Omul practic îmbină utilul cu plăcutul. Dacă adaugă puțin simț al esteticului și o măsură de funcționalitate, obține rețeta perfectă pentru ceea ce își propune. Iar eu mi-am propus să vă povestesc despre rețeta sau secretul băii de vis: Savini Due.

Cuprins

Secretul băii de vis: Savini Due

 

Aș putea să o  consider chiar definiția visului împlinit, dacă mă gândesc la renovarea și mobilarea băii mele. Cu siguranță vă amintiți despre povestea cu renovarea uneia dintre băile mele care îmi cerea ajutorul. Se întâmpla în vară, nu cu multă vreme în urmă. Atunci, i -am răspuns ”doleanțelor” și am reușit să transform baia mare într-o baie pe gustul meu, stilul și personalitatea mea.

După un an de muncă și solicitări, o vacanță este nu doar binevenită ci și foarte așteptată pentru oricine. Prin urmare, mi-am programat vacanța în care să îmi reîncarc bateriile. Dar parcă poți pleca liniștit în vacanță, când știi că sărbătorile de iarnă bat la ușă. Și cine nu știe că sărbătorile se petrec în familie, cu prieteni și oameni dragi?!? Așa suntem noi: ne place să ne strângem cu toții și să ne bucurăm de cele mai așteptate și frumoase sărbători din an.

Renovare și mobilier noi pentru baia mică

Bineînțeles, asta presupune printre altele și pregătirea casei pentru primirea oaspeților. Tocmai de aceea suntem cu toții nerăbdători să ne reîntâlnim în atmosfera caldă, prietenoasă, confortabilă și deosebită a căminului nostru. Deoarece contează și ceea ce oferă casa, nu doar căldura din sufletele noastre și bucuria revederii. Iar baia mea de la etaj – baia mică cum îi spunem noi – are nevoie de renovare și de mobilier nou.

secretul - colecți Idea - Savini Due

Cum v-am mai spus, au trecut câțiva ani buni de când ne-am mutat în casa la care am visat. Acum, rând pe rând, fiecare cameră, fiecare dormitor sau baie are nevoie de renovare, de reamenajare și decorare. Poate că  aș fi amânat lucrurile până în primăvară.

Dar nu aș rata pentru nimic în lume petrecerea sărbătorilor, alîturi de cei mai dragi oameni din viața mea.Prin urmare, mi-am spus că va trebui să îmbin utilul cu plăcutul (renovarea și vacanța). Dacă voi reuși sau nu, veți descoperi secretul în rândurile care urmează.

Savini Due

Pornesc de la faptul că băile mele trebuie să fie pregătite să satisfacă toate exigențele. Exigențe care evident, trec prin filtrul meu, al gazdei. Mă bazez pe experiențe, pe gustul și stilul personal, dar mai ales pe profesionalism și calitate. Acestea sunt cele mai importante și pot fi secretul reușitei băii la care visez.

Baia mică este de fapt baia care deservește etajul. O numim astfel din cauza că este prevăzută cu duș și datorită faptului că are o formă mai, deosebită. Mai exact, acoperișul îi ia ceva din înălțime pe una dintre laturi. Din acest motiv am nevoie de un mobilier funcțional, care să nu ocupe spațiu mult, dar care să fie estetic. Piese de mobilier și obiecte sanitare care doar să acopere spațiul și de fapt să se potrivească ca ”nuca în perete”, nu au ce căuta în baia mea.

secretul - colecția Akri Savini Due

Dar am amintit de experiența din vară. Și nu am făcut-o  deloc întâmplător, ci cu scopul de a face legătura cu partenerul ideal (secretul)  descoperit atunci: Savini Due.

Savini Due este cel mai important producător de mobilier de baie din România și din Europa de sud-est. Printre produsele care se regăsesc în gama de baie sunt: măști și dulapuri pentru baie, lavoare ceramice, oglinzi cu sistem de iluminare LED și capace pentru toaletă. 

Noile colecții Savini Due

De această dată am motive în plus să îmi iau un aliat de nădejde ca Savini Due. În primul rând că sunt în vacanță, iar apoi pentru că nu-mi mai doresc să cumpăr chiuvetă, oglindă și un dulap pe care să le așez la întâmplare. Și nici să am un mobilier al cărui material să cedeze, să se umfle la primii aburi. Așadar, consilierea profesionistă și experții în materiale  (și materie) îmi vor fi de mare ajutor. Iar experiența deja avută m-a convins că este alegerea potrivită.

Colecția oikos Savini Due

Secretul constă și în faptul că voi obține informații despre piesele, funcționalitatea și materialele noilor colecții: Idea, Linea, Oikos, Albatros, Akri, Legno Massello, Perla, Corallo și Fly.

Dar niciun specialist din lume nu poate face decât ceea ce știe și eventual ce i-ar plăcea sau s-ar potrivi băii respective. Secretul constă într- o colaborare win-win. Specialistul trebuie să știe care sunt preferințele clientului. Eu așa am procedat: i-am explicat cât de bine am putut ce anume mi-aș dori.

Mi-aș dori …

Primul element de care m-aș lega ar fi cel care se regăsește în mobilierul și decorul întregului design: lemnul. Prin urmare mi-ar plăcea să aleg lemnul ca material, prezent în colecția Legno Massello,  dar m-aș juca cu liniile pe care le-am întâlnit în colecția Akri. În același timp, mă atrage teribil asocierea materialelor, a texturilor și formelor teribil de ingenioase și funcționale ale colecției Idea.

Idea detail 01 scaled 1 Secretul băii de vis: Savini Due

Așadar, m-a captivat colecția Idea. Îmi place lavoarul asimetric de 120 cm, împreună cu masca cu sertar suspendată. Cred că ar fi alegerea potrivită pentru un design inedit. Este funcțional, modern și plăcut ochiului, prin urmare mă va reprezenta. În cazul în care nu s-ar putea folosi lemnul, varianta Miele s-ar apropia de ceea ce îmi doresc. Apoi, dulapurile suspendate cu design special, deosebit, dar funcționale în același timp, sunt un must have pe care mi l-aș dori.

secretul - dupaluri colectia Idea

Colaborare win-win

Sunt convinsă că specialiștii Savini Due vor descoperi personalitatea și ”secretul” băii mele de vis. Astfel, vor personaliza obiectele de mobilier astfel încât vor purta amprenta stilului care mă definește. Tot pe experiența și recomandările consilierilor mă bazez pentru oglina și lămpile led care urmează să întregească baia. Cunoscându-mi preferințele și așteptările, colaborarea va fi excelentă, alșa cum am spus: win-win.

Opțiunea mea ar fi pentru o oglindă cu formă adecvață restului de mobilier și sistem de iluminare LED. De asemena, îmi doresc să aibă factor de mărire, termometru, întrerupător touch și ceas digital. Nu de alta, dar îmi place să nu-mi las familia să mă aștepte în timp ce mă aranjez.

Prefer lîmpile LED cu tehnologie LED pentru că economisesc energie și au au un impact redus asupra mediului. Știu că lămpile Savini Due posedă clasă de protecție IP44. Aceasta certifică recomandarea de utilizare în spații cu imiditate ridicată, cum este baia.

Idea 05 scaled 1 1024x685 1 Secretul băii de vis: Savini Due

Secretul băii de vis: Savini Due

În timp ce eu mă relaxez după renovarea băii, profesioniștii echipei Savini Due au făcut măsurători, au găsit soluții adecvate și se pregătesc să monteze totul în baia mea. Am reușir astfel să îmbin utilul cu plăcutul, esteticul cu funcționalul, adică să aplic rețeta despre care vă vorbeam. Mai mult, utilul și plăcutul a funcționat pe toate planurile.

Am reușit să mă bucur de vacanță și să amenajez baia așa cum mi-am dorit. Aceasta va răspunde așteptărilor mele, dar și a oaspeților. Sărbătorile de iarnă pot veni, oaspeții sunt așteptați cu drag, să înceapă veselia!

Până data viitoare, alegeți inteligent!

Cu drag, MM

Articol înscris în competiția SuperBlog 2021

Mulțumesc pentru vizită!

Dacă v-a plăcut  ce ați citit, distribuiți și prietenilor

S-ar putea să găsiți ceva interesant și aici:

Cadoul memorabil pentru aniversarea noastră (Anyoli)

Wishlist – ținute și cadouri alese din vacanță (GLAMI)

Sursa foto: SaviniDue

 

Rate this post