Bun găsit! Huawei P40 Lite E – o surpriză plăcută. La începutul crizei  sanitare declanșate mi-am propus să nu scriu deloc despre acest subiect. Mi se părea că informațiile veneau din toate părțile, că toată lumea, indiferent de domeniul și pregătirea avută, își dădea cu părerea. Lipseam eu, să vin cu opinii personale care probabil nu ar fi avut alt efect decât unul de plictiseală, agasare. Ei bine, nu am reușit în totalitate să mă țin departe de subiect, dar măcar ele au fost legate de susținere și nu opinii cu și despre covid-19. Ideea este că am vrut de la început să transmit pozitivitate, să aduc noutăți/știri pozitive. Care să ne ajute să trecem un pic mai ușor peste toate greutățile, problemele și, eventual să fac lucruri de ajutor, atât cât pot.

Huawei P40 LiteE – o surpriză plăcută

93175519 2921299987935309 6733318498790932480 o Huawei P40 Lite E - o surpriză plăcutăTimpul a trecut, deși s-ar spune că acum avem berechet, și nu am reușit să povestesc cum au fost sărbătorile de Paște ale acestui an. E adevărat, au fost atipice dar nu mi s-a părut că era ceva interesant de povestit. Ne-am pregătit ca de fiecare dată, am păstrat aceleași tradiții și obiceiuri, dar ne-au lipsit vizitele copiilor și ale nepoțelului. Cu toate restricțiile însă, una peste alta a fost bine și sunt recunoscătoare pentru că suntem sănătoși și ne avem unul pe altul.

Ținem la tradiții dar ne-am adaptat și stilului nou, cum ar fi înlocuirea cadourilor care însemnau hăinuțe și încălțăminte noi, cu diverse cadouri aduse de nimeni altul decât, “Iepurașul” năzdrăvan. Prin urmare, obișnuim să ne facem mici bucurii sub formă de cadouri, atenții, în funcție de dorințe și buget, bineînțeles.

Date fiind circumstanțele, în acest an am fost nevoiți să ne descurcăm cu ajutorul comenzilor online. Ne plac surprizele, dar și vremurile cereau o abordare aparte, astfel că, fiecare a încercat să facă celuilalt câte o una cât mai deosebită, cadou util.

91686243 2892134390851869 8869562629694160896 n Huawei P40 Lite E - o surpriză plăcută

Huawei P40 Lite E

De când am aflat despre noul telefon Huawei P40 LiteE la 24IT, mi-am dorit unul, în primul rând pentru fotografiile de calitate pe care le face. Experiența cu fratele lui, Huawei P20 Lite a fost una destul de plăcută în timpul celor 2 ani de utilizare. Prin urmare, profitând de oferta unui operator de telefonie, “Iepurașul” urma să mă surprindă cu un Huawei P40 Lite de Paști.

Știți și voi însă că lucrurile nu se întâmplă întotdeauna așa cum le plănuim, iar acum era unul dintre acele exemple. Habar nu am dacă Iepurașul s-a împiedicat pe drum și a fost nevoit să apeleze la serviciile unui curier rapid sau expedierea nu s-a făcut la timp. Cert este că livrarea “rapidă” s-a făcut mult după sărbători, cam după 10 zile de la comandă, dar asta este altă poveste. Nici nu mai contează acum, ce contează este că eu am primit un cadou pe care mi-l doream. Iar surpriza, pentru că nu știam de ea și soțul meu a improvizat ceva pentru momentul iepurașului, a fost extraordinară și neașteptată. Mai conta când a ajuns? În niciun caz!

Dar, voiam să vă spun câte cava despre telefon, deși mă pricep foarte puțin spre deloc la chestii tehnice. Pot spune însă unele lucruri despre care am aflat din descriere (și butonare) și pe care sper ca voi le înțelegeți mai bine.

Huawei P40 Lite E- o surpriză plăcută

Spre exemplu, noul meu telefon  are ecran tip LCD, cu dimensiuni de 6,4 inch. Designul telefonului Huawei P40 lite E este astfel conceput încât nu o să vezi lucruri inutile. Despre ce este vorba? Ei bine, mă refer la faptul că datorită corpului făcut din sticlă curbată, camera frontală aflată în interiorul afișajului HUAWEI Punch FullView 6.4″, este doar ecran și niciun pic de spațiu irosit. Ecran tactil, rezoluție ecran: 2310 x 1080 pixels, număr de culori: 16.7 million, card de memorie: NM card up to 256GB, și memorie interna: 6/8 GB RAM – 128 ROM.

89967133 2854730767925565 1941128980736245760 o Huawei P40 Lite E - o surpriză plăcută

Camera

Cele 3 camere de la Huawei P40 Lite E aduc studio-ul foto la tine acasă.

Camera principală:
48 mega pixeli (obiectiv cu unghi larg, diafragmă f/1.8) + 8 mega pixeli (obiectiv cu unghi ultra larg) + 2 mega pixeli (obiectiv macro) + 2 MP(obiectiv Bokeh).

Camera frontală:
16 mega-pixeli , diafragmă F/2.0

Huawei P40 LiteE – o surpriză plăcută

Specificații cameră: Wide angle lens, Night, Portrait, Pro, Slow-mo, Panorama, Light painting, HDR, Time-Lapse, Stickers, Documents, Ultra snapshot, Capture smiles, Audio control, Timer. Front camera: Portrait, AR lens, Time-Lapse, Filter, Stickers, Capture smiles, Mirror reflection, Audio control, Timer.

Video Recorder: Rear camera: supports 1080P video recording. OIS is not supported. Front camera: supports 1080P video recording. OIS is not supported.

Rezolutie video: up to 1920 x 1080.

SENZORI: Senzor amprentă, senzor proximitate, senzor lumină ambientală, busolă digitală și senzor forță de gravitație.
IMG 20200428 223143 Huawei P40 Lite E - o surpriză plăcută

Opinii

Ce mi-a plăcut extrem de mult, a fost faptul că am reușit să transfer singură toate datele de pe telefonul vechi. Cu ajutorul aplicației Phone Clone, am transferat tot ce aveam pe telefonul vechi, cu fotografii, filmulețe, contacte etc. Doar în câteva minute.

În cele câteva zile de când folosesc  noul telefon Huawei P40 Lite E, pot spune că sunt mulțumită dar încă explorez. Am descoperit HuaweiShare care îmi dă posibilitatea să gestionez taskurile astfel încât pot lucra de la distanță (de acasă) și comunica cu cei dragi.
Fotografiile sunt cu adevărat nemaipomenite, îmi plac tare mult, dar și aici mai am de testat. Îmi place ce face, cum arată, cum se comportă. Ce mă nemulțumește este faptul că nu găsesc husa de protecție pentru modelul acesta. Sper să apară cât mai repede în magazine.
Abia aștept să putem călători din nou pentru că lumea este minunată. Chiar dacă totul pare atât de diferit, lumea ne așteaptă. Lumea se va deschide din nou și vom descoperi toate locurile ei minunate. Iar eu mă voi bucura de fiecare detaliu, secvență de viață și frumusețe prinse de camerele noului meu telefon. Și voi credeți la fel, nu-i așa? Aștept comentariile voastre.
Până data viitoare, sperați, iubiți, trăiți!
UniquebyMM
Mulțumesc pentru vizită! Dacă v-a plăcut povestea, mai poftiți!
Update!!!
Acesta nu este un review, nu este un articol de promovare/advertorial etc. Este o poveste, povestea mea și câteva date tehnice din manualul de utilizare. Mulțumesc!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0