Bun găsit! Rekze 63 – noul șampon din ritualul meu de îngrijire. Despre grija și preocuparea pentru un păr sănătos, putem spune că se vorbește destul de mult. Subiectul însă nu este nici pe departe epuizat, deoarece este unul dintre cele de foarte mare interes. Poluarea, stresul, vopsirea repetată sau alimentația nepotrivită, sunt doar unele dintre motivele care afectează sănătatea părului. Fie auzim de scăderea elasticității firului, grosimii sau densității, fie de încetinirea creșterii și căderea părului, preocuparea este una singură: soluția. Ce tratamente și ce șampon să folosim pentru a rezolva una sau toate aceste probleme ale părului, este întrebarea la care caută răspuns foarte mulți dintre noi.

IMG 20200529 143655 Rekze 63 - noul șampon din ritualul meu de îngrijire

De câteva luni bune, stresul ne-a afectat mai mult decât oricând, iar consecințele se reflectă și asupra stării de sănătate a părului. Și pentru că mie îmi place să am mereu un look proaspăt, un păr îngrijit, care să contribuie la starea mea generală de bine, voi povesti despre experiența personală în acest sens.

Rekze 63 – noul șampon din ritualul de îngrijire

Alegerea unei culori pretențioase, greu de întreținut, căderea destul de îngrijorătoare a părului, au fost principalele motive care m-au determinat să acceptat testarea șamponului regenerant și anticădere Rekze 63. Deși merg lunar la salon pentru un tratament special, aveam nevoie de un șampon care să fac parte din rutina mea de îngrijire.

Niciodată nu mi-a plăcut să găsesc fire de păr peste tot. În ultima vreme însă,  problema căderii firelor de păr s-a accentuat creându-mi un mare disconfort. Bineînțeles că am încercat diverse tipuri de șampoane care promiteau rezolvarea problemei, dar rezultatele au fost dezamăgitoare.

IMG 20200623 192119 Rekze 63 - noul șampon din ritualul meu de îngrijireDe ce am ales Rekze 63

De ce am ales să testez Rekze 63? Pentru că m-a atras formula șamponului care cuprinde ingrediente recunoscute pentru regenerarea și reducerea căderii părului. Aceasta reprezintă combinația inedită de ingrediente care ajută în tratamentul împotriva subțierii firului de păr și împotriva căderii părului. În același timp, servește la menținerea vitalității scalpului și eliberează scalpul de factori care obstrucționează creșterea foliculilor și de acumularea de sebum.

Produs al unei cercetări minuțioase, șamponul Rekze 63 încorporează doar ingredientele active care și-au dovedit clar eficiența, demonstrând eficacitatea pentru biologia complexă a scalpului. Formula combină molecule benefice în așa fel, încât crește calitățile proprietăților dorite. Atenția cade pe compușii care afectează patru elemente ai ciclului normal al creșterii părului: celulele epiteliale, sistemul nervos epitelial, sistemul imunitar și sistemul vascular. Spre exemplu, combinația unică de ingrediente a șamponului 63 conține singurul Licopen Patentat și Certificat Organic din lume.

IMG 20200623 192547 Rekze 63 - noul șampon din ritualul meu de îngrijireDe asemenea, formula șamponului Rekze 63 conține unele dintre cele mai eficiente ingrediente împotriva DHT (dihydotestosteronul).

Ingrediente:

  • Salvia extract – curăță porii și pielea și are efect stimulant asupra foliculilor părului ducând la încurajarea creșterii, în timp ce blochează chimicalele dăunătoare din corp precum DHT.
  • Extractul de fruct Kigelia Africana – antioxidant eficient în mod deosebit în prevenirea deteriorării părului provocată pe fond hormonal (DHT) și este recomandat pentru scalpul uscat.
  • Extractul de Serenoa serrulata – un compus care împiedică căderea părului și stimulează creșterea sănătoasă a acestuia,  inhibând dihydotestosteronul (DHT).
  • Ingrediente active: uleiul de emu și taurină
  • Uleiul de emu – tratament eficient dovedit în regenerarea părului din partea frontală
  • taurină – ajută în problemele legate de căderea părului, în mod deosebit prin inhibarea fibrozei și a procesului de calcificare care survine ca urmare a unor inflamații netratate.
  • Biotina – ajută la creșterea unui păr mai sănătos și mai puternic contribuind la o creștere mai rapidă a acestuia,
  • Climbazolul –  agent antifungic care servește la tratarea infecțiilor fungice ale scalpului,
  • Extractele de celule din fructul Malus domestica –  hrănesc și susțin foliculii de păr pentru încurajarea creșterii și mențin sănătatea părului.

Alte componente ale formulei unice Rekze 63, au dovedit în urma studiilor făcute că, deschid canalele ionice din celule. Previn fibroza perifoliculară, au proprietăți antioxidante, prelungesc faza anagenă a foliculilor de păr. De asemenea, măresc factorul de creștere vascular endotelial, funcționează ca agenți antifungici și blochează inflamația cronică.

IMG 20200614 143823 Rekze 63 - noul șampon din ritualul meu de îngrijireTestarea propriu- zisă

După ce am aflat despre compoziție, formulă, cercetare și efectele șamponului, am început testarea propriu -zisă. În indicațiile de utilizare se precizează că șamponul trebuie să fie folosit de 3- 4 ori pe săptămână. Este important să ținem cont de indicațiile sugerate de producător, prin urmare, am folosit șamponul timp de aproape o lună de zile, de 3 ori pe săptămână.

După agitarea de rigoare, l- am aplicat mai întâi pe vârful firelor de păr și apoi la rădăcină. Masând ușor, dar ferm, pe toată suprafața scalpului și lăsat să acționeze 1-2 minute, șamponul își face treaba. Se simte chiar o ușoară senzație de răcorire a scalpului. Am clătit bine și am repetat aplicarea șamponului, de această dată lăsându-i mai mult timp pentru acțiune: 3-4 minute. Iar pentru îmbunătățirea rezultatelor, am folosit balsamul Rekze 43.

Rekze 63 – noul șampon din ritualul de îngrijire

Sper să nu vă așteptați să citiți că după prima spălare a fost “wow’ sau “fantastic, extra…, nemai…” etc. Știți deja că nu-mi stă în fire! Cu alte cuvinte, în continuare, veți găsi opiniile mele sincere, desprinse după experiența din timpul testării.

În mod normal, suntem cu toții conștienți că rezultatele apar abia după folosirea produsului o perioadă mai mare. La fel și în cazul șamponului despre care vorbim, pentru rezultatul scontat, utilizarea trebuie să se desfășoare pe o perioadă de măcar o lună. Cu atât mai mult, cu cât este și un produs cu efect regenerant!

Opinii:

După primele spălări vă pot spune că părul arăta bine, se simțea că acest șampon avea un efect benefic. Era ca o mulțumire adresată prin aspect și textură. Cu fiecare spălare, am simțit o îmbunătățire a firului de păr, aspectul fiind al unui păr sănătos, hidratat. Spre finalul celei de-a treia săptămâni am observat că nu mai găseam atât de multe fire de păr pe haine. Aproape că pot exclama: “super”!

IMG 20200623 192216 Rekze 63 - noul șampon din ritualul meu de îngrijire

Datorită faptului că perioada de testare a șamponului Rekze 63 a coincis cu perioada în care nu am aplicat tratamentul, observațiile au fost mult mai concludente. Am putut observa că părul meu este plăcut la atingere, nu are aspect de matură, nu se încurcă. Îmi place cum acționează șamponul asupra părului meu și vitalitatea pe care i-o dă.

Mai mult, faptul că numărul firelor de păr căzut s-a micșorat considerabil este unul dintre rezultatele vizate, așteptate. Șamponul este astfel gândit și realizat, încât nu este nevoie de o cantitate mare la un spălat. Are un aspect alb, ușor cremos și un miros plăcut. Formula șamponului permite utilizarea sa atât pentru femei cât și pentru bărbați. Dacă m-ați întreba și despre prezentarea sa, v-aș răspunde că îmi place mult și forma, și aspectul, și culoarea recipientului.

Concluzie:

În concluzie, cred că am găsit șamponul care și-a câștigat locul în trusa ritualului de îngrijire și înfrumusețare a părului meu. Cred că formula unică a șamponului testat, Rekze 63, merită să-i acord creditul meu, dar și recomandarea  dea a-l încerca și voi.

Abia aștept să aflu dacă voi ați încercat șamponul Rekze 63. Dacă da, bineînțeles că îmi doresc să știu  și care sunt opiniile voastre. Răspunsurile, ca de obicei, le puteți exprima în comentarii. Mulțumesc!

Până data vregenerantiitoare, aveți grijă de părul vostru!

UniquebyMM

Mulțumesc pentru vizită! Dacă v-a plăcut povestea, mai poftiți!

Articol campanie Rezke

Share and Enjoy !

0Shares
0 0