Bun găsit! Vi se întâmplă să vă treziți pur și simplu într-o zi ca oricare alta, dar să se transforme într-una deosebită? Să vă amintiți spre exemplu, că este o zi aniversară? Ei bine, mie mi s-a întâmplat și nu o singură dată. Un exemplu concludent este cel pe care vreau să vi-l împărtășesc în rândurile care urmează. Un an cu ISV Beauty Room: răsfăț regal.

IMG 20190912 165037 Un an cu ISV Beauty Room: răsfăț regal

În urmă cu un an, descopeream ISV Beauty Room, salonul de care m-am lipit ca “marca de scrisoare”. Poate că aș fi trecut peste acest lucru dacă nu aș fi luat parte la o întâmplare petrecută zilele trecute. O persoană dragă și apropiată, despre care știam că nu frecventează saloanele de înfrumusețare, a ajuns întâmplător la salon. Însoțindu – și prietena care merge (ca și mine) de aproape un an la acest salon, în momentul în care realizează că este vorba de cel despre care îi povestisem, rămâne fără grai. Sub efectul uriașei surprinderi, nu face altceva decât să mă sune și să-mi spună ce se întâmplă.

Cuprins

Un an cu ISV Beauty Room: răsfăț regal

În acel moment mi-am dat seama că, pe lângă confirmarea celor povestite, puțini sunt cei cărora nu le place ce văd(găsesc), odată ajunși la ISV. Și, am mai avut o revelație: era cât pe ce să uit faptul că aveam ceva notabil de făcut. Trebuia să aniversez un an de când merg cu o deosebită plăcere și absolută nerăbdare de fiecare dată la salon. Un an de când tratamentele, schimbările de look, ședințele de îngrijire și înfrumusețare sunt adevărate momente de relaxare și răsfăț. O evadare în universul minunat al frumuseții și relaxării. Și cum să aniversez dacă nu cu o nouă vizită la salon?

IMG 20200813 092904 Un an cu ISV Beauty Room: răsfăț regal

Bănuiesc că nu este cazul să explic cât de mult îmi place să am grijă de părul, mâinile, tenul, corpul meu. Pe lângă aspect, odată cu ședințele la salonul de înfrumusețare și îngrijire se atinge un fel de coardă sensibilă.

Sigur, aș pune-o pe seama sentimentelor de încredere, de siguranță și mândrie, dar și de frumusețe. Și îmi place să invoc toate aceste sentimente cu gândul la Cleopatra. Dar mai este atmosfera, decorul, tratamentul și omul pe care l-am întâlnit la ISV. Toate acestea contribuie la stare pe care o simt, pe scurt, mă simt exact ca o regină. Bineînțeles că nu sunt o frumusețe să-ți taie respirația, dar nici Cleopatra nu era! Atunci când simt că îmi scade încrederea, când am nevoie de o schimbare sau pur și simplu de o ședință de întreținere și îngrijire, vizita la salon mă ajută enorm.

Pentru că merit!

Dacă la începuturi puneam asta pe seama dorinței de îngrijire și aspectului plăcut, după fiecare experiență trăită înțelegeam că este vorba de mai mult. Era nevoia de oameni cu care să am o chimie, în prezența cărora încercam unele dintre sentimentele descrise mai sus. Ulterior mi-am dat seama că pe lângă omul, chimia dintre noi și profesionalismul acestuia, mai era ceva. Nevoia unei ambianțe prietenoase, relaxantă, un decor care să mă inspire, să ajute să mă simt … ca o regină: Cleopatra! Pentru că merit!

IMG 20200226 WA0004 Un an cu ISV Beauty Room: răsfăț regal

Probabil vă întrebați dacă nu e prea mult? Iar răspunsul meu este: evident “nu”! De ce ar fi? Vi se pare că nu merităm să fim răsfățate, să ne simțim regește? Repet, nici Cleopatra nu era frumoasă, dar avea grijă de ea! Răsfățul în renumitele băi cu lapte și miere, tratamentele naturale aplicate, atmosfera creată și decorul – regale, e adevărat! – o transformau în femeia încrezătoare, puternică, atrăgătoare. Și, o ajutau să se simtă eliberată de nelipsitele intrigi și griji de la palat. Spuneți-mi un singur motiv pentru care nu avem dreptul la toate acestea.

Tehnici și produse braziliene

Așadar, după ce am înțeles toate astea, viața mi-a făcut o surpriză minunată, planetele s-au aliniat astfel încât am descoperit ISV Beauty Room. Locul în care avem parte de toate  ingredientele necesare unui răsfăț. Produse naturale obținute în mare parte din fructe (exclusive pe piață din România)  au devenit prietenii părului meu. Tehnicile de highlights, specializarea în coloristică și balayage/ombre folosite după modelul numărului 1 în Brazilia, Nyara Bezerra, reprezintă metodele cele mai inovative în domeniu. Profesionismul și seriozitatea, atenția și personalizarea serviciului pentru fiecare client, muzica ambientală și decorul, încheie lista ingredientelor necesare răsfățului regal.

IMG 20200813 112000 Un an cu ISV Beauty Room: răsfăț regal

Iar dacă vorbim despre aniversare, vizita mea se impunea să fie una demnă de așa ceva, corect? Nuuu, nu am sărbătorit cu șampanie, dans etc. Mi-am dorit un tratament cu produsele braziliene de calitate superioară pentru sănătatea părului vopsit, manichiură – pedichiură și un machiaj fresh de vară. Bineînțeles, le-am primit și m-am bucurat de toate.

Like Queen Cleopatra!

M-am bucurat de fiecare clipă și procedeu, de masaj, muzică pe(ntru) sufletul meu și un tratament extraordinar. Cele câteva ore petrecute la acest salon m-au făcut să mă simt așa cum îmi doream, așa cum se întâmplă de un an încoace: regește. Like Queen Cleopatra! De ce Cleopatra?

IMG 20200813 132023 Un an cu ISV Beauty Room: răsfăț regal

Deoarece ador puterea, siguranța, felul de a folosi tratamentele de îngrijire, relaxare și înfrumusețare pentru a impune respect și, o frumusețe altfel, ale acestui personaj. Pentru că regina Cleopatra este un etalon din punct de vedere al grijii pentru exteriorul și interiorul unei femei.

Desigur, aș fi putut scrie despre ISV Beauty Room din experiențele mele adunate timp de un an. Dar am dorit să vă transmit exact ceea ce am simțit (trăit) la cea mai nouă experiență. Să exprim propriile impresii la cald, de la cea mai nouă experiență și nu din “amintiri”. Să mă conving – așa cum fac de obicei – dacă între timp nu s-a schimbat ceva și, dacă, ca orice minune a ținut trei zile. Cu atât mai mult cu cât vremurile pe care le trăim sunt atipice și grele pentru toți.

IMG 20200814 000133 Un an cu ISV Beauty Room: răsfăț regal

Un an cu ISV Beauty Room: răsfăț regal

Ei bine, nimic din toate acestea! Deși prețurile produselor importate au crescut, la fel costurile de expediție și transport, tarifele serviciilor nu s-au modificat. Calitatea se află în continuare la standarde ridicate iar restul “ingredientelor” își păstrează trendul crescător. Drept pentru care, pot recomanda sincer, cu mâna pe inimă, serviciile de răsfăț, îngrijire și înfrumusețare ale Salonului ISV Beauty Room. Convingeți-vă singuri vizitându-l.

IMG 20190814 124328 Un an cu ISV Beauty Room: răsfăț regal

Ba mai mult, aș fi tare bucuroasă să vă raliați în promovarea și susținerea unei afaceri locale și tinerilor ei antreprenori. Știind că mulți dintre voi sunteți de aceeași părere cu mine, cred că veți fi de acord cu propunerea. Personal, voi continua să merg la acest salon și îmi voi reînnoi abonamentul.

 

Până data viitoare, vă doresc răsfăț demn de o regină (Cleopatra)!

 

UniqueByMM

Mulțumesc pentru vizită! Dacă v-a plăcut povestea, mai poftiți!

Articolul nu este sponsorizat.

Rate this post