Chiar dacă Crăciunul a trecut, sunt și alte ocazii pentru a vă face iubitele, soțiile sau prietenele fericite. De aceea, vă invit să gândiți în perspectiva următoarelor ocazii de a dărui, cum este Ziua Îndrăgostiților. În acest context, m-am gândit la câteva recomandări de cadouri.

Cele mai grozave cadouri sunt fără nicio urmă de îndoială, cele pe care le dăruiești când iubești. Știu ce îmi veți spune: dragostea este un sentiment care nu are nicio legătură cu lucrurile materiale. Sunt de acord, dar vă asigur că bucuria provocată de un cadou primit din partea celui iubit, nu are nimic material în ea. 

Cuprins

4 recomandări cadouri pentru femei- Victoria’s Secret

Recomandare - lenjerie Victorias Secret

La fel se întâmplă și cu sufletul celui care dăruiește: se umple cu aceeași bucurie. Desigur, vorbim despre cei generoși, cei care pun preț cu adevărat pe iubire și pe bucuria de a face fericită persoana de lângă ei.

Întrebarea este cum reușim să alegem cadoul potrivit. Ce cadou alegem astfel încât să fie apreciat și care să bucure cu adevărat? Ei bine, m-am gândit la câteva sugestii mai ales pentru bărbați.

1. Oferă-i ceva ce ți-ai dori să poarte

Am făcut un top 4 recomandări pe care vi-l propun și îl argumentez. Cred că nu este nicio surpriză dacă vă spun că primul loc în topul cadourilor pe care vi le doriți purtate de femeia iubită este o lenjerie frumoasă și sexi.

Dăruiți -i o lenjerie frumoasă, spuneți-i că arată bine, că este sexi în ea și ați cucerit-o definitiv. O va face să se simtă iubită și dorită, iar o femeie asta își dorește tot timpul.

Alegerea nu va fi deloc greu de făcut. În definitiv, alegerea este și pentru voi. Dacă vreți însă ca surpriza să fie desăvârșită, alegeți ceva de la Victorias Secret și sigur- sigur nu veți da greș. Doar sentimentul care apare odată cu darul făcut contează. Și bineînțeles, gândul la ceea ce va urma. 

2. Parfumul

recomandări - parfum Victoria’s Secret

În top 4 recomandări se află și parfumul. Cu siguranță imaginația v-a dus mai departe atunci când v-ați gândit la lucrurile pe care le-ar putea purta femeia iubită. Nimic greșit dacă v-ați gândit la un parfum sexi.

Fără să dezvolt, parfumul chiar poate fi un cadou ce poate fi oferit și apreciat de ambii parteneri. Gândiți-vă puțin la psihologia unei relații, de altfel, destul de simplă: reciprocitate.

Dăruindu-i un parfum îi vei da de înțeles că o iubești și că te gândești la ea. Că îți dorești să fiți împreună, dar și că îi ceri să facă ceva pentru tine. Te iubește, o iubești, se va simți dorită și o va face să se simtă în siguranță. 

recomandări

Alegerea ideală a unui parfum este cea care se potrivește unei dispoziții sau unei ocazii speciale. Prin urmare, caută o gamă largă de arome de la cele proaspete, dulci și calde, până la cele mai misterioase și seducătoare. Alege ceva care să vă farmece și să vă răsfețe pe amândoi.

3. Produse de îngrijire 

Din setul de recomandări fac parte și  produsele de îngrijire. Ba chiar am putea spune că rămânem în aceeași zonă a lucrurilor sexi purtate de femei.  Produsele de îngrijire se află și ele printre cele mai apreciate de femei. Dăruindu-le, bărbații se pot bucura în aceeași măsură de ele, atunci când sunt folosite de iubitele lor. 

Alegeți spray-uri de corp, loțiuni sau/și geluri pentru corp cu aromele pe care le iubiți. Veți descoperi un mod unic de a fi purtate de femeia iubită și veți fi protagoniștii unei adevărate povești de iubire. 

4. Accesorii

Accesoriile sunt de asemenea un cadou cu care nu veți da greș. Pentru femeile care țin la detalii, care adoră să fie atrăgătoare, accesoriile contează enorm. Desigur, depinde de bugetul, de gustul și de preferințele fiecăruia.

Dar nu vă îngrijorați, pe VictoriasSecret.ro există soluții pentru fiecare buzunar. În secțiunea ”accesorii” veți găsi o gamă foarte largă și variată de produse.

De la breloc portchei, la curea de mână, portofel, portcard sau genți. În plus, nu există sumă minimă pentru comenzi iar la comenzile de peste 160 de lei transportul este gratuit. Ceea ce constituie un real avantaj.  

Recomandări cadouri pentru femei- Victoria’s Secret

Așadar, v-am făcut un top cu recomandări și idei de cadouri pentru femei, din punctul de vedere al unei femei. Sunt convinsă că veți face alegerea cea mai bună pentru femeia iubită și Ziua Îndrăgostiților va rămâne de neuitat.

Până data viitoare, trăiți, iubiți intens!

Cu drag, MM

 

Mulțumesc pentru vizită!

Dacă v-a plăcut  ce ați citit, distribuiți și prietenilor.

S-ar putea să găsiți ceva interesant și aici:

Copilărie, tradiții și magie de Crăciun

Omenie sau clubul faptelor bune

Aranjamente florale – cadoul pentru suflet (Artezania)

Rate this post