema pe care vreau să o dezvolt puțin în cele ce urmează.

Ți-am luat un mărțișor

Ți-am luat un mărțișor

Mărțișor unicat

Sunt convinsă că deja v-ați gândit la ele. Dacă mă gândesc la confecționarea lor pot afirma că este chiar un pic cam târziu pentru cei care nu au demarat acțiunea ”mărțișorul”.

Spuneam și cu alte ocazii că îmi plac lucrurile personalizate, unicate, care să le port sau să le ofer. Uneori, când timpul și condițiile îmi permit, îmi folosesc pasiunea și imaginația și fac lucruri handmade. Pregătesc mărțișoare care transmit mesajul meu către cei cărora le ofer, îmi hrănesc sufletul cu frumusețe și mă relaxez. Îmi place să pun în ele bucuria, dragostea de frumos, gândul bun.

Alteori, cum se întâmplă anul acesta când am cam multe pe cap, e doar o expresie, caut să cumpăr aceste simboluri ale primăverii și trezirii la viață a naturii.  Astfel am ajuns la magazinul primăverii cu mărțișoare care mi-a atras atenția în mod deosebit. Bănuiți de ce, nu-i așa? Pentru că am descoperit mărțișoare care răspund cerințelor mele: transmit mesajul de bucurie, am găsit o gamă foarte variată și desigur, au mărțișoare unicat.

Ți-am luat un mărțișor

Mărțișor unicat

Obicei din Moldova

Știți că în Moldova se ofereau mărțișoare și bărbaților? Dacă nu știați, aflați acum de la mine și, voi povesti pe scurt o glumă din vremea anilor de liceu. Ziua mărțișorului era mult așteptată nu doar pentru bucuria primirii mărțișoarelor dar și pentru distracția și ghidușiile pe care le făceam.

Fetele aveau grijă ca băieții să-și primească mărțișoarele frumos împachetate, prezentate în ambalaje pompoase. Mărțișoarele erau construite cu ingeniozitate din cuie, paie, cutii, nituri și alte asemenea. Fiecare mărțișor astfel pregătit își aștepta cuminte, în/pe bancă destinatarul. Vă imaginați ce veselie se genera :) :)! Bineînțeles, băieții își primeau apoi și mărțișoarele pe ”bune”.

Ți-am luat un mărțișor

Mărțișoare argint

Habar nu am dacă se mai întâmplă asemenea lucruri și nici dacă se mai păstrează obiceiul de a oferi mărțișoare bărbaților. În orice caz, trecând peste momentul vesel pe care vi l-am povestit, în magazinul online găsim mărțișoare și pentru toată lumea. Pentru mame, prietene, soții, iubite sau copii. Descoperim aici mărțișoare broșă, brățări, pandantive dar și argint, accesorii, cercei și, preferatele mele unicate.

Ți-am luat un mărțișor

Mărțișor brățară

Diversitate, calitate și eleganță

Am ales pentru cele mai dragi persoane mărțișoare unicat broșă Mi-s Româncă Mândră și mărțișoare colier Spring Simphony. Unul dintre coliere îl voi păstra pentru mine și îl voi purta cu drag pentru că îmi place mult, este o adevărată bijuterie. Mărțișoarele vin ambalate cu grijă în casete elegante, cu burete și catifea de culoare neagră, inscripționate cu Martie. Scap astfel de grija ambalării, nu-mi rămâne decât să le ofer cu drag, celor dragi. Reducerile pe care le am m-au convins o dată în plus că am făcut alegerea potrivită.

V-ați gândit deja la mărțișoare, ați făcut liste și căutări? Cum procedați de obicei: mergeți prin zonele special amenajate dar foarte aglomerate și mâncătoare de timp sau alegeți magazinele online? Știați despre magazinul iMartisoare? Până data viitoare, gândiți-vă că sunteți unici și puteți oferi unicate!

 

 

UniquebyMm

Sursa: https://imartisoare.ro