Bun găsit! Decor unic, personalizat cu Cromatique. Despre pasiunile mele am mai vorbit, dar nu doar despre pasiuni este acum vorba, ci despre felul în care reușim să îmbinăm utilul cu plăcutul. Poveste despre decorat și decorațiuni, una dintre pasiuni și, cum, unde am găsit magazinul cu materialele preferate.

Fiecare anotimp are culori și elemente specifice care merită aduse în casa noastră, pentru un tonus bun, o energie benefică. Pe lângă asta, nevoia de a înlocui anumite piese de mobilier, perdele, draperii și alte decorațiuni vin cu provocarea alegerii. Spun provocare deoarece, cu toții dorim să creăm confort, frumusețe și un stil personal, unic, care ne reprezintă, la noi acasă. Provocare este și să găsești produse de calitate, elegante, durabile, moderne, și magazinul care le oferă.

Decor unic, personalizat cu Cromatique

1 Cromatique Decor unic, personalizat cu Cromatique

Cu aceste gânduri pornisem să schimb perdelele, draperiile livingului și tapițeria canapelei și fotoliilor. După drumuri și căutări care s-au soldat cu mult stres și dezamăgire, am descoperit magazinul Cromatique.ro. Recunosc, nu știam nimic despre el, dar numele – Cromatique – m-a inspirat, m-a dus cu gândul la cromatică, gamă de culori. L-am găsit chiar în centrul Bucureștiului, deși luasem la rând toate străzile și străduțele, în apropierea Liceului de Muzică George Enescu, pe strada Occidentului numărul 42 (sector 1).

Încă de la intrarea în showroom, m-au cucerit aspectul plăcut, multitudinea de materiale și culori. În atmosfera degajată și prietenoasă, printre numeroasele materiale textile de diverse tipuri, culori, texturi, m-am pierdut pur și simplu. Nici nu mai știam la care să mă uit și ce să aleg. M-a scos din încurcătură cineva din partea magazinului care, mi-a oferit asistența profesionistă de care aveam atâta nevoie.

86629506 2741868052593114 5082277501921656832 o Decor unic, personalizat cu Cromatique

Pentru Cromatique.ro fiecare client este important!

Doream să redecorez și să schimb puțin lucrurile profitând de culorile verii, care să dea nota de relaxare, dar îmi încarcă și “bateriile”. Astfel, spațiul în care lucrez, scriu sau mă relaxez ascultând muzică, citind sau dezlegând cuvinte încrucișate îmi va oferi confortul dorit. Prin urmare, am povestit tot ce mă “durea”: aveam nevoie de perdele noi, elegante, fine, de calitate, draperii, dar și materiale de tapițerie deosebite

Avantajele magazinului Cromatique

Asistența primită m-a ajutat să mă decid și să fac alegerea cea mai bună pentru decorarea casei mele. Am descoperit la Cromatique.ro materiale textile care răspund celor mai exigente gusturi: durabile, rezistente, din fibre naturale etc. Dar, ce este cel mai important, pe lângă consiliere, Cromatique oferă măsurători la domiciliu (sediu), confecționarea și montajul acestora.

Chiar dacă nu sunteți din București, nu este cazul să va faceți griji deoarece, magazinul Cromatique vinde în toată țara. Și nu vinde doar materiale textile pentru tapițerie, ci și perdele sau draperii confecționate pe comandă. Soluțiile oferite prin asistența profesională denotă respectul pentru fiecare client, înțelegerea cerințelor și nevoilor acestora.

Decor unic, personalizat cu Cromatique

83392785 2694181680695085 8862332413028597760 o Decor unic, personalizat cu Cromatique

După ce am vizionat cam tot ce mă atrăgea din materialele prezentate, am ales soluția care mi se potrivea perfect. Îmi doresc o atmosferă în stilul meu, unic, motiv pentru care consilierea mi-a prins foarte bine.

În căsuța mea predomină culorile care transmit căldură, optimism, vitalitate, relaxante care fac pe oricine să se simtă acasă. Alegerile mele au mers pe aceeași linie, după ce am înțeles farmecul tradiției în materiale naturale  dar și tendințele în designul interior. La final, au urmat deliberările: perdele fotocatalitice (care purifică aerul) și draperii în culoarea caldă și sofisticată, ruginie.

Eleganța, aspectul sofisticat l-am completat cu materialul de catifea pentru canapele. Catifeaua, un material dinamic, imprimă un aspect luxos, opulent, în contrast total cu lemnul de nuc din cameră.

79425116 2574155306031057 5911273788539928576 n Decor unic, personalizat cu Cromatique

Odată alegerile făcute, comanda fiind lansată, fericită că totul a decurs atât de bine, am plecat acasă. Nu-mi rămâne decât să aștept  să ajungă lucrurile comandate acasă, să fie montate, iar noi să ne bucurăm de noul decor. Experiența mea a fost una, realmente plăcută.

Voi cum alegeți materialele de decor pentru perdele, draperii sau, țesături pentru tapițerii? Aveți magazine preferate? Ați auzit de magazinul Cromatique? Cum vi se par avantajele oferite de acest magazin? Aștept cu interes și curiozitate răspunsurile în comentarii.

Mai mute detalii puteți afla vizitând showroom-ul sau site-ul Cromatique.

Până data viitoare, alegeți în stilul vostru unic, personalizat!

 UniquebyMM

Mulțumesc pentru vizită! Dacă v-a plăcut povestea, mai poftiți!

Articol scris pentru Campania BlogAwards

Rate this post