Bun găsit! De multe ori am vorbit despre îngrijire, înfrumusețare și produse noi pe care le-am descoperit. În majoritatea cazurilor însă, m-am adresat femeilor. Să fiu bine înțeleasă, asta nu s-a întâmplat din cauză că am vreo problemă cu dumnealor, bărbații. Și, nici pentru că sunt vreo feministă convinsă :)! Explicația este simplă: la acest capitol, așa a fost să fie. Astăzi, noutăți pentru publicul masculin sau, trei generații și gama Gerovital Men.

 

Trei generații și gama Gerovital Men

 

Salut! Sunt Sorin, am 56 de ani, părinte și bunic. Mă străduiesc să fac față provocărilor zilnice, să țin pasul cu actualitatea și să arăt impecabil. Viața activă, pasiunea pentru sport și dorința de a rămâne în topul performanțelor realizate până acum, mă determină să acord atenție deosebită îngrijirii personale.

Cu toate acestea, recunosc, nu dedic mult timp alegerii produselor și uneori lucrurile scapă de sub control. Timpul joacă feste tuturor! Tocmai de aceea, mă bazez pe ajutorul soției. Așa s-a întâmplat ultima oară, când lansarea noii game de cosmetice pentru bărbați- Gerovital Men m-a prins pe ”picior greșit”. Ajutorul a venit din partea ei, oferindu-mi cadou, setul brandului Farmec, 100% românesc. Știe ea ce știe!

Noul set Gerovital -Doctor în frumusețe are în componența sa produse dedicate exclusiv nouă, bărbaților. Mi-au atras atenția în mod deosebit, Filolele cu Acid Hialuronic  5% Gerovital Men.

 

Trei generații și gama Gerovital Men

Fiolele conțin un ser conceput într-o formulă și concentrație speciale pielii bărbaților. Serul diminuează efectele bărbieritului zilnic, mediului și ritmului de viață tot mai alert. Tratamentul se face 10 zile (o fiolă pe zi) iar rezultatul, unul demn de tot interesul. Reduce adâncirea ridurilor, oferă hidratare şi regenerare a pielii și revitalizează tenul. Odată cu tratamentul cu fiole și crema antirid acid hialuronic Gerovital Men, grijile cu privire la bărbierit și aspect, vor deveni poveste.

Două generații: bunic-nepot

Întotdeauna am vrut să fiu un exemplu bun, atât din punct de vedere profesional, cât și personal. O viață întreagă m-am bărbierit zilnic iar asta și-a lăsat amprenta asupra tenului meu. Iată de ce, am nevoie de produse de calitate, revoluționare, potrivite vârstei. Vreau să îmbătrânesc frumos, să am aceeași siguranță pe care o am din punct de vedere profesional.

O întâmplare aparent minoră mi-a întărit convingerea cu privire la rolul și calitatea produselor de îngrijire personală. Într-o zi, am fost sunat de copiii. Intervenise ceva și trebuia să merg să iau nepoțelul și să-l duc la grădiniță următoarele zile. Totul s-a întâmplat foarte repede, ziua aceea fiind dedicată lucrărilor din grădină. Timpul nu mi-a permis să mă bărbieresc, să îmbrac o ținută casual/office. Îmbrăcat sport, nebărbierit, mă grăbeam să ajung la timp.

Seara, când îl pregăteam de culcare, realizând că îl voi duce a doua zi la grădiniță, piticul îmi spune cu farmecul irezistibil:

-Bunicu’, când vii să mă iei, să te bărbăresti, să-ți pui sacoul și pălăria.

Piticul sesizase ”schimbarea”. Întâmplarea m-a făcut să fiu mai atent la acest aspect, dacă voiam să fiu cel mai bun bunic. Asigurându-l că așa se va întâmpla, am realizat că tatăl lui nu făcea ”greșeala” mea. Altă generație!

 

Trei generații și gama Gerovital Men

 

 

A treia generație!

Salut! Sunt Tudor, 32 de ani, antreprenor. Fire dinamică, fost sportiv de performanță, familist și pasionat de călătorii. Fiecare zi îmi aduce experiențe și provocări noi, cărora îmi doresc (reușesc) să le fac față cu succes. Conduc o echipă de oameni cu vârste diferite și indiferent de sex, performanțele le conferă siguranță și dorința de competiție.

Programul încărcat, activitatea sportivă pe care încă o mai practic, întâlnirile de afaceri sau călătoriile, m-au determinat să iau măsuri care să-mi ușureze viața.  Obișnuiesc să folosesc foarte des, seturile care cuprind toate produsele necesare îngrijirii personale.

Specialiștii în domeniu, spun că pielea bărbaților are un conținut mai ridicat de colagen și transpiră mai repede și mai ușor. Nivelul de sebum este mai ridicat iar ridurile apar mai târziu decât la femei, dar tendința este să fie mai pronunțate. Cu privire la părul bărbaților, se precizează că aceștia sunt mai predispuși la căderea părului, mătreața apare mai frecvent iar atrofierea folicului pilos se petrece mai devreme.

Înclin să le dau dreptate specialiștilor.Trecut de 30 de ani,  părul a început să-mi creeze unele probleme. Cu siguranță, pe lângă vârstă, stresul, poluarea și programul încărcat, joacă un rol important. Admir sincer felul în care arată colegele, soția sau mama! O reală încântare să lucrezi cu ele, să le fii în preajmă. Sunt convins că ele acordă mult mai mult timp și atenție produselor, îngrijirii lor corporale.

Mătreața, părul căzut…

Chiar dacă eu nu dedic același timp, am deprins câte ceva din ”trucurile” lor. Aflat într- una dintre călătoriile mele, am asistat la conversația dintre două doamne, foarte contrariate de felul în care arată șeful lor. Mătreața și părul căzut pe sacoul închis la culoare, le crea o indispoziție totală.

-Dar chiar așa, dragă, la banii lui? La câte produse sunt acum pe piață? Nu te preocupi deloc pentru felul în care arăți?!?

-Uneori, îmi vine să-i spun. Dar cum să procedez? Dacă se simte jignit sau, se răzbună?

-Poate ar trebui să vorbim cu unul dintre băieți. Deh, între ei, bărbații…

Și au continuat așa până la destinație. La coborâre, doamnele m-au privit insistent, făcându-mă să-mi cercetez instinctiv umerii. Totul era bine, îmi venea să le mulțumesc! Mi-am amintit cadoul primit de tata, noul set Gerovital Men. Este gama care asigură programul complet de îngrijire, incluzând produse pentru față, corp și păr: spumă de ras, balsam și loțiune după ras, deodorant, gel de duș, șampon (anticădere, antimătreață și utilizare zilnică), cremă antirid și fiole cu Acid Hialuronic 5%, fiole anticădere .

Trei generații și gama Gerovital Men

 

 

Aleg șamponul anticădere Gerovital Men, cu efect de întârziere a îmbătrânirii și atrofierii rădăcinii părului. Îmbunătățește metabolismul celular întărind rădăcina și stimulează creșterea sănătoasă a părului. Fiolele anticădere și șamponul antimătreață, completează formula performanței pe toată linia. Am convingerea că tratamentul mă va ajuta și voi rămâne în topul antreprenorilor și taților de succes!

Ați aflat de gama Gerovital Men? Ce produse de îngrijire folosiți? Ce criterii aveți pentru alegerea produselor potrivite? Aștept comentariile.

Până data viitoare, rămâneți frumoși și sănătoși!

 

UniquebyMM

 

 

Articol înscris pentru proba nr 14 Spring SuperBlog 2019.

Rate this post