Bun găsit! Articoleseo.ro – vestea bună (pozitivă) a momentului. Lucrurile se petrec pe repede înainte iar noi suntem nevoiți să ne adaptăm noilor situații din mers. Fără manual sau instrucțiuni de folosire, e timpul să ne folosim abilitățile, inteligența pentru a face față cu brio vremurilor. Planeta Pământ are locuri fabuloase care merită văzute măcar o dată in viață, iar eu îmi doresc să pot face asta. Cu cât mai repede, cu atât mai bine!

Articoleseo.ro – vestea bună (pozitivă) a momentului

pexels photo 3601081 Articoleseo.ro - vestea bună (pozitivă) a momentului

Spațiul online este dominat de știri alarmiste și cazuri care ne afectează emoțional datorită situației create în lumea întreagă. Da, omenirea se află în suferință, dar trebuie să facem eforturi pentru a rămâne pozitivi. Din acest motiv, cum spuneam și zilele trecute, am decis să abordez mai mult știrile cu impact pozitiv, știrile bune. Sunt convinsă că sunteți cu toții în asentimentul meu: binele învinge răul, dar trebuie făcut!

Un mesaj primit care mi-a dat încredere și speranță sună cam așa: “Fiecare om pe care l-ai atins cu mesajul tău este un mare câștig!”. Desigur, este vorba despre câștigul imaterial, dar mi-a dat motive să-l aprofundez, pentru că viața trebuie să meargă mai departe. Astfel, în contextul acesta al pozitivismului dar și al adaptării la noua situație, vestea bună este noua platformă articoleseo.ro pentru bloggeri. Iar eu îmi doresc ca vestea să -i “atingă” pe cât mai mulți dintre voi.

74673208 106114794170728 1217801198975844352 n Articoleseo.ro - vestea bună (pozitivă) a momentului

Iată că și veștile bune circulă repede, deoarece nu sunt decât câteva zile de când am citit articolul Cătălinei care povestea despre o platformă nouă pentru bloggeri. Sprijin inițiativele, antreprenoriatul, producătorii români sau orice afacere aflată la început de drum. Prin urmare, am intrat imediat pe articoleseo.ro și mi-am făcut cont.

Dincolo de pasiunea și dragostea pentru scris, de importanța pe care o are blogul pentru fiecare, stau nevoile noastre. Despre motivare, monetizare și investițiile în blog/site, v-am mai povestit și cu alte ocazii, deci nu mă voi repeta. Doresc doar să adaug câteva cuvinte  prin care să vă explic despre ce este vorba.

caucasian man working shoot 53876 30174 Articoleseo.ro - vestea bună (pozitivă) a momentului

Platforma articoleseo.ro

Articoleseo.ro este o platformă nouă pe care bloggerii își pot înscrie blogul pentru a primi oferte/advertoriale. Aceasta reprezintă puntea de legătură între noi bloggerii și firme, companii, branduri etc. Un aspect esențial de menționat este confidențialitatea prețurilor, care pot fi vizibile doar celui care cere oferta. Cei care doresc serviciile noastre aleg din listă blogul/bloggerul potrivit promovării afacerii lor, beneficiind de articole SEO.

Vremurile sunt așa cum sunt, alegeți voi cuvântul definitoriu, iar noi toți ne confruntăm cu situații neobișnuite. Mai mult decât oricând avem nevoie de surse alternative de venit pentru familiile nostre iar veștile bune ca aceasta sunt ca o gură de oxigen.  M-am înscris deja pe noua platformă, unde clienții pot deja face o comandă advertorial UniquebyMM.ro.

Precizez însă că în articolele mele se va găsi evidențiată promovarea pe care și-o doresc clienții fără să abdic de la principiile și stilul meu. Veți citi în continuare opiniile mele pertinente și sincere, pornind de la o poveste, legată eventual de experiența personală.

În perioada următoare vom avea cu toții nevoie de optimism, de resetare și strângerea rândurilor (virtual). De susținere, deschidere și ajutorul fiecăruia dintre noi.  Să facem bine începând cu răspândirea veștilor bune. Cum vi se pare? Aștept să-mi spuneți în comentarii dac ați auzit de platforma articoleseo.ro și dacă v-ați înscris sau vă aveți în vedere să o faceți. Care sunt opiniile voastre în legătură cu acest subiect?

Până data viitoare, rămâneți conectați la veștile bune, pozitive! 

UniquebyMM

 

Mulțumesc pentru vizită Dacă v-a plăcut (po)vestea, mai poftiți!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0