Bun găsit, prieteni dragi! Iată-ne la doar câteva zile de sfârșitul lui 2021 și începutul lui 2022. Terminăm încă un an teribil din punct de vedere al evenimentelor de tot felul. Partea bună este că s-a derulat cu viteză amețitoare iar acum ne pregătim de noapte dintre ani.

Noaptea dintre ani 2021-2022

noaptea

Teribilitatea vine și din punctul de vedere al impunerilor, regulilor și temerilor cauzate de pandemia care a dat omenirea peste cap. Cum-necum, anul e aproape de final ceea ce ne bucură, dar ne și sperie.

Totuși, să nu ne lăsăm copleșiți acum că am ajuns aici. Zic să luăm partea bună a lucrurilor, să gândim și să privim pozitiv la anul care se apropie.

M-am tot gândit ce să povestesc la acest, aproape final de an și, mi-am dat seama că nici bilanțul, nici rezoluțiile nu sunt cele mai potrivite. Cred că suntem obosiți de toate acestea și merităm din plin o schimbare de registru. Prin urmare, vă voi povesti despre ce îmbrăcăm la petreceri și în noaptea dintre ani.

Noaptea -rochie Liza Panait

Ne vom bucura, ne vom distra 

Restricțiile încă impun anumite limite și interdicții pentru petrecerile cu care eram obișnuiți. Dar asta nu înseamnă că vom rămâne în pijamale, vom trage pătura peste cap și vom plânge după ceea ce nu putem face. Ne vom bucura, ne vom distra, ne vom pune dorințe și, vom alege o ținută adecvată.

Prietenii fideli blogului cunosc opiniile mele despre hainele și ținutele abordate chiar și atunci când stăm acasă. Ce să mai spun despre acestea, atunci când este  o sărbătoare?

Noaptea -rochie Liza Panait

Noaptea de Anul Nou

O sărbătoare trebuie simțită și trăită inclusiv printr-o ținută deosebită, alta decât cea de zi cu zi. Cu atât mai mult cu cât noaptea dintre ani este o sărbătoare unică. Doar nu ne întâlnim cu Anul Nou în fiecare zi. Nici măcar de 2 ori pe an nu se întâmplă asta. Așadar, trebuie primit cum se cuvine.

Fără pijamale, halate și papuci de casă

Și, se cuvine ca așa cum pregătim tot felul de preparate culinare sau cum pregătim și decorăm masa și casa, să ne pregătim și noi. Prin urmare, uitați de pijamale, halate și papuci de casă.

În cazul în care rămânem acasă este de la sine înțeles că vom căuta confortul și lejeritatea ținutelor. Iar dacă suntem singuri, adică fără invitați, probabil că treningul va fi vedeta nopții.

Noaptea - creație Liza Panait

Treningul din catifea

Ei bine, dacă chiar nu vă puteți despărți de această ținută, alegeți un trening elegant. Mă refer în primul rând la materialul din care este confecționat. În noaptea dintre ani poți adăuga un pic de rafinament și eleganță chiar și unui trening.

Recomandarea este să alegeți treningul de catifea. Culoarea și croiala vor fi conform stilului vostru, pentru că în noaptea dintre ani este important să vă simțiți bine în pielea voastră.  

Odată cu pandemia ne-am dat seama de niște lucruri a căror evidență nu o vedeam. Consideram și înainte că mă îmbrac în primul rând în stilul meu, pentru mine. Acum am înțeles însă că este important să ne îmbrăcăm pentru noi în primul rând și pentru cei dragi. 

Noaptea -creație Liza Panait

Noaptea dintre ani petrecută acasă

Ținuta pentru el

Așadar, alegeți să vă îmbrăcați pentru voi și pentru partenerul vostru. Care apropo, nici el nu trebuie să întâmpine noaptea de Anul Nou în pijamale. Poate alege o pereche de pantaloni lejeri- jeansi dacă îi preferă-, cămașă și vestă. 

Țineți la obiceiuri și superstiții din noaptea dintre ani, cum este cel al unui obiect vestimentar nou? Atunci, nu-l îmbrăcați decât a doua zi, eventual după miezul nopții, când vom fi deja în prima zi a noului an. Doar așa va funcționa!

În cazul în care rămâneți acasă, dar aveți invitați, schimbați abordarea. A ținutei, desigur. Alegeți un pantalon elegant, dar în care să vă simțiți confortabil și o bluză. Pentru început, când veți primi oaspeții, puteți adăuga acestei ținute un sacou lejer.

257517684 4935595643152383 6153911636203792220 n Noaptea dintre ani 2021-2022

Confort, eleganță și rafinament

Nimic extravagant, dar plăcut și prețios ca și model sau material. Vă va da un aer care va conta extrem pentru starea de spirit cu care primiți nu doar oaspeții ci și anul care vine.

Dacă iubiți piesele vestimentare ca rochia sau fusta, atunci nimic nu vă împiedică să alegeți una dintre cele care vă oferă confort, rafinament și eleganță. Cu siguranță aveți astfel de piese în garderoba voastră.

Partenerul poate adopta și el o ținută în același stil: pantalon comod din stofă, cămașă și sacou. Sacoul din catifea ar fi o alegere grozavă, catifeaua fiind un material mereu la modă.

Alege culoarea preferată

187012366 4382937655084854 2763520836489269728 n Noaptea dintre ani 2021-2022

Ați ales să petreceți noaptea de Revelion într-o altă locație cum ar fi un restaurant sau un hotel? Atunci, rochia lungă elegantă este alegerea perfectă.

Recomand să alegeți culoarea care vi se potrivește din paleta de culori a anului viitor. Alege dintre: turcoaz, albastru intens, negru, albastru deschis, nisip, maro, verde închis, argintiu și auriu.

Cu toții ne dorim să ne simțim bine, dar și să arătăm bine. În ochii noștri și pentru sufletul nostru în primul rând, dar și a celui de lângă noi sau/și a prietenilor, invitaților etc.

Alegerile fac diferența și bineînțeles felul în care tratăm sărbătoarea. Aș mai adăuga și respectul față de noi, fată de ceilalți și, de ce nu față de noaptea dintre ani. 

Accesoriile

noaptea

Și cum accesoriile nu pot lipsi niciunei ținute, noi femeile putem purta bijuterii, brățări sau amulete. Domnii pot purta butonii, acele de cravată, ceasurile sau nasturii bijuterie.

Poate că noaptea dintre ani este la fel ca toate celelalte, dar să nu uităm că aduce primele semne și sentimente ale următoarelor 364. Să ne pregătim să-l întâmpinăm cu veselie, cu frumusețe, cu speranță și multă sănătate.

La final

Să nu uităm să ne bucurăm de fiecare clipă. Să fim recunoscători pentru tot ce avem și ce am primit de anul pe care îl încheiem, și pentru ceea ce ne va oferi 2022. Începeți cu voi și cu ținuta care să vă transmită și inspire exact ceea ce simțiți că aveți nevoie. Confort, încredere, eleganță, strălucire, frumusețe și măcar un strop de voioșie. 

Până data viitoare, alegeți ținuta potrivită stilului vostru!

 

Cu drag, MM

Mulțumesc pentru vizită!

Dacă v-a plăcut  ce ați citit, distribuiți și prietenilor

S-ar putea să găsiți ceva interesant și aici:

Aranjamente florale – cadoul pentru suflet (Artezania)

Omenie sau clubul faptelor bune

5/5 - (2 votes)