Bun găsit! Povestea cadoului unic: carte cu personalitate – este poveste pe care vreau să o aduc în atenția voastră. Oficial s-a dat startul la cadouri! Bine, noi furăm startul mai mereu, dar asta este altă poveste despre care nu vom vorbi astăzi. Pentru că a fost un an al aniversării, am tot căutat cadouri personalizate, inedite, nemaipomenite, pe măsura acesteia. Tocmai de aceea, sugestia venită din partea sponsorului Carte cu Personalitate de a scrie propria carte m-a salvat și m-a făcut tare fericită. Aveam în sfârșit ocazia să aleg un cadou pentru noi: o carte în care să putem citi, în ani,  povestea noastră. 

 

Cuprins

Povestea cadoului unic: carte cu personalitate

 

Povestea cadoului unic: carte cu personalitate

 

Povestea a  început când (încă) eram în competiția SB și, evident, am profitat de oportunitate. Scopul era ca din această experiență să scriu articolul ce urma înscris pe platformă pentru a participa la concurs. Dar, știți voi, socoteala de acasă nu se potrivește …, punct.

Prima parte a planului a funcționat … cât de cât. Un pic cam pe fugă, este adevărat, printre multele probleme care se adunaseră exact la acel moment, fix înainte cu câteva zile de plecare. Blogul se afla în plin proces de schimbare la față, problemele de conexiune internet îmi dădeau bătăi de cap și mai erau și bagajele de făcut. Slavă cerului, nu am întâlnit și  probleme cu site-ul.

 

IMG 20191201 190924 BURST001 COVER Povestea cadoului unic: carte cu personalitate

 

Așadar, primul pas, mi-am făcut repede cont pe site-ul Carte cu personalitate și doi, am ales un template. Apoi am editat textul deoarece îmi voiam propriul text și am început să scriu. Evident, am fost nevoită să reiau de câteva ori datorită întreruperii conexiunii, plus alte curmări bruște datorate celorlalte activități domestice. Dar, am reușit într-un final.

Povestea cadoului unic: carte cu personalitate

Atenție, fiți cu ochii în patru la poveste pentru a vedea pașii pentru realizarea cărții. Așadar, odată făcut textul, am urcat fotografiile – altă problemă, alegerea acestora -, căci multe le aveam pe hârtie sau salvate pe cine știe unde. După finalizarea alegrilor și adăugarea fotografiilor în cartea dedicată soțului meu, “Te iubesc”, am urmat pasul trei, finalizarea acțiunii prin salvare. 

 

IMG 20191201 190945 Povestea cadoului unic: carte cu personalitate

 

Mai urma doar să primesc cartea și la momentul lansării probei cu pricina, să scriu povestea acestei experiențe. Ei bine, cartea nu a ajuns până la plecarea în vacanță, dar nici asta nu era o mare problemă, deoarece aș fi scris sincer despre experiența mea. “Problema” a fost că nu am reușit să continui.

Cartea mea însă a sosit la întoarcerea din vacanță și dacă eu am fost ușor nemulțumită de mine, din cauza textului, soțului meu i-a plăcut foarte mult. A fost extraordinar de impresionat și mândru și  promis să facem una împreună, “pe îndelete”.

 

Povestea cadoului unic: carte cu personalitate

 

Cartea arată foarte bine, în format A5, este bine legată și are coperți duble. Hârtie de calitate, lucioasă, suficient de groasă și fotografiile redate cu fidelitate. Scrisul este bine imprimat, frumos, cu caractere lizibile.

Cartea cu personalitate reprezintă într-adevăr o idee foarte bună de cadou special, unic. Prin urmare, vă recomand sincer, dacă aveți de făcut cadouri pentru cineva drag sau, de ce nu?, pentru voi, să alegeți cartea cu personalitate.

Am spus “sincer” nu doar pentru că așa sunt și voi știți asta dar și deoarece nici măcar nu am participat la proba din concurs. De fapt, aveți imagini grăitoare în acest sens, atât cât am putut pune, având în vedere că este un cadou personalizat.

Povestea cadoului unic: carte cu personalitate

Cadoul meu nu a putut rămâne secret în contextul dat, mai exact, poștașul i-a înmânat coletul chiar soțului meu. Curiozitatea a învins și am desfăcut-o împreună, dar voi puteți face fericit pe cineva drag vouă surprinzându-l cu un cadou ca acesta. Mulțumesc Carte cu personalitate, mulțumesc SuperBlog!

Bucuria soțului meu m-a convins că am făcut alegerea cea mai bună pentru template -ul acesta. Mi-am propus să pregătesc și mamei dar și copiilor câte o carte cu personalitate.

Voi ce cadouri speciale pregătiți celor dragi? Știați de Cartecupersonalitate.ro? Ați face un astfel de cadou? Răspunsurile, ca de obicei, le aștept în comentarii. 

 

Până data viitoare, spor în alegerea cadourilor inteligente!

 

 

UniquebyMM

 

Dacă v-a plăcut povestea, mai poftiți! Nu uitați: share-uiți! :-) 

Rate this post