Salutare, dragi prieteni! Când vorbim despre shopping, economisirea pare că nu se potrivește nici măcar în aceeași propoziție. Dar să vorbim despre cele două activități ca și când ar face casă bună împreună! Și totuși, credeți-mă pe cuvânt: se poate! Desigur, nu voi rămâne doar la nivel de încredere. Voi veni cu argumente puternice pentru a vă demonstra că se poate: Shopping și economisire – cashback cu CashClub. 

Cuprins

Shopping și economisire – cashback cu CashClub

shopping - CashClub

Să faci shopping este plăcerea (sau necesitatea) care face parte din viața tuturor. La drept vorbind, nici nu cunosc mulți oameni din jurul meu sau din cercul de prieteni, care să nu adore shoppingul. Unii recunosc, alții nu prea, dar cu toții se dau în vânt după cumpărături la oferte și caută oportunități de reduceri irezistibile.

Recunosc, și mie îmi place, dar mă mai temperează bugetul cam slăbit de alte cheltuieli. Acesta țipă efectiv la mine, de fiecare dată când depășesc suma alocată special cumpărăturilor. Cu siguranță gândiți și voi la fel ca mine: ce bine ar fi dacă am găsi o metodă de a economisi la shopping. Atunci am putea avea cale liberă la cumpărături.

Apropo de cumpărături, Black Friday e la un pas de noi și tentația este atât de mare încât pur și simplu nu-i rezistăm. Unde mai pui că la noi,  cam toată luna noiembrie ne întâlnim cu oferte de tip Black Friday. A nu se înțelege că e ceva rău sau  -Doamne ferește!-, mi-ar displace.

Black Friday & CashClub

Ei și dacă vine Black Friday, cu siguranță iubitorii de shopping, dar nu numai, sunt gata să ia startul. Mi-am pregătit și eu lista (destul de lungă) cu produsele pe care mi le doresc. Se apropie sărbătorile și mi-ar plăcea tare mult să le pot cumpăra de Black Friday, la prețuri mult mai accesibile. Dar, chiar și așa, din calculele pe care mi le-am făcut, banii pe care i-am strâns nu sunt suficienți.

shopping - CashClub

Am încercat tot felul de metode, am căutat știri și informații despre cum să economisesc și să -mi suplimentez venitul. Cred că nici aici nu spun ceva nou. Și nici că netul este plin de așa zise soluții miraculoase. Le-am evitat pe cele din urmă, am cernut bine prin sita echilibrului și al realității în care trăim și am ales: CashClub – platformă de cashback.

Cum nu mă cuprinde entuziasmul de la prima vedere, nu am chiuit și nici nu am sărit într-un picior. Mai întâi mi-am făcut temele, am explorat și apoi m-a cuprins satisfacția. Iar pentru că nu este nici corect, nici frumos din partea mea să nu împărtășesc cu voi ce am aflat, rămâneți aici.

Ce înseamnă cashback

Întâi de toate, trebuie să vă spun ce înseamnă economisire prin cashback. Ce este de fapt acest, să-i spunem instrument, metodă de cashback? Dacă pornim de la cuvântul în sine, cashback vine din engleză și înseamnă ”bani întorși”. 

Cashback este o metodă de întoarcere a banilor cheltuiți pe cumpărături, înapoi pe cardul sau în buzunarul nostru. Dacă vreți să îmi exprim opinia (oricum o fac), cashback reprezintă metoda cea mai ușoară prin care magazinele își fidelizează clienții. 

Fiți sinceri: câte carduri aveți în portofel primite de la supermarketuri, farmacii, benzinării etc.? Probabil destule. Și, nu-i așa că mergeți în magazinele respective foarte des? Cu siguranță răspunsul este afirmativ.

Shopping și economisire

Fie că oferă puncte, fie că beneficiem de reduceri într-un procent oarecare la numite produse, magazinele respective devin tentante și atrag clienții în număr mai mare decât magazinele concurente. Alt exemplu este cel al cardurilor oferite de bănci sau lanțuri de magazine, care stabilesc convenții și parteneriate între ele.

Bonusurile primite sub diverse forme și folosite din nou este un fel de cashback. Cu alte cuvinte, cashback-ul reprezintă modalitatea prin care se economisesc bani din shopping. Dar pentru ca lucrurile să se și întâmple, adică banii chiar să se întoarcă în buzunarele noastre, este nevoie de o platformă.

CashClub

Astfel,  ”povestea” este dusă mai departe și metoda cashback cu ajutorul platformei este mult mai facilă. Și mai inteligentă și mai comodă, privind lucrurile în mod pragmatic. Concret  este vorba de platforma Cashclub.ro de cashback cu ajutorul căreia banii cheltuiți pe cumpărături se întorc la noi. 

shopping

Ce trebuie să fac?

Ce trebuie să facem pentru a beneficia de recompense pe lângă plăcerea și nevoia de a face cumpărături? Vă povestesc pe scurt cum am procedat eu.

În primul rând mi-am deschis un cont gratuit pe platforma cashclub.ro. Cât ai zice ”shopping” am devenit posesorul unui cont drăguț care abia așteaptă să fie doldora de bani. Bine, sinceritatea îmi dă coate și mă forțează să vă spun că asta nu se va întâmpla cu aceeași rapiditate cu care am deschis contul. Motivul: nu fac cumpărături chiar atât de multe și atât de des pe cât mi-aș dori. Dar asta este altă poveste și de aceea nici nu prea mă înghesuiam să o mărturisesc.

Următorul pas pe care eu l-am făcut – și vi-l recomand și vouă – este să descărcați De ce este important să facem acest lucru? Deoarece extensia va fi un fel de asistent personal care ne va aminti ori de câte ori facem cumpărături online, că putem primi comision. Spre exemplu, eu am intrat pe contul meu de Orange și imediat mi-a apărut anunțul prin care eram atenționată ce comision (procent) pot primi.

Shopping și economisire cu CashClub

Să mergem mai departe cu explicațiile pentru pașii care trebuie făcuți pentru a economisi din shopping. Odată ce am confirmat contul și am intrat pe platformă, am descoperit secțiunea ”Magazine” *. Peste 800 de magazine partenere din țară și din străinătate abia ne așteaptă să le vizităm, să alegem și să comandăm.

Shopping - CashClub

După plasarea comenzii, comisionul calculat automat va aștepta cuminte să fie aprobat. În 15 zile magazinul virează comisionul în Cashclub. După (alte) 30 de zile (perioada practicată de majoritatea magazinelor pentru retur) comisionul poate fi plătit. În concluzie, banii economisiți prin metoda cashback ajung înapoi în aproximativ 45 de zile.

*Dintre magazinele partenere de la care se poate încasa cashback amintim: Epantofi, Decathlon, Noriel, Answear, Vivre, Flanco, FashionDays, Aliexpress, Orange, Cărturești, Libris, Hervis, Top-Shop, Nichiduta, Avon, DrMax, SensiBlu, Lensa, Petmart, Farmec etc. 

De asemenea, tot pe platformă întâlnim ”pagina de cupoane și reduceri” active în fiecare magazin partener. Apăsând pe pictograma magazinului ales, apare o casetă care afișează procentul comisionului, un mesaj de felicitare și link-ul care pe care îl poți trimite unui prieten.

shopping

Alte metode și beneficii

Partea interesantă (de ce nu și plăcută) este câștigul unui comision de 30 de lei pentru fiecare cont activat. Acesta este un program care se numește program de referral. Vom primi cei 30 de lei în cont atunci când prietenul căruia i-am trimis linkul plasează o comandă fermă.

O altă metodă de a câștiga este afilierea ca persoană fizică. Cum se ”traduce” afilierea? Simplu: fiecare magazin afiliat are un link pe care îl putem copia și distribui. Dacă cineva accesează linkul respectiv și face cumpărături, suntem fericiții beneficiari ai comisionului.

Un alt beneficiu al platformei este comparatorul de prețuri. Acesta  are drept scop să arate  în timp real în ce magazin găsim produsul respectiv la un preț mai bun.

În loc de concluzii

Probabil că mă veți întreba ce cumpărături am făcut și care este suma economisită pe care o aștept înapoi. Sper să nu vă dezamăgesc, dar nu am plasat încă, nicio comandă cu ajutorul platformei Cashclub.ro. Mi-am făcut cont, m-am plimbat prin magazine, mi-am făcut o listă și am explorat fiecare posibilitate de economisire CashClub.

Am notat beneficiile, am testat cum funcționează și aștept ziua de leafă să trec la shopping. Încă nu e timpul trecut să beneficiez de reducerile de Black Friday și să cumpăr cadourile pentru cei dragi. Voi lua în calcul suma întoarsă (economisită) și poate voi cumpăra un cadou și pentru mine.

Recapitulare: beneficii și oportunități

Până atunci, fac o recapitulare și las aici oportunitățile  de economisire cu CashClub și beneficiile utilizării platformei.

  • cashback 
  • coduri de reducere 
  • program de referral 
  • oportunitatea realizării de venituri prin linkuri de afiliere de la fiecare magazin
  • comparator de prețuri

Beneficii:

  • ușor de utilizat
  • extensie de browser pentru Chrome
  • peste 800 magazine afiliate
  • banii înapoi în cont (după aproximativ 45 zile)

La final

Așadar CashClub este o platformă #smartshopping de cashback care are suficiente motive să ne convingă că merită să o folosim. Eu cu siguranță o voi face și vă spun și motivele. Deoarece oferă mai multe modalități de economisire și de obținere de venituri suplimentare. De asemenea, platforma se dezvoltă și se transformă, nu mai este doar o platformă de cashback. Iar pentru că fiecare leuț contează, profit că deocamdată platforma este gratuită pentru toți utilizatorii.

Well, dragilor, cum spuneam și mai sus, Black Friday e aproape și febra shoppingului e gata să ne cuprindă. Dar pe lângă asta, Black Friday este și perioada extrem de favorabil pentru a începe să economisim cu ajutorul platformei CashClub. Adică, să îmbinăm plăcutul cu utilul sau, să nu lăsăm  să treacă trenul pe lângă noi.

Bineînțeles, sunt tare nerăbdătoare să ne împărtășim opiniile după această experiență. Iar dacă voi aveți deja experiență în economisire de tip cashback sau chiar cu CashClub, vă invit să o împărtășiți în comentarii.

Până data viitoare, spor la shopping și economisit!

Cu drag, MM

Articol înscris în competiția SuperBlog 2021.

Mulțumesc pentru vizită!

Dacă v-a plăcut  ce ați citit, distribuiți

S-ar putea să găsiți ceva interesant și aici:

Cafeneaua Unique Café by GGM Gastro

Livingul MM – proiect realizat cu Biano Studio

Sursa foto: Cachclub facebook

 

Rate this post