Bun găsit! Revolut – informații despre finanțări și alte noutăți. Tot mai multă lume a aflat despre Revolut, iar numărul utilizatorilor (inclusiv din România) este în continuă creștere. Personal, am Revolut de aproximativ un an și jumătate, iar experiențele mele, bune și mai puțin bune, le cunoașteți din articolele de până acum. Mi-am propus să continuu scrierile despre el în care să pot împărtăși cu voi toate noutățile, experiențele, minusurile sau/și plusurile care apar pe parcurs.

pexels photo 917463 Revolut - informații despre finanțări și alte noutățiÎnainte de a trece la noutățile aflate aș povesti un pic despre aplicația actualizată sau noua versiune a acesteia. Știu că evoluția este ceva extraordinar și firesc, nici nu aveți idee cât de mult m-am adaptat acesteia în diverse domenii.  Doar că mie mi se pare că în procesul de evoluție ar trebui să se ia în considerare simplificarea și nu complicarea lucrurilor. “Ce a vrut sa spună autorul?” Ei bine, “autorului” i se pare un pic ciudată noua versiune deoarece nu mă ajută să ajung la fel de repede în seifurile/vaulturile mele. S-ar putea însă să fie doar o chestiune de obișnuință, voi vedea pe parcurs și vă voi ține la curent. Și acum, să trecem la noutățile promise!

Revolut – informații despre finanțări și alte noutăți

La începutul săptămânii am primit știrile de la Bizz și mi-a atras atenția în mod deosebit cea despre Revolut. Iată despre ce este vorba:

Revolut a încheiat runda de finanțare serie D cu o extindere de 80 de milioane de dolari. Astfel, obține în total 580 de milioane de dolari la aceeași evaluare. Cea mai recentă investiție vine din partea TSG Consumer Partners, una dintre companiile de top de private equity din San Francisco, care se asociază cu fondatori și echipe de management cu scopul de a construi branduri globale.

Revolut va folosi finanțarea pentru a accelera implementarea operațiunilor bancare în Europa, incluzând lansarea de conturi curente și servicii de creditare, precum și lansarea de noi funcționalități printre care se numără o nouă modalitate de administrare a abonamentelor și un program de beneficii pentru clienți.

43655152 1976762309052015 1274372674247720960 o Revolut - informații despre finanțări și alte noutăți

Capital suplimentar

“Chiar dacă nu eram în căutare activă pentru a obține capital suplimentar, am fost abordați de TSG cu o propunere interesantă de a lucra împreună. Ținând cont de istoricul TSG și faptul că au susținut unele dintre cele mai de succes și inovatoare companii B2C în ultimii ani, am fost încântați să îi avem alături pentru a lucra la accelerarea rapidă a adopției pentru platforma noastră”. A declarat Nik Storonsky, Fondator & CEO – Revolut.

Noi funcționalități în pregătire

În săptămânile următoare Revolut va lansa o nouă funcționalitate pentru administrarea abonamentelor. Aceasta va permite utilizatorilor să își anuleze abonamentul printr-o apăsare de buton, și îi va notifica atunci când abonamentul gratuit se apropie de final.

“Fiind prima pe piață și cu adevărat unica super aplicație financiar globală, Revolut a construit o platformă completă care cuprinde, nu doar că acoperă piețe și concepte de produs variate. Oferă și acces la active digitale precum criptomonedele, construind astfel o punte de legătură solidă între tranzacțiile fizice și cele online. Lansarea recentă a companiei în Statele Unite a creat o oportunitate unică pentru TSG: de a aduce valoare adăugată prin optimizarea achiziției de clienți și a marketing-ului digital”. Declarația aparține  lui Beth Pickens, Principal la TSG.

Pe bază de Analytics

De asemenea, Revolut va folosi această finanțare și pentru a îmbunătăți programul de Rewards. Programul folosește date analitice pentru a înțelege preferințele utilizatorilor, pentru ca apoi să le trimită în fiecare săptămână reduceri exclusive și oferte de cash-back la brand-urile preferate.

pexels photo 1851415 Revolut - informații despre finanțări și alte noutăți

Săptămâna trecută Revolut a lansat tranzacționarea de criptomonede în Statele Unite. Permițând astfel utilizatorilor să cumpere, dețină și să vândă Bitcoin și Ethereum printr-o unică apăsare de buton. Menționez că despre ultima parte aflasem și direct de la ei, fiind abonată  pe email, dar și din secțiunea de notificări din aplicație.

Revolut – alte informații

Altceva care mi-a atras atenția și care merită aprofundat sunt informațiile primite de la Revolut. Acestea vin  odată cu modificările aduse la Politica privind confidențialitatea clienților. Citez:

  • Suntem încântați de lansarea serviciilor de creditare în țările selectate; Acest lucru se va întâmpla în curând. Atunci când vei solicita un produs de credit la noi, va fi nevoie să îți procesăm datele cu caracter personal pentru a-ți examina solicitarea și a-ți oferi credit.
  • De asemenea, vom lansa și serviciile de Open Banking în întreaga Europa. Prin acestea poți vedea și tranzacționa cu conturile tale bancare externe direct din aplicația Revolut.

La final

Ah, era să îmi scape! Mai aveam ceva de adăugat, dar nu legat de aceste ultime noutăți, ci despre Revolut Junior. Când a apărut contul pentru copii, nu am făcut unul pentru că nu mă încadram în condițiile inițial impuse. Acum, acestea s-au extins și aș putea face și eu un cont pentru piticul nostru. Prin urmare, voi face un cont Junior și voi afla cum stau lucrurile, după care vă voi povesti și vouă.

Sunt curioasă să aflu experiențele voastre cu și despre Revolut. De asemenea, dacă aveți deja Revolut Junior, aș fi încântată să vă aflu opiniile. Desigur, toate acestea, dar și alte tips & tricks, idei sau întrebări, în comentarii.

Până data viitoare, aveți grijă de banii voștri!

 

UniquebyMM

Mulțumesc pentru vizită! Dacă v-a plăcut “povestea”, mai poftiți!