Bun găsit, dragilor! Așa cum am mai spus, sfârșitul anului 2021 a fost extrem de aglomerat. Nimic din planul pe care mi-l propusesem în materie de scris nu am putut respectat. Lucrurile care veneau, propunerile pe care le primeam, toate erau mai importante decât planurile mele.

Cuprins

Food Bloggers Conference 2021

Food Bloggers

Bineînțeles, asta nu înseamnă că planurile mele nu erau importante. Iar dovadă sunt articolele pe care deja le-am publicat sau cele care vor urma. De pildă, acesta este încă unul dintre ele. Food Bloggers Conference ediția 2021.

Food Bloggers Conference este unul dintre cele mai dragi evenimente din experiența (sau din viața, luați-o cum doriți) de bloggeriță, de aproape 5 ani. 

Food Bloggers

Chiar dacă nu am multe rețete culinare publicate pe blog, Food Bloggers Conference mi-a rămas lipit de suflet de la prima mea participare. Ce-i drept, (nu-i strâmb- haha) a fost și primul eveniment de acest gen la care am participat în calitate de blogger.

Cel mai drag eveniment – Food Bloggers

De atunci, fiecare ediție a fost o călătorie inedită în lumea gastronomiei, pe care v-am povestit- o cât am putut de bine. Și apoi, cine mă poate învinui că ador mâncarea, oamenii și comunicarea care se întâmplă negreșit în jurul subiectului. Sau a mesei plină cu bunătăți fele de fel.

IMG 20220120 213235 Food Bloggers Conference 2021

Cât despre prietenia cate există între mâncare și fericire, am povestit deja într-un alt articol. Dar asta nu este tot ce se întâmplă și ce înseamnă Food bloggers. Pentru cei care urmăresc evenimentele sau cei care îmi citesc articolele, nu este nevoie de detalii. Ceilalți au ocazia să înțeleagă măcar puțin, din rândurile care urmează.

Odată cu pandemia, așa cum știm deja cu toții, evenimentele offline s-au mutat în online. Nu toate. Unele s-au suspendat sau amânat, după caz.

IMG 20211210 093902 Food Bloggers Conference 2021

Surpriza organizatorului Evensys

Anul trecut însă, Evensys a venit cu o idee mai mult decât grozavă: organizarea evenimentelor în sistem hibrid. Așa am avut parte de extraordinara bucurie să aflu că Food Bloggers va fi unul dintre acest tip de eveniment.

Trebuie să recunosc, mai ales față de voi dragi prieteni, nu sunt mare fan evenimente offline. Le urmăresc, nu spun nu, dar nu cu același entuziasm. Prin urmare, îmi înțelegeți bucuria ce a atins cote maxime atunci când am primit invitația de participare (offline) la eveniment. 

Food Bloggers

Sigur că este altceva să revezi oameni pe care îi apreciezi, pe care îi admiri. Să întâlnești prieteni sau să cunoști alți prieteni pe care îi știi doar în online. Restricțile însă ne-au redus puțin din entuziasmul și voioșia de altădată.

Food Bloggers 2021- o ediție ca la carte

Totuși, nici numărul redus la jumătate al participanților, nici măștile și nici distanțarea, nu ne-au împiedicat să ne desfășurăm în voie. Iar organizatorii echipei Evensys, ca de altfel de fiecare dată, s-au întrecut pe ei înșiși.

IMG 20220120 215140 Food Bloggers Conference 2021

Invitați unul și unul, interviuri, experiențe, recomandări și demonstrații, concursuri etc. De la chefi ca Adrian Hădean pe care l-a tras de limbă Cristian China Birta în stilul cu care ne-a obișnuit, la Nicolae Nica – Executive Chef Marriot și Chef Florin Scripca.

De la promotor de brânzeturi și vinuri Alina Iancu, la bloggeri – Corina Dima- și creatori meal planning Georgiana Ilie. Pe lângă aceștia au mai fost multe prezențe plăcute și interesante ce ne- au încântat și dezvăluit experiențe proprii.

IMG 20211209 150148 Food Bloggers Conference 2021

Parteneri

De asemenea, partenerii (&sponsorii) evenimentului ne- au răsfățat cu bunătăți și ne-au dat șansa de a participa la concursuri cu premii foarte tentante. Aș aminti de partenerul principal Lidl, dar și Băneasa, Electrolux, Shan’shi, Nesspreso, Hochland și Kotányi.

IMG 20211209 130200 Food Bloggers Conference 2021

Am avut parte de atâtea informații interesante, de atâtea experiențe din care am învățat și reținut lucruri care mă vor ajuta cu siguranță, încât mă consider o norocoasă. Mulțumesc și sunt recunoscătoare că am avut șansa să particip fizic la această ediția Food Bloggers Confernece 2021. Deși nu știu cui să le adresez în mod concret.

Food Bloggers

Chiar dacă evenimentul nu a putut fi organizat în condiții de normalitate, a fost unul reușit. A fost ca o gură de aer curat de care aveam nevoie. Afirmația nu este deloc deplasată pentru cei care știu ce însemnă astfel de evenimente din punct de vedere al comunicării. Din punctul de vedere al întâlnirilor fizice și al socializării.

IMG 20220120 213457 Food Bloggers Conference 2021

Rețeta succesului

Pentru că, așa cum spuneam, Food Bloggers și alte evenimente de acest gen, nu înseamnă doar mâncare și demonstrații culinare sofisticate. Înseamnă rețeta succesului pe care o poți citi printre rânduri. Pardon, printre vorbele (prezentările) invitaților.

Food Bloggers

Profesioniști, în vogă, de succes, indiferent cum îi putem cataloga, sunt oameni de la care avem ce învăța. Bineînțeles, dacă îți dorești asta. Dacă acesta este scopul participării. Din punctul meu de vedere, evidement.

La final

Cam despre asta a fost și Food Bloggers Conference ediția din decembrie 2021. Abia aștept să ne revedem (citim) la ediția următoare, care va avea loc în 9 decembrie 2022!

Până atunci, sănătoși și inspirați să fiți!

Cu drag, MM

Mulțumesc pentru vizită!

Dacă v-a plăcut  ce ați citit, distribuiți prietenilor. Abonați-vă pentru a afla primii noutățile.

S-ar putea să găsiți ceva interesant și aici:

Diamantul Doris – recomandare carte 2022

Catalogul provocărilor de toamnă 2021 SB

Brandul anului 2021 care m-a convins

5/5 - (1 vote)