E toamnă iar! Își întinde pelerina amplă și colorată peste păduri, peste vii, peste dealuri, peste noi. Ne îmbracă cu frunze ruginii, galbene-aurii, ne îmbie cu arome de tămâioasă și gutui. Nicio zi nu seamă cu alta, dar toate vin cu provocări care ne pun la încercare motivația și inspirația.

Dă șansa fiecărei zile să fie cea mai frumoasă din viața ta

(Mark Twain)

Chiar așa: de unde vine și care este sursa voastră de inspirație în fiecare zi? Întrebarea nu-mi aparține, deși m-am trezit de multe ori căutând o sursă de inspirație. ”Vinovatul” este Answear care a aruncat mănușa provocării în prima probă SuperBlog.

Cuprins

Povestea, sursa mea de inspirație

Răspunsul nu poate fi simplu, deoarece suntem unici, ceea ce înseamnă că sursa de inspirație nu poate fi una singură, universal valabilă. Inspirația diferă de la om la om și chiar de la o etapă la alta a vieții.

inspirație

Din insctict aș răspunde că sursa de inspirație se află în fiecare dintre noi și nu ar fi deloc greșit. Povestea începe însă abia în momentul în care inspirația ne părăsește, căci orice izvor – chiar și cel al inspirației -, poate seca.

Sursa de inspirație

Unde căutăm atunci inspirație? Unde caut eu? Ce mă motivează? La ce surse de inspirație apelez? Iată întrebările de care sunt convisă că nu sunteți străini. În opinia mea, sursa de inspirație o reprezintă toți cei care au fost înaintea mea. V-ați gândit spre exemplu la legendara trupă Beatles? Vă inspiră vreuna dintre melodii, să zicem Yellow Submarine? Pe mine da! Iar acesta este doar un exemplu.

Caut de asemenea inspirație în tot ceea ce mă înconjoară. Și o găsesc în valul care se sparge de mal sau de picioarele mele. În acordurile muzicii, în natură și culoare, în oameni. Mă inspiră pădurea, florile, călătoriile, șoaptele mării, ale vântului, viața. Pe scurt: mă inspiră povestea.

Pentru că eu cred  în povești. Și mai cred că poveștile sunt pretutindeni. Tot ce avem de făcut este să privim atent în jurul nostru și să le descoperim.

Fără măiestrie, inspirația abia dacă este o trestie in bătaia vântului –  Johannes Brahms

inspirație

Lifespiration starts here!

Vreți o poveste care să vă inspire? Vă invit să o descoperiți în concursul internațional de creație vizuală, Lifespiration, lansat recent de Answear: https://lifespirationstartshere.answear.ro/.

Ce aveți de făcut:

Exprimați printr-o fotografie sau un video sursa inspirației voastre, postați pe Instagram și puteți câștiga 5000 Lei!
Știați că până și cea mai simplă fotografie sau video vă poate motiva să luptați până la capăt, în fiecare zi?
Puneți-vă creativitatea la treabă și fiți sursă de inspirație pentru ceilalți!
Lifespiration starts here!

Nu mai stați pe gânduri, nu mai așteptași! Începeți ACUM pentru că fiecare moment poate fi magic, depinde doar de voi. Împărtășeți-l cu noi pe Instagram!

Realizeazați o fotografie sau un scurt videoclip și postați creația pe profilul vostru de Instagram. Aratați de unde vă luați doza de motivație și inspirație în fiecare zi: poate fi un colț de relaxare din căminul vostru, biroul de la serviciu, un moment dintr-o excursie într-un loc pe care îl iubiți sau o întâlnire cu prietenii…Posibilitățile sunt infinite!
Nu uitați să adaugați hashtag-ul #lifespirationstartshere și să dați tag paginii answear de Instagram, @answear_ro.

Ce premii se pot câștiga?

Premiul cel mare: 5000 lei în numerar pe care să îi cheltuiți așa cum vă doriți!

– 2 vouchere de 500 lei pentru cumpărături pe ANSWEAR.RO

– 5 vouchere de câte 200 lei pentru cumpărături pe ANSWEAR.RO

Povestea stilului meu vestimentar

Iar dacă am ajuns aici, am o povestioară legată de sursa mea de inspirație în ceea ce privește ținutele mele din fiecare zi.

pexels photo 2228554 Povestea, sursa mea de inspirație în fiecare zi

Cizmele din piele fină tronau în vitrina decorată cu mult gust. Erau atât de frumoase și îmi aminteau de cele pe care mi le dorisem cu ani în urmă. Le văzusem la primul meu model inspirațional, profa de chimie dintr-a XII-a. Adoram pur și simplu stilul ei vestimentar. Aș fi fost în stare să fac chimie în fiecare zi, doar de dragul de a -i vedea ținuta.

Profa mea de chimie avea un stil personal, unic, iar asta mi se părea cel mai interesant. Devenise inspirația ținutelor mele din acele vremuri, îmbrățișând tot mai mult ideea de unicitate. Prin urmare, încercam (timid) să -mi construiesc un stil vestimentar al meu.

Oscilam între stilul profei de chimie, aspectul elegant și sofisticat al franțuzoaicelor (mereu m-au fascinat) și stilul actriței Sandra Bullock. Mă simțeam apropiată de stilul simplu, dar feminin, cu bun gust, sau sofisticat, dar fără exagerări.

Uneori mă simțeam bine chiar și cu stilul minimalist, dar nimic plictisitor și tern sau doar în tonuri de gri. Și totuși, nu era chiar ”povestea mea”. Căutam ceva care să transmită încredere, apropierea de natură, de viață.

IMG 20210531 233727 Povestea, sursa mea de inspirație în fiecare zi

Inspirație și poveste: ANSWEAR.ro

Între timp, am învățat să mă bucur de culoare, de viață, de Univers, și să descopăr povești. O experiență extraordinară în acest sens am trăit-o pe https://answear.ro/ unde inspirația vine din oricare cele peste 400 de branduri și miile de produse.

ANSWEAR.ro a reușit să adune într-un singur loc peste 400 de branduri pentru a ne ușura alegerea și construirea ținutelor noastre și a celor dragi. Găsim aici produse din toate categoriile de preț și stiluri. Branduri premium (Tommy Hilfiger, Guess Jeans, Pinko, DKNY), branduri sportive (Adidas, Nike, Puma, New Balance), branduri populare de lifestyle (Mango, Vero Moda) și multe alte mărci de renume.

Online-ul a devenit indispensabil, dar asta deja nu mai surprinde pe nimeni. Este suficient să ne așezăm comod în fotoliul preferat, să deschidem device-ul din dotare și inspirația este la ea acasă. Punct ochit, punct lovit am putea spune, deoarece site-ul este atât de bine structurat încât numai dacă nu știi ce vrei nu vei găsi piese de îmbrăcăminte, încălțăminte, accesorii etc.

IMG 20210424 092659 Povestea, sursa mea de inspirație în fiecare zi

Shoppingul, o bucurie

Pentru că shoppingul ne place foarte mult, la Answear devine o bucurie deoarece oferă livrare rapidă: comenzile plasate până în ora 16:00 pot fi livrate în 48 de ore. Cumpărăturile se fac în siguranță și se pot returna cu ușurință produsele comandate în termen de 30 de zile de la data livrării. Mai mult,  pentru comenzile de minimum 200 de lei asigurăm livrare și retur gratuite.

Stil & inspirație

Eu știu ce vreau: povestea. După perioada teribilă prin care am trecut cu toții, simt nevoia să strălucesc din nou. Vreau o vestimentație vie, cu ajutorul căreia să simt din nou gustul libertății. Doresc ținute care îmi pun în valoare feminitatea, și care îmi oferă bucuria și frumusețea culorilor.

inspirație - rochie Desigual

Aceasta este povestea care m-a inspirat pentru ținuta zilelor de toamnă. Rochia Desigual din categoria https://answear.ro/h/rochii-midi.html este piesa vestimentară pe care o consider reprezentativă pentru feminitate.

Dacă aveți temeri că stilul nu vi se potrivește, nu este cazul să vă faceți griji. Puteți comanda și proba orice ținută în confortul propriu de acasă. Vorba ”până nu probezi, nu vei ști dacă îți vine bine sau nu” este o realitate la Answear.

inspirați - ținută answear

Sursa mea de inspirație zilnică, povestea

Combinată cu geaca din piele Guess pe care am ales-o din secțiunea https://answear.ro/h/geci-de-piele.html este exact ce mi se potrivește. Geaca din piele este piesa vestimentară care exprimă libertate de mișcare, de abordare, de afirmare. De asemenea, reprezintă elementul care îmi redă încrederea și sentimentul de putere. În plus, o pot folosi cu succes în multe alte combinații de ținute.

inspirație - geaca Guess

La final

Ținuta mea nu ar fi completă, așa cum mi-o imaginasem, fără o pereche de cizme. Evident, asemănătoare celor pe care le îndrăgeam atât de tare. Câteva accesorii și ținuta este gata.

Atât de simplu și plăcut s-a desfășurat totul, încât nici nu am simțit când a trecut timpul. Mult mai scurt și mai puțin obositor decât dacă aș fi alergat prin magazinele fizice.

În plus, am profitat de programul de loialitate Answear Club special creat pentru cei care nu se tem să își adapteze ținutele în funcție de inspirație. La fiecare comandă plasată, am acumulat puncte AC pe care le pot folosi la următoarele comenzi pentru a scădea prețurile produselor chiar și cu 50%. Vi-l recomand! Înscrierea în Answear Club este gratuită, iar beneficiile sunt savuroase! 

Povestea mea a ajuns la final, dar abia aștept să aflu care este sursa voastră de inspirație din fiecare zi. Ați încercat experiența cumpărăturilor pe ANSWEAR.ro ? Dacă da, care sunt opiniile în legătură cu aceasta? Dar despre experiența și povestea mea?  Răspunsurile, în comentarii.

 

Până data viitoare, inspirație maximă!

Cu drag, MM

Mulțumesc pentru vizită!

Dacă v-a plăcut  ce ați citit, vă aștept cu articole interesante și despre: sănătate, fashion, călătorii, carte & cultură, experiențe etc.

S-ar putea să găsiți ceva interesant dacă citiți și:

29 de secunde (T.M. Logan) – ultima carte citită

5 concerte și final de Festival

Articol înscris în competiția SuperBlog.

Sursa foto: answear, pexels, arhiva personală

5/5 - (1 vote)