Bun găsit! Mi-am făcut abonament la ISV Beauty Room! Pentru că ne dorim ca starea noastră să fie una de confort, frumusețe și încredere, ne folosim de fiecare metodă care poate ajuta. În acest context, aspectul, înfrumusețarea și îngrijirea corporală, ocupă locul său, unul important.

Mi-am făcut abonament la ISV Beauty Room

 

Mi-am făcut abonament la ISV Beauty Room

 

Vizitele la saloanele de înfrumusețare și întreținere reprezintă din acest punct de vedere unul dintre prioritățile mele. Asta nu se întâmplă doar pentru că nu m-aș descurca și acasă! Nici vorbă! Uneori, chiar recurg la astfel de soluții. 

Este vorba despre altceva și anume, despre faptul că, întotdeauna am pus preț pe profesionalism. Merg “pe mâna” profesioniștilor, deoarece mi se pare că așa este normal, firesc. Altfel, este ca și cum am merge la medic și i-am cere să ne vorbească despre instrumente financiare! Sau, unui constructor, să opereze! 

 

Mi-am făcut abonament la ISV Beauty Room

 

Atunci când merg la un salon de frumusețe, aștept rezultate în acest sens, al aspectului, frumuseții. În plus, mi-a plăcut întotdeauna, ca într-un salon de beauty să mă simt într-un numit fel, special (ă). Să am parte de un tratament special, de relaxare și, (mă repet), de ce nu?, răsfăț. Timpul petrecut acolo și rezultatul mă fac să mă simt altfel. Atmosfera dintr-un salon bine ales, oamenii cu care intru în contact, au un efect deosebit, asupra mea. 

 

IMG 20190916 014801 Mi-am făcut abonament la ISV Beauty Room

 

După ce am descoperit salonul despre care v-am povestit, îmi promisesem (și propusesem :)) să revin. Sincer, nici eu nu credeam că asta se va întâmpla atât de repede. Dar, ce “vină” am  că sunt motive de sărbătoare, de două (chiar trei :)) ori, în interval de o lună :-) ?!

Manichiura & pedichiura

Să nu ne pierdem însă în detalii, trecem la poveste. Manichiura și pedichiura unei femei sunt la fel de importante ca îngrijirea părului, tenului sau pielii, corpului, în general. Pentru mine, reprezintă un punct forte, considerând că “mâinile reprezintă cartea de vizită a unei persoane”. Iar experiența mea din ultima vreme în ceea ce privește acest capitol (am povestit aici) este … complicată.  

 

IMG 20190814 123931 Mi-am făcut abonament la ISV Beauty Room

 

Unghiile mele nu sunt unele “sănătoase tun”, ci dimpotrivă, sunt casante, se exfoliază, se rup etc. De aceea, au nevoie de un tratament special pentru ca ele să arate bine iar eu să nu fiu nevoită să-mi ascund “cartea de vizită”. Mi-aș fi dorit să mă bucur de manichiura cu gel sau semi-permanentă, dar, mă gândeam că  sănătatea unghiilor mele ar fi fost afectată și mai mult. Cu acest pachet de îndoieli și speranța unei manichiuri reușite am ajuns la ISV Beauty Room.

 

IMG 20190814 123948 Mi-am făcut abonament la ISV Beauty Room

 

Primul impact, prima impresie am avut-o în momentul întâlnirii fetei de la manichiură & pedichiură. Fragilitatea persoanei cu care tocmai făceam cunoștință nu-mi dădea mari speranțe. Am învățat însă să nu judec pe nimeni de la prima impresie, prin urmare, mi-am alungat repedea acest gând. M-am felicitat mai târziu pentru asta, deoarece, nu exista nicio legătură între profesionalismul, atitudinea comportamentală și fragilitate.

Mi-am făcut abonament la ISV Beauty Room 

 

IMG 20190814 123915 Mi-am făcut abonament la ISV Beauty Room

 

Prezentarea  variantelor de lucru și a produselor, consilierea de care am beneficiat, m-au făcut să înțeleg și să aleg exact ce mi se potrivea. Sper însă că nu aveți așteptări din partea mea în ceea ce privește tehnica și alte informații de specialitate. Nu pot face (scrie) lucruri la care nu mă pricep, și, nici nu este acesta scopul și subiectul articolului. Doar ce vorbeam despre profesionalism :). Pot spune doar că am observat produse de calitate, spre exemplu Melkior și OPI. De asemeni, despre aparatura bine întreținută, spațiul dedicat bine organizat, util și plăcut decorat. 

 

Mi-am făcut abonament la ISV Beauty Room

Muzica, decorul, atmosfera, au fost la fel de plăcute, de altfel ca la prima mea vizită. Dar, probabil sunteți curioși și interesați de rezultat. M-am ales cu manichiură și pedichiură cu gel, care arată foarte bine, impecabil, care mi-a redat încrederea. Până și forma și culoarea au fost cele preferate de mine. Toate dubiile, îndoielile mele au fost spulberate. Recunosc (ssst!!!), sunt și o fire (cam) perfecționistă :-) . Spre exemplu, îmi displace total să se vadă conturul necurățat și, spre fericirea mea, asta nu s-a întâmplat. Apropo, era să omit, m-am simțit extraordinar în fotoliul pentru pedichiură :)!

IMG 20190912 164813 Mi-am făcut abonament la ISV Beauty Room

 

Cum spuneam, în aceasta perioadă este (încă) o zi de sărbătoare pentru mine, iar stafful salonului mi-a pregătit o surpriză. Un cadou din partea lor, un tratament plus aranjat (cu tot ce înseamnă asta) pentru păr. Ceea ce, m-a surprins foarte plăcut și mi-a oferit încă o ocazie de a mă simț răsfățată.

Este de la sine înțeles că a doua mea vizită la salon m-a convins definitiv și iremediabil să-mi fac abonament, da? Am motive puternice pentru asta și pentru a recomanda sincer acest loc.

 

IMG 20190912 WA0000 Mi-am făcut abonament la ISV Beauty Room

 

La final

Închei cu o mențiune: pentru că data trecută am primit “reclamații” din partea voastră, acum am realizat o adevărată sesiune foto. Special pentru voi am ales câteva fotografii, care, sper să vă încânte ( :-P ) și convingă, dacă mai este cazul. Notele, opiniile, ideile, le aștept în comentarii.

 

Mi-am făcut abonament la ISV Beauty Room

 

 

Cei care sunt din București știți de ISV Beauty Room?  Ați apelat la serviciile acestui salon? Dacă da, aștept opiniile voastre.

 

Până data viitoare, aveți grijă de voi, fiți așa cum vă doriți!

Fiți unici, frumoși, încrezători!

 

UniquebyMM