Bun găsit! Promoționale inovatoare – siguranța succesului în afaceri. Sunt un mic antreprenor care a pornit la drum din nevoia de a asigura familiei un venit decent, dar nu este singurul motiv. Mica afacere a fost gândită din start, pe câteva principii clare de la care nu voi abdica sub nicio formă. Personalizarea brandului, dezvoltarea unui brand personal care să aducă plus valoare și calitate este unul dintre acestea. Primul lucru la care m-am gândit să-l iau în calcul a fost să caut cadouri promoționale personalizate de calitate. În sensul acesta am pregătit o poveste pe care vă invit să o citiți.

Cuprins

Promoționale inovatoare – siguranța succesului în afaceri

8631952 989021330 Promoționale inovatoare - siguranța succesului în afaceri

Natura profesiei pe care o practicam înainte să pornesc pe drumul antreprenoriatului, îmi oferea posibilitatea să intru în contact cu foarte multe persoane. Zilnic întâlneam persoane care reprezentau companii, firme etc. sau proprii reprezentați cu care schimbam cadouri promoționale.

Obiecte fără nicio utilitate sau atât de lipsite de inspirație, încât marea majoritate își găseau sfârșitul în cine știe ce colț de sertar sau chiar în coșul de gunoi. Dar asta nu era tot! Promoționalele acestea nu reușeau altceva decât să creeze o reacție de repulsie și indignare. Doar politețea și regulile conduitei de marketing mă rețineau să refuz din start aceste hidoșenii de promoționale.

Cele oferite din partea companiei mele, să spunem că erau puțin mai inspirate, deoarece staff ul făcuse un sondaj printre angajați. În urma acestuia au reușit să găsească cât de cât o soluție un pic mai ingenioasă. Mai mult, cadourile pentru loializarea angajaților sau cele de sărbători fuseseră transformate în petreceri sau, chiar bonusuri în bani. Păstraseră doar kitul de bun venit și pentru ziua fiecărui angajat la care nu doriseră să renunțe și nici să le adapteze. Obiecte fără să transmită nimic, cu design neatractiv și utilitate spre deloc.

Promoționale inovatoare – siguranța succesului în afaceri

Experiența pe care o trăisem mă determinase să iau decizia alegerii unor produse și cadouri promoționale inteligente, utile, care să rămână clar în mintea celor care le primesc. Gândisem de asemenea pachete pentru cadourile de sărbători pentru fiecare client/partener de business dar și cu alte ocazii menite să fidelizeze.

Sigur, pentru asta este nevoie de mai mult decât inspirație. Este nevoie și de o căutare a distribuitorilor de produse promoționale de calitate, inovatoare, care să ofere răspuns tuturor cerințelor și ideilor clienților.

Astfel, după o atentă și asiduă căutare, am găsit produsele promoționale potrivite promovării brandului și fidelizării clienților/partenerilor de afaceri: Today Advertising.

Promoționale argint

Căutam produse deosebite care pot fi personalizate și care oferă utilitate în primul rând, dar care să fie și plăcute ochiului. Cu design atrăgător, inovator. Aici am găsit toate acestea dar și beneficiile pe care le pot oferi ceea ce m-a determinat să aleg promoționale argint. Seturile de aici se potrivesc perfect promovării brandului, mă reprezintă pe mine și afacerea mea.

6061300 285747083 Promoționale inovatoare - siguranța succesului în afaceri

Iată care sunt beneficiile oferite de agenția full stack Today Advertising care m-au convins:
  •  Consultant dedicat
  •  Imprimare în atelier propriu
  •  Realizarea machetării gratuit
  •  Garantarea calității imprimării
  •  Prezentare mostre
  •  Garantarea termenului de livrare
  •  Livrare națională și internațională
  •  Asigurarea depozitării mărfii

Cu siguranță setul din argint pe care l-am ales este primit cu mare plăcere de partenerii mei de business, găsindu-și locul și utilitatea pe birourile lor. Împreună cu consultantul am ales sloganul ”Be smart, be unique!” imprimându-l pe obiectele promoționale.

Promoționale WOW

3159289 1630358756 Promoționale inovatoare - siguranța succesului în afaceri

Promoționale WOW

Îmi place să colaborez cu oameni deschiși și versatili, primele comenzi fiind dovada unei bune alegeri. Iar pentru că Sărbătorile de Paște sunt aproape, am ales câteva cadouri promoționale WOW și promoționale ECO pentru parteneri dar și pentru colegi (angajați). Un rucsac și servietă anti-furt, un pix vorbitor și o agendă personalizată, un power notebook sau o umbrelă sunt câteva dintre multitudinea de oferte de pe site.

Gata cu promoționalele de prost gust care nu transmit nimic! Din experiențele trecute am învățat că nu este important doar gestul ci și conținutul. Alegerea cu atenție a unui cadou/stimulent, obiect de promovare este foarte importantă iar eu nu voi face aceleași greșeli. Mai mult, aș interzice promoționalele care nu transmit nimic, de proastă calitate, într-un cuvânt, nașpa.

Cum nu pot face asta, mizez pe inteligența voastră, cititori antreprenori sau consumatori. Sunt convinsă că după ce veți accesa linkurile propuse veți avea aprecieri maxime pentru produsele descoperite. Făcând front comun împotriva antreprenorilor și publicitarilor care folosesc promoționale depășite, de proastă calitate și neutilizabile, vom reuși să-i scoatem din ”joc”.

Promoționale inovatoare – siguranța succesului în afaceri

Cel mai bun exemplu este mica mea afacere cu servicii de calitate. Aceasta merge cu pași mici dar siguri spre succes (și) cu ajutorul promoționalelor inovatoare și utile. Credeți că mai au vreo șansă promoționalele inutile în fața alegerilor mele? Cu cine vor alege partenerii sau consumatorii să colaboreze? Ce brand vor reține mai bine? Pe unul care transmite mesajul corect folosind promoționale inovatoare sau celălalt, cu promoționale nașpa?

Desigur, exemplele mele sunt alegeri adecvate businessului meu, dar pe site există o largă și diversificată gamă de produse. Depinde de voi, de imaginație, buget și cât de bine vreți să fie reprezentat și reținut brandul.

Voi ce produse(cadouri) promoționale folosiți? Știați de Today Advertising? Care sunt experiențele voastre ca întreprinzător sau client? Aștept comentariile voastre!

Până data viitoare, alegeți inteligent! Fiți unici!

 

UniquebyMM

Mulțumesc pentru vizită! Dacă v-a plăcut povestea, mai poftiți!

Povestea micului businessman mi-am imaginat-o pentru proba nr.7 Spring SupeBlog 2020 – Today Advertising.

Rate this post