Pasiunea mea pentru modă și vestimentație este cunoscută. Vă vorbesc adesea despre stil vestimentar, despre fashion designeri sau noutăți și experiențe. Îmi place să combin piesele în stilul meu, personal ți pot spune că îmi iese. Fără pretenția de a emite opinii de critic sau specialist în domeniu, nu greșesc combinațiile sau asocierea culorilor și pieselor.

Cum am ales blugii de pe LaMajole

Moda trece, stilul este etern – Yves Saint Laurent

Am învățat să folosesc cu strictețe anumite elemente de bază care mă avantajează și  se potrivesc stilului meu. Spun adesea, nu suntem toți înzestrați cu dimensiuni de manechin. Prin urmare, sunt adepta stilului potrivit și nu neapărat a trendului.

Cum am ales blugii LaMajole

În altă ordine de idei, aplic regula responsabilității și în cazul purtării și alegerii hainelor. Mai ales după ce situația pandemică ne-a schimbat viața. Mă întreb adesea dacă nu cumva natura a vrut să ne tragă puțin de mânecă și să ne dea o lecție. 

Și pentru că am ajuns aici, v-am mai spus că abia aștept să călătoresc. Ei bine, în timp ce căutam bilete de avion, tocmai mi-am dat seama că am nevoie de o pereche de blugi. Și, de la bilete avion, am alunecat spre … blugi. Uite-așa, țopăind ca iepurașul, de pe un site pe altul, am ajuns la magazinul online lamajole.ro. 

Magazine Pro Mediu –LaMajole

Odată ajunsă pe site-ul magazinului, primul lucru care mi-a atras atenția a fost exact atitudinea Pro Mediu. În plus, mi-a plăcut identitatea de brand foarte bine definită și articolele de calitate excelentă. De asemenea,  nici prețurile, miile de branduri și consultanța de styling, nu sunt de neglijat.

Pe scurt: lucruri care fac magazinele LaMajole diferite. Iar pentru mine, motive suficiente pentru a mă convinge să merg mai departe. Adică, să-mi aleg blugii pe care mi-i doream! Nu de alta, dar nu vreau să plec în vacanță fără blugi

Pentru că, vedeți voi, de multe ori, căutarea pieselor vestimentare pe care ni le dorim, consumă mult timp și energie. Căutăm până amețim și tot nu găsim ceea ce dorim. De ce? Simplu: pentru că nu căutăm unde trebuie.

Outlet & second hand

Mă explic povestindu-vă o experiență proprie, așa cum v-am obișnuit. În urmă cu niște ani, într-o vacanță în străinătate, am descoperit pentru prima oară un outlet.

Eram rezervată în privința acestui tip de magazine, ca și cele second hand. Am intrat totuși, mai mult pentru a vizita imensul spațiu dedicat outlet-ului. Mai mult, nici nu aveam ce face, deoarece eram împreună cu un grup de turiști.

Am descoperit adevărate ”bijuterii”

Spre marea mea surprindere, la finalul ”plimbării” am plecat cu câteva sacoșe pline cu haine. Prețurile accesibile, calitatea și modelele pe care le-am găsit, mi s-au potrivit ”mănușă”. 

Așadar, iată de ce spuneam mai devreme că nu căutăm unde trebuie. Deoarece, veți extrem de surprinși să descoperiți că magazinele de acest fel, ascund adevărate ”bijuterii”. 

Dar, să revenim la blugi, piesa vestimentară pe care o căutam. Magazinul nou descoperit are foarte multe modele de blugi! Pentru toate gusturile și toate buzunarele.

Cum am ales blugii LaMajole?

Am găsit blugi ieftini de damă cu talie joasă, cu talie înaltă, blugi drepți sau skinny, de la culori închise la culori deschise și branduri renumite. Parol, am avut de unde alege! Am ales blugii în funcție de modelul, croiala, culoarea și brandul care mi se potrivesc cel mai bine.  Ah și prețul!

Blugii

Blugii reprezintă piesa de rezistență a oricărei garderobe și obiectul vestimentar versatil, foarte ușor de asortat. Obiectul vestimentar care nu lipsește din nicio garderobă și care nu se demodează niciodată.

Blugii pot fi folosiți în diverse combinații, funcție de stil și preferințe. Astfel, se pot obține ținute casual, ținute extrem de confortabile, de zi cu zi, dar și ținute smart casual.

Blugi negri

„Moda este ce îți oferă designerii de patru ori pe an. Stilul este ceea ce alegi” – Lauren Hutton

Cum aleg blugii 

Blugii îmi permit să mă joc cu piesele vestimentare pe care le folosesc în combinații diferite. Mă folosesc de culori și modele, piese și accesorii care se potrivesc stilului meu. Spre exemplu, pot combina o pereche de blugi cu un tricou și o pereche de pantofi sport (sneakers), pentru o plimbare în parc sau excursiile din vacanță. 

Aceeași pereche de blugi (îmi place s-o numesc ”piesa principală”), o combin cu o cămașă elegantă sau bluză, la care accesorizez o pereche de pantofi cu toc. Astfel, obțin un outfit casual potrivit pentru o ieșire în oraș sau o petrecere cu prietenii. Exemplele pot continua, pentru că imaginația și această versatilă piesă vestimentară  permit.

Blugii de pe LaMajole

Sunteți curioși să aflați dacă și cum am ales blugii de pe LaMajole? Bineînțeles! Cum se poate observa, am ales chiar două perechi de blugi, deoarece prețul și modelele m-au atras. Dar nu vă faceți griji, nu am depășit bugetul alocat. V-am spus eu că nu căutăm acolo unde trebuie? 

Care sunt combinațiile voastre preferate în care blugii sunt piesa de bază? Ați auzit sau văzut magazinele La Majole?  Aștept comentariile!

 

Până data viitoare, alegeți responsabil!

 

Cu drag, 

UniquebyMM

 

Mulțumesc pentru vizită!

Reveniți și veți găsiți lucruri interesante despre modă, călătorii, sănătate, etc.

Lucruri interesante puteți citi și în articolele:

Scriu pentru oameni și despre oameni

Noutăți, planuri & recomandări de vacanță

Elemente ajutătoare pentru munca de acasă

Sursa foto: lamajole.ro

Rate this post