Bun găsit, prieteni! Anul acesta a trecut parcă mai repede decât ceilalți. Totul s-a întâmplat cu o viteză amețitoare și ne-am trezit cu sărbătorile de iarnă la ușă. Nu știu voi, dar eu mai am de făcut cumpărături pentru cadourile celor dragi.

De fapt, caut cadoul acela special, care să bucure atât ochiul, cât și sufletul. Prin urmare, în rândurile care urmează veți afla cum am descoperit și am ales cadoul pentru suflet.

Cuprins

Aranjamente florale – cadoul pentru suflet (Artezania)

Aranjamente florale - aranjament Artezania

Ador să dăruiesc și să îmi umplu sufletul cu bucuria celor care primesc cadourile mele surprinzătoare. Cadouri care conțin întotdeauna și ceva pentru suflet, ceva special. Acel ceva ce știu că le-ar plăcea și ar produce o bucurie extraordinară. 

Doar că atunci când am început căutările, mi se părea că nu e nimic care să mă atragă. Totul pare la fel cu ce era anul trecut, și celălalt și toți ceilalți. Lipsește imaginația, creativitatea, bunul gust. Parcă nu mai găsesc ceva care să mă surprindă cu adevărat.

Să fie tot pandemia de vină? În orice caz, eu nu mă voi lăsa păcălită și nu voi cumpăra ce îmi cade în mână. Nici măcar pentru prețurile mici care se vor atrăgătoare.

Un cadou de suflet

Aranjamente florale - Artezania

Țin prea mult la mesajul transmis, la bucuria și la reacția surprinsă pe fețele și în ochii celor dragi. De aceea nu voi oferi ceva doar de dragul de a bifa categoria ”cadouri”. Voi căuta până voi găsi cadoul pe care mi-l imaginez perfect.

Arta & aranjamente florale

Sigur v-ați gândit, că iubind natura și naturalul atât de mult, aș putea cumpăra aranjamente florale sau flori de apartament și/sau grădină. Bineînțeles, nu ar fi nimic greșit.

Doar că mi-aș dori  mai mult de atât: aranjamente care să reziste în timp. Genul cadoului care să reamintească mesajul și să trezească sentimentele de bucurie la fiecare vedere.

Știu din experiența mea de iubitor de flori și plante că și plantele în ghiveci se pot pierde. Fie din cauza schimbării mediului, fie a temperaturii sau a transplantării.

Provenite din sere unde cresc în condiții speciale, florile pot suferi odată ce își schimbă mediul. Prin urmare, cadoul meu s-ar transforma din bucurie în tristețe. 

Aranjamente florale - Artezania

Aranjamente florale Artezania

Trebuie să recunosc însă că aranjamentele florale reprezintă acel ceva care întrunește toate condițiile unui cadou de suflet. Așa m-am îndreptat către aranjamentele din flori de săpun. Și nu mă tem deloc că voi da greș cu aceste cadouri, deoarece florile de săpun nu sunt flori artificiale.

Mai mult, florile de săpun pe care le-am găsit la Artezania sunt exact ceea ce căutam. Să vă explic. Adevărată artă se poate numi ceea ce iese din mâinile oamenilor din atelierul  specializat în decorațiuni și aranjamente florale. 

Când dăruim, o facem din suflet iar mie îmi place să spun că pun puțin din sufletul me. Florile de săpun pe care le-am descoperit sunt lucrate cu grijă la detalii, cu sensibilitate, cu pasiune și delicatețe.

Parcă spun o poveste și simți un pic din dăruirea și sufletul pus de cei care le -au creat. 

266762795 250522447173164 4459915738745015505 n Aranjamente florale - cadoul pentru suflet (Artezania)

De ce aranjamente din flori de săpun

Așadar, este lesne de înțeles de ce am ales să dăruiesc aranjamentele din flori de săpun Artezania. Dar pe lângă acestea și aspectul spectaculos, florile de săpun rezistă în timp, sunt elegante și ușor parfumate.

Apoi, florile din săpun pot fi folosite (numai pentru suflet) în îngrijirea corporală. Doar câteva petale de trandafir din săpun adăugate în apa pentru baie ne vor relaxa și vor avea un efect grozav asupra pielii.

Aranjamente florale – cadoul pentru suflet 

261087595 242132548012154 2542922636149306283 n Aranjamente florale - cadoul pentru suflet (Artezania)

Trandafiri, orhidee sau chiar crizanteme și bujori, florile din săpun nu-și pierd culoarea, nici viața, așa cum se întâmplă cu florile naturale. Chiar dacă sunteți o persoană care nu are timp sau  căreia nu-i place să îngrijească plantele, nu trebuie să-ți faci griji.

Aranjamentele din flori de săpun nu sunt pretențioase, nu necesită îngrijire și nu ne solicită consumându-ne timpul. 

În plus, aranjamentele din flori de săpun pot fi lucrate la comandă, în funcție de gustul și dorința fiecăruia. Pot fi comandate în orice sezon, iar prețul este accesibil oricărui buzunar. 

Două alegeri, două cadouri

Odată ce am descoperit magazinul Artezania și toate aceste argumente, am și comandat. Din diversitatea de aranjamente, unul mai atractiv și mai deosebit ca altul, m-am decis.

Am ales aranjamentul cu flori de săpun montate într-un suport din lemn tip ramă. Ideea este foarte bună deoarece poate fi așezat fie pe birou, fie pe o măsuță sau pe noptieră.

IMG 20211216 094944 Aranjamente florale - cadoul pentru suflet (Artezania)

Personal aș încerca chiar să realizez un decor pe perete cu acest aranjament floral. Dar bineînțeles, nu acesta este motivul principal pentru care l-am ales. Aranjamentul  conține trandafiri de săpun desăvârșit lucrați manual și o figurină fată.

Cadouri inspirate

Ei bine, acesta este cadoul care se potrivește perfect dorinței mele. Va surprinde, va umple sufletul de bucurie și va transmite mesajul dorit.

Celălalt aranjament pe care l-am ales, conține flori de săpun delicate (trandafiri) și un îngeraș. Prezentat într-o cutie din lemn, aranjamentul poate fi un minunat decor de Crăciun. 

Dar nimic nu ne împiedică să -l folosim ca decor și după Crăciun, în diverse moduri și locuri ale casei.

IMG 20211216 090341 Aranjamente florale - cadoul pentru suflet (Artezania)

La final

Așadar, am găsit cadourile potrivite pe care le căutam și sunt tare încântată. Aș vrea doar să vă mai spun că m-a surprins foarte plăcut grija cu care au fost ambalate și protejate pentru transport.

Cele două aranjamente florale au ajuns în condiții foarte bune, intacte, și arată exact ca pe site. Îmi plac atât de mult încât abia aștept să comand unele și pentru mine.

Recomandare

Și pentru că am avut o experiență pozitivă, totul a decurs conform așteptărilor, recomand cu sinceritate serviciile și aranjamente florale Artezania.

Până data viitoare, aveți grijă de voi: alegeți cadouri pentru suflet!

 

Cu drag, MM

Mulțumesc pentru vizită!

Dacă v-a plăcut  ce ați citit, distribuiți și prietenilor

S-ar putea să găsiți ceva interesant și aici:

Leru(.ro) – i ler susține educația

Crăciun special. Crăciun de poveste

Înfrumusețare & stil – ISV Beauty Salon

5/5 - (1 vote)