N-am știut a mânui tastele, programele și mouse-ul dintotdeauna. Să folosesc mai multe ferestre deodată ce umpleau ecranul primului PC, credeam că-i vrăjitorie. Cum nu am știut nici să construim prima casă la care visam.

Cuprins

Depozitul virtual și renovarea reală

depozitul

Totul pare neînțeles și de neatins, deoarece, în mod sigur nimeni nu se naște învățat. Doar pare, pentru că realitatea este alta. Condițiile sunt: să  fii deschis, să ții pasul cu inovația, să visezi cu ochii deschiși. Și să crezi în ”minunile virtualului”.

Dar ce legătură să fie între toate acestea? Vă asigur că există! Altfel nu aș putea continua scrie povestea care abia urmează.

Mi-am construit într-un final casa la care am visat. Deși nu credeam să mai apuc să mă bucur de tot ce plănuisem. Visasem la o căsuță cochetă, nu prea mare (îi spusesem casă de vacanță), vecină cu pădurea și lacul. Cu o curte care să permită amenajarea grădinii de flori și de legume, cu terasă pentru relaxare și piscină.

IMG 20210916 122850 Depozitul virtual și renovarea reală

Experiențe trecute

Totul bine și frumos, mai ales pe hârtie, până la proverbialele întâmplări cu meșteri. Niciunul din noi nu suntem specialiști în construcții sau materiale de construcții. Prin urmare am apelat la constructori recomandați pentru demararea construcției în regie proprie.

Întocmeau liste peste liste și cumpăram materialele ”cele mai bune”, la prețurile cele mai ”avantajoase”. Părea să meargă totul extrem de bine și de rapid. Când am ajuns ”la roșu” ne-am oprit.

Banii din creditele la care fuseserăm nevoiți să apelăm se consumau cu viteza luminii. Cheltuisem mai mult decât promiteau calculele și previziunile făcute de pricepuți. Prin urmare nu aveam de ales și am luat o pauză de câteva luni.

Bani, nervi și timp 

Până la obținerea unor sume suplimentare, au apărut problemele. Primul care a cedat la prima furtună mai serioasă a fost gardul. Au urmat instalația sanitară și instalația electrică.

Eram atât de dezamăgiți și supărați încât ne-am gândit chiar să renunțăm. Cât de bine ne-ar fi prins o consultanță adevărată! Ce să mai vorbesc despre banii cheltuiți cu materialele de construcții și transportul acestora.

Îmi vine în minte exemplul acoperișului. Găsisem țiglă de calitate la o fabrică de prin țară. Dar am plătit transportul, de ni s-au învârtit ochii ca girofarul. În fine, nu mai lungesc povestea cu trecutul. Cert este că am reușit să finalizăm și să ne mutăm în căsuța noastră.

Renovare și reamenajare cu Vindem-Ieftin.ro

depozitul

Acum însă căsuța are nevoie de o revigorare, așa cum îi spun eu. Renovare și reamenajare , în termeni corecți. Tencuiala decorativă,  amenajare interioară, dar și cea exterioară sunt pe lista de urgențe. Numai că de această dată lucrurile stau cu totul și cu totul diferit.

Mult mai experimentată în căutarea online și în simularea proiectelor virtuale, sunt pregătită să trec la fapte. Mi-am făcut temele și am început cu Vindem- Ieftin.ro. Găsisem în echipa de consultanți un prieten adevărat într-un alt proiect.

Știam de asemenea că reprezintă un concept UNIC pe piața materialelor de construcții din România. Vindem-Ieftin.ro este mai mult decât un concept unic și îndrăzneț. Este visul împlinit al fiecărui om care își visează la locul unde se simte cu adevărat acasă.

DepozitVirtual2 Depozitul virtual și renovarea reală

Depozitul Virtual – concept nou, inedit

Mărturie stau recenziile celor care au beneficiat de serviciile echipei de profesioniști. Le găsim pe site și vorbesc de la sine, deși sunt sigură că mă credeți pe cuvânt.  Dar afacerea nu s-a oprit aici. Cum spuneam, mi-am făcut temele și am aflat ceva nou și inedit: Casa de Comenzi Vindem-Ieftin.ro are un nou concept: Depozitul Virtual.

Ce este Depozitul Virtual? 

”Depozitul Virtual acționează ca un depozit convențional care are toată gama de materiale de construcții, numai că relația este mediată prin comenzi online și telefonice de către un consultant local cu expertiză în domeniul materialelor de construcții.

Similar cumpărării dintr-un depozit local, clientul are marfa de calibru transportată la adresă, recepționând marfa doar la primire. Altfel spus, în magazinul fizic vede doar o mostră.

Plasarea comenzii și livrarea acesteia urmărește același flux operațional ca pe Vindem-Ieftin.ro: clientul lasă o cerere – este contactat de un francizat – negociază prețul – primește o ofertă – achită proforma – primește marfa la adresa indicată direct de la producător.” 

Amenajare interioară și exterioară

Minunat!  mi-am spus imediat ce am studiat modul de funcționare. Acesta este prezentul și viitorul în materie de construcții și amenajări. Proiectul meu de renovare are nevoie de materiale pentru amenajare interioară și exterioară. Pe lista mea se află gresie, uși interior, faianță, parchet, obiecte sanitare, rigips etc.

Experiența din prezent

Am lansat comanda și am fost apelată de unul dintre consultanții locali. Cristina mi-a ascultat povestea și mi-a expus variantele producătorilor de materiale premium.

Tot ea mi-a dat informații despre alegerea ușilor și cum pot aduce un suflu nou casei mele. Mi-a vorbit despre fluxul desfășurării lucrurilor și despre avantajele  Depozitului Virtual.

Mi-a plăcut să negociez prețul (fapt rar întâlnit) și recunosc, am avut ceva temeri până să primesc oferta. Ei bine, acestea mi-au fost spulberate, deoarece s-a încadrat perfect în bugetul propus. Am achitat factura proformă și am așteptat livrarea materialelor.

depozitul

Depozitul virtual și renovarea reală

Plasată direct la producători, comanda mă scutește de drumuri repetate și inutile. Mai mult, economisesc timp și bani buni, iar în contextul vremurilor actuale contează enorm. În același timp se face un mare serviciu infrastructurii de transport. Și nu în ultimul rând, are un impact pozitiv pentru mediul înconjurător.

Cum reușește noul concept de Depozit Virtual să îndeplinească toate acestea? Gândiți-vă numai la reducerea la jumătate a numărului de camioane de pe drumurile țării. Vi se pare puțin lucru? Dar la timpul, banii și stresul nostru v-ați gândit?

Eu una, nu vreau să mai repet greșelile trecutului. Dimpotrivă, vreau să mă bucur de fiecare instrument și serviciu pe care îl am la îndemână. Să mă pot dedica familiei și să mă bucur de timpul liber rămas. Pentru mine, asta este extrem de important.

depozitul

Depozitul Virtual în viitor

La final

Cu Depozitul Virtual, care atenție, nu este un magazin online, le putem avea pe toate. Am constatat-o pe propria piele, ca să spun așa, din propria experiență. Am primit materiale de calitate necesare renovării casei mele. Direct de la producător, în curtea mea. Astfel, am salvat bani, am economisit timp, și am obținut rezultatul dorit.

Voi ați aflat despre Depozitul Virtual Vindem-Ieftin.ro? Cum vi se pare o astfel de experiență? Ați apela la materiale și consultanță cu ajutorul Casei de Comenzi Vindem-Ieftin.ro prin Depozitul Virtual?

 

Până data viitoare, aveți grijă de timp, bani și sănătate! 

Cu drag, MM

Articol înscris în competiția Spring SuperBlog 2022

 

Rate this post