Bun găsit, prieteni! Astăzi vă invit să citiți despre livingul MM – proiect realizat cu Biano Studio. În cei peste treisprezece ani care s-au scurs de când ne-am mutat în casa visurilor, se simte nevoia schimbării. Dacă cu decorarea m -am descurcat mai ușor, cu mobilierul …, ei bine nu e același lucru. Acesta își revendică dreptul la odihnă și strigă după ajutor, dar e nevoie de timp, de bani, de planuri și proiecte. 

Livingul MM – proiect realizat cu Biano Studio

 

 livingul - proiect Biano 1

Ador să schimb decorul în funcție de anotimp sau, ori de câte ori simt nevoia unei noi energii. Bineînțeles, asta nu înseamnă că sunt vreun specialist în domeniu. Am reușit însă până acum să obțin atmosfera caldă, primitoare, confortul și starea de bine în căminul nostru.

Poate ar suna laudativ dacă toți cei care calcă pragul casei noastre, fără excepție, nu ar simți la fel. Cu toții spun că se odihnesc mai bine, sunt mai relaxați și sunt cuprinși de ”un fel de pace”. De aceea îmi doresc să găsesc elementele care păstrază aceeași atmosferă. Să combin mobilierul și accesoriile astfel încât stilul rezultat să păstreze amprenta proprie.

Sensibilă din fire, empatizez cu canapeaua care ne-a oferit confort și relaxare atâta timp. A fost locul preferat pentru lectură, pentru vizionat filme, pentru ascultat muzică sau savurat cafeaua. Îi sunt recunoscătoare, dar înțeleg că a venit vremea să se odihnească. 

Livingul -pictograma biano studio

Mobilier și decor pentru livingul meu

Plănuiesc să caut o canapea nouă, dar odată cu asta (știți și voi cum e!), totul trebuie schimbat. Nu se mai potrivește nimic cu nimic! Prin urmare, vreau mobilier și decor pentru întreg livingul meu. Înarmată cu entuziasm, cu bugetul bine stabilit, m-am așezat comod (tot) pe canapeaua mea (veche) și am pornit căutarea.

De câteva luni mă tot uit pe site-uri, dar parcă văd aceleași lucruri, doar prețurile diferă. Gândul să comand fiecare produs în parte, hai maxim două (cu îngăduință trei), să plătesc transportul la fiecare și mai ales să pierd timp prețios cu căutarea, m-au dezarmat.

Totuși, problema nu mai poate fi amânată. Canapeaua mea suferă cu fiecare zi care trece iar eu nu mă mai simt la fel de confortabil cu ea.

Livingul - proiect Biano 2

Biano Studio – un instrument nou

Între timp, citisem despre un motor de căutare pentru mobilă și decorațiuni, care oferea ceva nou. Site -ul se numește Biano și pe lângă oportunitatea de a oferi produsele dedicate amenajării și decorării într-un singur loc, are un instrument nou, tare interesant. Biano Studio este noul instrumentul cu ajutorul căruia putem realiza propriile proiecte. 

http://https://youtu.be/Q2DVCe6PL-o

Cum funcționează Biano Studio

Primul pas este să ne facem un cont pe site-ul Biano. Odată ce am deschis contul, mergem în colțul din dreapta al pictogramei albastre, apăsăm pe ”Creează un proiect nou” și selectăm modul de vizibilitate ”Public”. Din acest moment, începe ”distracția”. Putem alege piesele și accesoriile dorite, le studiem din punct de vedere al armonizării, compatibilității, prețului etc.

Cum am procedat eu

Deși în general plec la drum cu lecția făcută, când am găsit atâtea produse mi-a fost greu să fac un singur proiect. Prin urmare, după deschiderea contului pe site-ul Biano.ro am început căutarea, cu ce altceva decât cu alegerea canapelei.  

Instrumentul nu este unul de design interior, trebuie să știți acest lucru atunci când doriți să faceți propriul proiect. Biano Studio este un instrument care vă ajută practic să vizualizați cum arată ceea ce urmează să amenajați cu ajutorul produselor cumpărate de pe site.

Este bine de precizat pentru a nu avea alte așteptări. În același timp, repet, este un instrument util și, cel puțin din câte știu eu, singurul de aspect tip.

Livingul proiect Biano 3

 

Stilul și experiența mea cu Biano Studio

Pentru livingul meu am creat trei variante: stil minimalist, o combinație între clasic și elegant, dar și una cozy. Pe fiecare variantă mi-am pus amprenta personală. M-am jucat cu elementele de decor, am schimbat tablouri și obiecte de iluminat. A fost distractiv să creez proiectele pentru livingul meu. Timpul a trecut repede, dar recunosc, aș mai fi încercat multe alte variante. 

Ce a ieșit, vedeți în imaginile foto create în Biano Studio pentru livingul meu. Am reușit să economisesc timp prețios, să am o experiență nouă și plăcută. Și, trei variante pentru livingul dorit.

Feedback

Noul instrument oferă posibilitatea de a avea o imagine asupra articolelor de mobilier sau/și decor. Asta m-a cucerit de la primul proiect pentru livingul meu. Am adus elementele care mi-au plăcut și am observat cum le pot combina.

Le-am schimbat în funcție de compatibilitatea culorilor, a texturilor etc. Ceea ce pentru mine a fost foarte util și distractiv. Pe locul doi în topul aprecierilor mele se află sortarea și filtrarea produselor.

Biano – pro

De asemenea, mi-a plăcut recomandarea echipei Biano pentru produse. Recomandarea ține cont de îndeplinirea unor criterii cum ar fi ambalare corespunzătoare, termeni de livrare, raport calitate-preț, rata scăzută de returnări sau garanție. Spre exemplu, pe acest criteriu am ales canapeaua pe care am prins -o în proiectele pentru livingul MM. (Așa l-am denumit:)

La categoria pro aș dori să trec și oportunitatea de a ne inspira din proiectele existente pe site. Deoarece nu suntem cu toții pricepuți sau specialiști în amenajare și decor, inspirația poate veni dintr -unul dintre proiectele existente. 

Ce aș îmbunătăți

Întotdeauna există loc de mai bine iar critica constructivă face bine. Pe de altă parte, voi cei care mă citiți v-ați obișnuit cu opiniile mele sincere. Prin urmare, ar fi ceva de spus și la partea de îmbunătățiri. 

Un aspect este acela că unele piese de mobilier nu se pot roti. E adevărat, ne putem face o idee generală. Dar dacă nu le putem așeza cum dorim, nu putem avea o imagine de ansamblu corectă. Concret, eu nu am putut roti o canapea pe care mi-o doream. La fel și covorul care s-ar fi potrivit.

La final

În concluzie aș vrea să vă spun că experiența pe Biano.ro cu ajutorul instrumentului Biano Studio a fost una inedită. Per total din partea mea obține o notă mare. Desigur, este perfectibil. Sunt convinsă că va câștiga repede ”teren” printre cei care își doresc să amenajeze, decoreze sau pur și simplu să achiziționeze produse din acest domeniu.

Sunt tare curioasă să-mi spuneți dacă știați despre instrumentul Biano Studio. Dacă da, cum vi se pare și cum a fost experiența voastră? Ați creat vreun proiect cu ajutorul acestui instrument? Răspunsurile și opiniile, în comentarii.

 

Până data viitoare, alegeți inteligent!

 

Cu drag, MM

 

Articol înscris în competiția SuperBlog 2021

Mulțumesc pentru vizită!

Dacă v-a plăcut  ce ați citit, vă aștept cu articole interesante și despre: sănătate, fashion, călătorii, carte & cultură, experiențe etc.

S-ar putea să găsiți ceva interesant și aici:

Terra Salin – relaxare și tratament salin

Opinii despre O iubire indivizibilă (Jennie Fields)

Sursa foto: proiect personal creat cu Biano Studio, biano studio

 

Rate this post