Salutare dragi prieteni! Nici nu știți cu câtă bucurie scriu acest articol! Și pentru că egoismul nu mă caracterizează, voi face tot posibilul ca această bucurie să vă fie transmisă. Până la urmă, despre asta este viața: să ne facem o bucurie în fiecare zi! Dar pentru asta, avem nevoie de un pic de motivație, o picătură de pozitivism, un strop de încredere și, de fapte. Ca într-o rețetă de succes, cu rezultat scontat, aș adăuga o țâră de concret astfel încât povestea, pardon produsul să fie digerabil, și evident, oameni. Căci fără oameni și comunicare, nimic nu e. Altfel spus: despre consultanța – marele câștig al planurilor reușite.

Consultanța – marele câștig al planurilor reușite

consultanța- vindem-ieftin vip

Visăm cu toții o casă pe placul nostru și ne-o imaginăm în funcție de dorință, gust sau orice altceva ne-a inspirat. În majoritatea cazurilor, lăsăm pe mâna specialiștilor lucrurile. Unii dintre noi însă, din diverse motive, ne implicăm direct în procesul construirii, începând cu căutarea și achiziționarea materialelor de construcții.

Povestea mea începe cu decizia de a ne construi, în ”regie proprie”, casa pe care ne-o doream. Convingerea că ieșim mai ieftin și dorința de a avea totul sub control au fost motivele determinate în luarea deciziei. În plus, am apelat la apropiați sau membri ai familiei care să ne ajute ca visul nostru să devină realitate. Aveam așadar, toate motivele din lume să pornim cu încredere la construirea căsuței noastre.

Casa visurilor

consultanța - foto home

Ne-am văzut casa visurilor ridicându-se încet-încet. De la fundație, prima placă turnată, primele cărămizi zidite, a doua placă … și tot așa, până la acoperiș. Au urmat termoizolația și tâmplăria PVC, instalația termică, instalația electrică și instalația sanitară. În următoarea etapă, a venit rândul finisajelor: tencuieli decorative, amenajări exterioare, amenajări interioare etc.

Cert este că am reușit să vedem casa construită și să ne mutăm. Câteva luni, lucrurile păreau să fie așa cum ni le imaginaserăm. Problemele însă au apărut una câte una. Ba ceda câte un robinet de la instalația sanitară, ba constatam că instalația termică nu funcționa normal. Tencuiala se umfla … și exemplele pot continua.

Consultanța în domeniu – esențială

consultanța-

Ne-am dat seama imediat care erau motivele: ne bazaserăm pe sfaturile neavizaților în loc să apelăm la consultanța din domeniul materialelor de construcții. Pierduserăm din vedere esențialul.

Lucrurile trebuiau remediate rapid. Altfel, ne trezeam în miezul iernii cu cine știe ce surprize care mai de care mai neplăcute. Dar, pentru că întotdeauna există și un dar, de data aceasta chiar nu mai aveam nici timp, nici bani de pierdut. Iar voi știți bine, că și timpul și banii sunt cele la care ne raportăm adesea în astfel de situații. Și mai era ceva: nu ne permiteam să o dăm în bară (din nou!), experimentând diverse soluții. 

Așadar, am luat-o oarecum de la capăt. Am pus totul pe hârtie și am calculat cât ne -ar costa materialele de construcții ce trebuiau înlocuite sau refăcute. Apoi, se adăuga transportul și timpul pe care l-am fi pierdut alergând de la un magazin sau depozit la altul.

Experiența proprie

Closeup Photography of Brown And Gray Concrete Bricks HONah3MryY93 800 Consultanța - marele câștig al planurilor reușite

Rezultatul a fost dezarmant: pur și simplu nu ne-am fi permis. Gândiți-vă că banii se duseseră pe materiale de construcții, pe instalații sanitare, pe tencuieli exterioare. Ce să mai spun despre banii cheltuiți cu amenajarea interioară, cu tot ce înseamnă aceasta!?! 

Cum să uit asemenea experiență?!? Mi-am dorit atât de mult o casă! Cu siguranță vă regăsiți mulți dintre voi: muncești și investești tot ce depinde de tine, ca apoi, să te trezești că vin problemele. Una după alta, ca într-un joc de domino. Sigur, în cazurile acestea nu te poți lăsa copleșit, ci dimpotrivă, trebuie să identificată rapid soluția.

Ei bine, îmi vine și acum să spun: ”unde nu-i cap…”. Dar,  o las așa deoarece, mai bine invoc înțelepciunea populară ”totul e bine când se termină cu bine”. Pentru că, da, povestea mea are un final fericit. De aceea am și spus că vreau ca rândurile mele să transmită către voi bucurie. 

Soluția: consultanța Vindem-Ieftin.ro

consultanța- vindem ieftin

Ne-am decis să folosim consultanța, al cărui rol și importanță le-am înțeles din propria experiență. Cu alte cuvinte, am ales soluția Vindem-Ieftin.ro, un concept UNIC pe piața materialelor de construcții din Romania. De ce UNIC? Pentru că:

 • reprezintă alternativa la comerțul clasic cu depozite și hipermarketuri
 • este primul market network din domeniul materialelor de construcții
 • oferă consultanță 
 • sunt ONLINE tot timpul pentru clienți;
 • au consultanți bine  pregătiți și dedicați prin prisma faptului că operează în vânzări tehnice
 • există un grup VIP creat special pentru clienții existenți care doresc să beneficieze de consultanță prioritară
 • scurtează lanțul clasic fabrică-client la nivel național 
 • costuri reduse cu până la 10-15%, materiale de calitate

Consultanța -preț -calitate

Cum am procedat concret? Am intrat pe site-ul Vindem-Ieftin.ro unde se găsesc și foarte multe recenzii ale clienților, apoi ne-am ales un consultant. Ne-a ascultat, ne-a explicat cu răbdare tot ce trebuie să știm despre materiale, despre costuri, despre calitate, absolut tot.

Ne-a ajutat să alegem materialele potrivite, apoi am comandat. Exact: Atât de simplu! Și asta nu a fost tot. Am primit materialele direct acasă, fără să alergăm, fără să apelăm la transport și la manipulant. Prețul, calitatea și consultanța, un raport corect, echilibrat (în favoarea noastră: 10-15% economie). Ambalate pe categorii, exact așa cum ni s-a spus că se va întâmpla. 

Avantajele cumpărării materialelor de construcții prin Vindem-ieftin.ro

 • Cumperi totul dintr-un singur loc și astfel poți câștiga timp și economisi bani
 • Nu mai alergi după materiale de construcții prin depozite, căutând cele mai bune prețuri;
 • Compari ofertele de la alți furnizori și te asiguri că primești cele mai bune prețuri;
 • Beneficiezi de consiliere gratuită dacă ai nevoie de informații suplimentare despre produse
 • Marfa se livrează direct de la producător, fiind ambalată corespunzător, ajunge la client în cele mai bune condiții, nefiind stocată prin depozite
 • Riscul la achiziție este zero – drept dovadă, multitudinea de recenzii video de la clienții Vindem-Ieftin.

Consultanța – marele câștig al planurilor reușite

VindemIeftin2 1024x768 1 Consultanța - marele câștig al planurilor reușite

Ce pot eu să vă spun dragilor la finalul poveștii mele adevărate? Desigur, ați intuit deja, dar voi sublinia. Din experiența mea mi-aș dori să rețineți ideea de a evita neplăcerile. Vă puteți bucura de casa visurilor sau de renovarea acesteia, apelând la consultanța oferită. Din greșeli omul învață, dar de ce să nu învățați din greșelile altora, nu ale voastre?

La final

Oamenii sunt cei despre care spuneam la începun că fără ei și de asemenea, fără comunicare, nimic nu ar fi posibil. Despre aste este vorba la Vindem-Ieftin.ro. Niște oameni care sunt dedicați semenilor lor, pasionați de ceea ce fac. Disponibili, amabili, înțelegători cu cei care nu se pricep, răbdători, mai presus de toate, profesioniști.

Timpul costă! Economisiți-l inteligent. Sau, și mai bine spus: timpul înseamnă bani, nu-i risipiți. Folosiți-vă cu încredere de consultanța oferită de Vindem-Ieftin, face toți banii. 

 

Până data viitoare, economisiți timp!

 

Cu drag, MM

Mulțumesc pentru vizită!

Dacă v-a plăcut  ce ați citit, vă aștept cu articole interesante și despre: sănătate, fashion, călătorii, carte & cultură, experiențe etc.

S-ar putea să găsiți ceva interesant și aici:

29 de secunde (T.M. Logan) – ultima carte citită

Decor Interior De Toamnă Cu PosterStore – Unique By MM

Articol înscris în competiția SuperBlog 2021

Sursa foto: vindemieftin, pexels, wunderstock, arhiva personală

Rate this post