Bun găsit dragi prieteni! Experiența cu abonamentul câștigat Dodo Pizza. Timpul se scurge atât de repede! Iar eu abia acum am realizat că în curând se face un an de când am câștigat premiile Dodo Pizza. Vă amintiți probabil că, în cadrul competiției Spring SuperBlog 2019 am câștigat două premii la probele sponsorului Dodo Pizza.

Mi-a fost drag să scriu și asta s-a văzut iar juriul a apreciat. Numai că eu nu am apucat să povestesc nimic despre experiența cu abonamentul câștigat. Totodată, mi-am dat seama că a trecut ceva vreme de când nu am mai abordat subiecte din categoria restaurante, locuri unde se poate mânca, simți, petrece bine. Prin urmare este momentul potrivit pentru o poveste.

IMG 20200118 163643 Experiența cu abonamentul câștigat Dodo Pizza

Experiența cu abonamentul câștigat Dodo Pizza

Dodo Pizza este un concept nou, cu “bucătărie deschisă”, foarte interesant, care cucerește pe oricine. Spun asta deoarece cred că sunt muti interesați sau măcar curioși să vadă cu proprii ochi cum se pregătește pizza comandată. Experiența vizitei în bucătăria pizzeriei și vizionarea tuturor procedeelor și proceselor desfășurate este nemaipomenită. Dar mai multe despre pizzerie, concept și prima mea vizită la Dodo puteți afla din articolul scris pentru concurs.

Cum spuneam, unul dintre premii a fost un abonament și consta in oferirea a 12 pizza standard de 25 cm, gratis. Puteam alege orice tip de pizza, pe baza unui promocod cu 12 utilizări, valabil în orice restaurant Dodo Pizza. Imediat ce am revenit din vacanță, timp în care îmi primisem premiile, am profitat de abonament și le-am făcut prima vizită.

După impresiile deosebit de plăcute pe care le avusesem la prima mea vizită și promptitudinea cu care mi-au trimis premiile, nu aveam emoții. Ce ar fi putut fi diferit? Aproape tot stafful restaurantului este format din oameni foarte tineri, plăcuți, rapizi și deschiși.

Experiența cu abonamentul câștigat Dodo Pizza

Astfel, așteptarea era ca totul să decurgă cât se poate de firesc și rapid ca de fiecare dată. Totuși, nu a fost așa, deoarece sistemul it avea ceva probleme cu introducerea promocodului. Dezamăgirea nu a fost foarte mare, pentru că băiatul de la comenzi și-a sunat superiorul, reușind să rezolve “problema”.

A durat ceva mai mult, e adevărat, dar lucrurile au decurs firesc după lămurirea lor. Mi-am primit cele două pizza Dodo hit pe care le comandasem și am plecat acasă să le savurez pe îndelete. Evident, gustul a fost la fel de delicios, blatul potrivit, nici prea uscat nici prea gros, ingredientele proaspete, exact pe gustul nostru.

Experiența cu abonamentul câștigat Dodo Pizza

Promocodul nu are un termen limită de utilizare. Prin urmare mi-am făcut drum la restaurantul din strada Istriei ori de câte ori doream să ieșim sau aveam poftă de pizza. Nici foarte des, nici foarte rar, pur și simplu atunci când doream. Astfel, următoarea vizită și comandă am făcut-o  împreună cu nepoțelul, mare amator de pizza “Margherita” și “Quatro formagi”.

IMG 20200118 163702 Experiența cu abonamentul câștigat Dodo Pizza

Desigur, am intrat în restaurant cu convingerea că de această dată nu va mai fi niciun fel de problemă de genul celei de la prima comandă. Dar … nu a fost așa. Sistemul nu voia pur și simplu să accepte codul promoțional însă de data asta am înțeles și cam ce se întâmpla. :)

Managera (șefa), a reușit să regleze lucrurile astfel încât buclucașul program de preluare a comenzilor să fie de acord cu promocodul. :) Piticul s-a distrat cu copiii care participau la o aniversare, regretând că totul a durat atât de puțin. Am reușit să-l conving cu promisiunea de a reveni și participa la atelierul de pizza.

Apoi, a urmat comanda pentru ziua numelui meu, pe care am ales să o petrec împreună cu un om foarte drag. De această dată lucrurile au decurs normal și nu am întâmpinat niciun fel de problemă. Comanda a fost gata în timp util iar invitații mei au fost foarte încântați, apreciind gustul  fiecărei bucăți de pizza.

IMG 20200118 161744 Experiența cu abonamentul câștigat Dodo Pizza

Și … am ajuns aproape de final. Zilele trecute plănuiserăm o ieșire în oraș. Aveam de făcut ceva, voiam să mergem să mâncăm undeva, dorind să îmbinăm utilul cu plăcutul. Planul de-acasă nu se potrivește (mereu) cu cel din târg, și pentru că nu am găsit ce ne doream, am decis să comandăm pizza și să mâncăm împreună cu o prietenă. Cum eram oarecum în zona restaurantului Dodo din strada Istriei, mi-am amintit că mai am câteva pizza pe abonament. Trecuseră câteva luni de la ultima comandă, și pe lângă pofta de pizza mi se făcuse dor de atmosferă. 

Experiența cu abonamentul câștigat Dodo Pizza 

Și, daaa! Restaurantul era plin, locul pentru petreceri răsuna de glasurile vesele ale copiilor care sărbătoreau, atmosfera era aceeași. O atmosfera relaxantă, veselă, bună de petrecut timp de calitate. Comanda mea de pizza Dodo hit a fost “agreată” de sistemul it, ne-am amuzat odată cu puștii de 12-13 ani, adolescenți în toată regula care se tachinau … A fost exact ce voiam:  ne-am simțit bine, am ieșit din starea obișnuită.

IMG 20200118 161818 Experiența cu abonamentul câștigat Dodo Pizza

Cât despre pizza, a fost grozavă, așa cum mă așteptam: cu ingrediente proaspete, gustoase, blat cu aluat proaspăt, necongelat. Puteam urmări prepararea ei dar cum am asistat deja, de această dată nu am intrat în bucătărie, ci doar am tras puțin cu ochiul. Știu cum se întâmplă lucrurile acolo, de la A la Z.

Aș fi putut trece peste faza cu promocodul, dar sinceră cum mă știți nu mi-aș fi permis să fiu altfel. A fost încă o experiență/poveste reală pe care mi-am dorit să o împărtășesc cu voi. În pus, lucrurile s-au remediat, au căutat soluții pentru remedierea “problemei”. Dodo Pizza a devenit un loc și un business pe care le-am îndrăgit și despre care merită spus, scris, mediatizat. Pentru că îmi plac oamenii care chiar fac lucruri. 

Voi ați fost la Dodo Pizza sau ați comandat vreodată de la ei? Dacă da, care este părerea voastră? Au multe bunătăți în afară de pizza, gustoase și accesibile, prin urmare vă recomand să îi vizitați sau să comandați. Dacă nu aveți Dodo Pizza în orașul vostru, aveți un loc care vă place pentru ce oferă sau pentru atmosferă, ceva ?Aștept răspunsul vostru, ca de obicei, în comentarii.

 

Până data viitoare, poftă bună sau petrecere minunată în locurile preferate!

 

UniquebyMM

 

Dacă v-a plăcut povestea, mai poftiți! Nu uitați să share-uiți!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0