Bun găsit, prieteni! Să vă spun că nu iubesc toamna, ar însemna să vă mint. După ce v-am spus că este anotimpul meu preferat și  din ce motive o iubesc, nu mă pot dezice nici dacă aș vrea. Totuși, între atâta frumusețe, bogăție, culoare, arome etc. toamna are și ceva care o pune într-o ”lumină proastă”. E tușa de griuri pe care n-o plac sub nicio formă. Există un motiv pentru care nu vorbesc și trec cu ușurință peste toate: știu să transform non-culoarea în culori calde și toamna în primăvară. Iubesc toamna! E și primăvară (SpringFarma) în ea!

Cuprins

Iubesc toamna! E și primăvară (SpringFarma) în ea

Primăvaraă - SpringFarma

Vremea rece, ploile, ceața, soarele tot mai zgârcit fac din toamnă anotimpul tern, monoton și mai puțin agreat. De la jumătatea lunii octombrie, natura trece la etapa finală, explozia de culoare se estompează și lasă loc iernii. Se spune că există un motiv pentru care nu vedem lumea în alb-negru: culorile. Ele declanșează o diversitate de stări, de emoții, de gânduri, și ne pot influența starea de sănătate.

Așa se explică de ce zilele reci și ploioase de toamnă, tonurile de gri și negrul care eclipsează totul în jur, ne influențează starea. Anxietatea, astenia (da, de toamnă!), chiar depresia, durerile de oase, virozele, scăderea imunității, toate își găsesc teren propice. Nici aspectul pielii nu este iertat. Acesta suferă de la primul contact cu temperaturile scăzute, intemperiile sau lipsa nutrienților.

În ciuda sentimentelor de iubire pe care i le nutresc toamnei, nici pe mine nu mă iartă. Nici nu vreți să știți ce probleme îmi creează (sau acutizează) aspectul neplăcut al toamnei. Dar nu vreau să mă plâng, motiv pentru care nici nu am scris până acum despre partea neplăcută a toamnei. Mi-am dat seama însă, că pot vorbi și despre toamna urâcioasă, fără să îi afectez în vreun fel reputația.

pexels photo 1496378 Iubesc toamna! E și primăvară (SpringFarma) în ea

Cum fac față provocărilor sezonului rece

Cum reușesc? Vă voi împărtăși ”secretul” cu ajutorul căruia fac față provocărilor și îmi pregătesc organismul pentru iarnă. Altfel spus, cum transform toamna în primăvară. De altfel, dacă ne gândim mai bine, deși toamna este al treilea anotimp al anului, poate fi considerat anotimpul începuturilor. Ignorând aspectul, reușind să pregătim organismul așa cum facem primăvara cu solul, sămânța, plăntuțele, vom iubi toamna ca pe o primăvară

O nu, nu vă duceți cu gândul la mesaje sau practici motivaționale! Nici la călătorii și vacanțe sau peisajele naturii zugrăvite în culori inimaginabil de spectaculoase. Deși sunt și acestea elemente care pot influența și comanda creierului să gândească pozitiv.

Primăvară

SpringFarma – primăvară continuă

Pe lângă acestea, pe care nu le neg Doamne -feri’ (mai ales partea cu vacanțele), avem nevoie de o susținere mult mai puternică.  Iar aliat sau partener sigur este fi SpringFarma* – farmacia online care promite o primăvară continuă la produse și prețuri.

*Începând cu 1 iulie 2021, Farmacia la Preț Mic a devenit Springfarma.com și promite o primăvară perpetuă de oferte și prețuri mici. SpringFarma îți aduce primăvara acasă, comenzile înfloresc în livrări rapide și sigure, iar zumzetul prețurilor mici te înconjoară permanent.

Abordarea cea mai corectă este îmbunătățirea imunității cu ajutorul suplimentelor, vitaminelor și mineralelor recomandate de un specialist. Trebuie să vă spun – din propria experiență – de ce numesc aliat sau prieten de nădejde farmacia SpringFarma.

Primîvară

De ce îmi place SpringFarma

Nu am de gând să vă ascund, că am apelat la multe farmacii online de pe piață și am fost dezamăgită. Rezultatul: am primit produse despre care nu am avut suficiente informații, nu au răspuns așteptărilor sau am plătit prețuri și taxe de transport mari. După aceste experiențe am descoperit farmacia care răspundea nevoilor mele, SpringFarma. 

Rubrica farmacistului cu articole foarte bine documentate pe care am descoperit-o, a fost prima surpriză plăcută. Au urmat gama diversificată de produse, prezentarea și prețurile foarte bune. Ordinea este aleatorie. De asemenea, am apreciat posibilitatea de a adresa întrebări despre produse și indicații, recomandări etc. 

Pentru ca organismul să fie pregătit și să facă față în perioada rece, am grijă de imunitate. La SpringFarma am găsit produse care îmbunătățesc imunitatea, vitamine și minerale pe care nu le pot asimila din alimentație sau alte surse naturale. 

Produse favorite folosite toamna 

Primîvară - medicam imunitate

Immunity Stem – care stimulează producția de celule STEM adulte este alegerea mea. Produsul stimulează producerea de anticorpi, reduce acțiunea infecțiilor virale și anti bacteriene, protejează organismul împotriva stresului fizic, psihic și oxidați. Conține: Alga AFA, Ginseng siberian (Eleutheroccocus senticosus); Ganoderma, Astragalus, Gheara mâței, Spirulină și Chlorella. 

Anul acesta nu am reușit să mă vaccinez la timp cu antigripal și o viroză urâtă m-a tras pe dreapta (la propriu) zile bune. Atunci am fost nevoită să apelez la câteva remedii din cutia mea de urgență. Produse farmaceutice și sanitare de primă urgență pe care le consider absolut obligatorii.  Recomandarea mea este ca această cutie, dulăpior, colț etc. cu produse farmaceutice de primă urgență să nu vă lipsească niciodată.

Din dulăpiorul meu nu lipsește  Virus Block forte – recomandat în sezonul rece și persoanelor cu imunitate scăzută. Eu l-am comandat tot de la SpringFarma la un preț mai mult decât decent pentru calitatea și eficiența sa. Conține extracte standardizate de Ginseng-coreean, Qmatrix™ ACTIValoe® si Astragalus membranaceus,  Vitamina C si Zinc, care susțin funcționarea normală a sistemului imunitar. 

Iubesc toamna! E și primăvară (SpringFarma) în ea

 

Îngrijirea tenului

primăvară - fiole La Cabine

 

Organismul simte imediat trecerea de la temperaturile de vară la cele scăzute. De la lipsa soarelui și a ieșirilor tot mai puține și mai scurte în aer liber, la intemperii. Deși toamna este vinovatul principal, tot ea reprezintă perioada ideală pentru măsurile pe care le putem lua. Cum spuneam mai devreme, pielea (tenul) este imaginea fidelă care reflectă efectele nefaste ale factorilor enumerați. Pielea este cea care dă primul semnal de alarmă.

Acord o mare importanță îngrijirii personale și întregului corp. Cum spunea și Coco ChaneEleganța este atunci când interiorul este la fel de frumos ca exteriorul. Cu alte cuvinte atenția trebuie îndreptată atât pentru interiorul cât și pentru exteriorul corpului. Iar pentru ca tenul meu să fie ferm, catifelat și plăcut folosesc produse de calitate. Produse care îi oferă elementele potrivite unui ten sănătos, luminos, bine hidratat. 

LA CABINE – fiole la preț mic

LA CABINE sunt fiolele pentru ten pe care le-am descoperit la SpringFarma. La momentul plasării comenzii am prins și o reducere, ceea ce mi-a permis să comand 2 seturi cu fiole LA CABINE – 5 X PURE HYALURONIC 10 FIOLE*2 ML. Dacă vă întrebați de ce nu am încercat mai întâi o fiolă și apoi să comand cele 2 seturi (20 fiole), vă răspund imediat. 

Am citit câteva informații despre fiolele LA CABINE mai întâi în Spania (țara de proveniență). Ingredientele naturale pe care le conțin și tehnologia inovativă cât și principiul acționării din interior spre exterior m-au convins. Pe site-ul SpringFarma -farmacie online am găsit informații amănunțite, care m-au ajutat să înțeleg mai bine și să comand. 

Fiecare fiolă LA CABINE – 5 X PURE HYALURONIC conține: acid hialuronic reticulat, acid hialuronic încapsulat cu masă moleculară mare, acid hialuronic cu masă moleculară medie, acid hialuronic cu masă mică acetilat, acid hialuronic hidrolizat și ceramide.

Fiolele conțin formula specifică hidratării profunde a pielii și umplere a ridurilor. Specialiștii le recomandă în restructurarea epidermei și repararea celulelor deteriorate de soare si conferă volum pielii mature. 

LA CABINE – experiență și opinii

la cabine 5 x pure hyaluronic 10 fiole2 ml Iubesc toamna! E și primăvară (SpringFarma) în ea

Opiniile mele după utilizarea fiolelor La Cabine? Mi-a plăcut foarte mult rezultatul! Singurul meu regret este că nu am reușit să repet tratamentul. Mi-a plăcut că tenul nu rămâne uleios, gras, după aplicarea fiolelor și se absorb în totalitate. După 10 zile de aplicare a tratamentului (o fiolă pe zi), tenul meu era vizibil schimbat: catifelat, luminos, ferm și hidratat. 

După încă 10 zile de utilizare a fiolelor La Cabine am fost mai mult decât mulțumită de aspectul tenului. Îmi redase încrederea, era așa cum mi-l doream: sănătos, întinerit, plăcut privirii. Dacă îmi este permis, aș folosi chiar cuvântul ”impecabil”. 

Să nu vă imaginați că nu am căutat fiolele acestea și pe alte site-uri sau farmacii fizice. Sau, că nu am verificat prețurile celorlalte produse (nu le-am enumerat pe toate aici) comandate. Am făcut-o, deoarece fiecare leuț contează. Spre bucuria mea, prețul de la SpringFarma – farmacie online este cel mai bun. Mai mult decât atât, am avut transport gratuit pentru că depășisem suma de 90 de lei la comandă. Am ales livrarea prin metoda care m-a avantajat, pentru că există mai multe variante. 

La final

Fiolele LA CABINE 5 X PURE HYALURONIC a fost alegerea pe care am făcut-o pentru tenul meu. Mă pregătesc însă să comand fiolele LA CABINE LIFTING V-SHAPE  sau LA CABINE – BOTOX LIKE. Voi puteți alege ceea ce vi se potrivește din oferta produselor LA CABINE de pe site.

În concluzie, iubesc toamna, chiar și cu hachițele ei! Pentru că știu cum să o transform și să mi-o fac aliat. Pentru că e și primăvară în toamna mea!

Care sunt trucurile (rețetele) cu care ajutați organismul să facă față provocărilor sezonului rece? Știați de Spring Farma? Aveți experiențe cu produsele și comenzile de pe site? Ați folosit fiolele LA CABINE? Aștept răspunsuri și impresii!

Până data viitoare, primăvară în toamna voastră!

 

Cu drag, MM

Articol înscris în competiția SuperBlog 2021

Mulțumesc pentru vizită!

Dacă v-a plăcut  ce ați citit, vă aștept cu articole interesante și despre: sănătate, fashion, călătorii, carte & cultură, experiențe etc.

S-ar putea să găsiți ceva interesant și aici:

Crăciun pentru frați – Al Konda – Opinii

Parchetul din lemn alegerea ideală pentru mine și casa mea

Srse foto: SpringFarma, pexels

5/5 - (1 vote)