Salutate, dragilor! Astăzi am o poveste despre hair styling. Bine, acesta este punctul de plecare sau principalul motiv. Bineînțeles, pe lângă acesta este povestea și multe altele de spus. Le veți afla pe toate, dacă rămâneți aici, până la ultimul cuvânt scris.

Cuprins

Hair styling – schimbare de look

hair styling

Sides Academy

Cititori fideli și inteligenți cum vă știu, ați prins ideea că sunt mereu în căutarea profesionștilor. Îmi plac oamenii care pun suflet, pasiune maximă și un strop de dragoste în ceea ce fac. Și, cum- necum, am norocul să ajung să -i și descopăr.

Sigur, experiența de viață mi- ar da dreptul să spun ceva de genul ” știu, cunosc, am mai auzit”. Dar nu o voi face, deoarece nu- mi place să o fac pe atotștiutoarea. Și nici nu cred în oameni de genul. Prin urmare, de ce aș face altora (prietenilor), ce mie nu-mi place, right?

Așadar, pe principiul ”fiecare experiență este ceva inedit”, povestea continuă. Deschisă provocărilor cum mă știți, îmi doream de multă vreme o schimbare. De hair styling, zic. O tunsoare nouă, new look care să mă facă în primul rând să mă simt bine.

173111410 778243129472498 6821351636473801497 n Hair styling - schimbare de look

Sides Academy

Așteptările mele

Ca orice om, am așteptări. Mă aștept ca schimbarea să îmi dea încredere și să corespundă personalității mele. Și nu în ultimul rând, să mă avantajeze și să rezolve cumva problemele firulul meu de păr atipic. Hai să fiu blândă cu el, să nu-l jignesc (prea tare! :))

Bine, să fiu sinceră până la capăt, atipică sunt și eu. Doar că mie îmi place să spun (și să cred), ”unică”. Iar afirmația, îndrăznesc să spun fermă, o fac  conștientă fiind de adevăr. Nu știu multă lume, care în preajma unui eveniment important să aleagă un asemenea look. Nu citiți printre rânduri, vă rog! (Hi-hi!)

Bob scurt cu volum

Cu alte cuvinte, un bob scurt cu volum, poate părea o alegere mai puțin inspirată. Mă refer momentul alegerii, adică aproape de eveniment. Probabil ar fi trebuit să mai suport (lungimea și situația) pentru a avea o coafură spectaculoasă. Se prea poate să aibă dreptate cei care gândesc astfel. Rolul în care voi fi, ar impune, în concepția generală. 

Hair styling

Dar, doar în aparență lucrurile stau astfel. Și evident, nu este valabil pentru mine. Eu îmi doream de mult o tunsoare care să ofere volum părului. Cu atât mai mult cu această ocazie, doream o schimbare majoră de  hair styling. Încercările eșuate mă împingeau și mai tare spre această decizie.

La un moment dat, ajunsesem să cred că nu știu ce să cer sau ce vreau. Aveam chiar un oarece sentiment de vinovăție, văzând că nu reușeam să obțin ceea ce doream. S- a întâmplat însă și ”minunea” să ajung la omul și în locul potrivit.

Despre Hair stylist

Laurențiu este un hair stylist a cărui experiență și pasiune la un loc, duc la rezultate minunate. Aș minți să spun că nu am avut emoții, fiind prima dată când mi- am dat ”podoaba capilară” pe mâna lui.

hair styling

Știam că are o experiență de tuns de 19 ani, că predă la academia unde este co- founder, cursuri de frizerie, coafură, perfecționare. Mai mult, primisem recomandarea din partea unui avizat. O persoană din domeniul hair styling pe care o cunosc de multă vreme și în care am încredere. Mulțumesc, Andreea!

Consilierea – un punct important 

Cu toate acestea, temerile existau. Stateau acolo undeva ascunse, dar gata- gata să sară la atac și să mă copleșească. Au dispărut însă una câte una, odată ce  a început consilierea. Partea pe care eu o apreciez mult, deoarece îmi place să știu ce urmează să se întâmple.

Vreau să înțeleg, să aflu lucruri pe care nu le știu. Pentru că, așa cum am spus, nu mă pricep la orice domeniu. Cu atât mai puțin la hair stayling. Cu cât explicațiile sunt mai clare și obțin răspunsuri argumentate la întrebările mele, își face loc încrederea.

Abia atunci simt dacă pot (sau nu) să mă las pe mâinile persoanei respective. Așa s- a întâmplat acum, când am apelat la Laurențiu pentru schimbarea de hair styling. Consilierea a avut rolul de a mă convinge că eram pe mâini bune. Profesionalismul, creativitatea, experiența și pasiunea se simțeau dincolo de cuvinte.

hair styling

Schimbare de look hair styling

Eu le-am simțit! Vorbeau pe limba mea. Iar rezultatul nu a fost altceva decât confirmarea sentimentelor. Da, am fost ușor șocată de schimbarea majoră, de imaginea din oglindă. Dar în sensul pozitiv.

Când am început discuția, primul lucru a fost un fel de utopie. M- am adresat profesionistului cu dorința (a se citi cerință) de a face imposibilul posibil. Deși, am spus: aproape că nici eu nu credeam în ea. Ei bine, misiunea/dorința a fost împlinită. 

Bineînțeles, atunci când așteptările sunt împlinite, cuvintele sunt de prisos. Orice aș spune, orice cuvinte aș folosi, tot nu ar fi cele mai relevante sau cele mai potrivite. Prin urmare, voi spune simplu: mulțumesc, Laurențiu! 

La final

Știu sigur că a fost o experiență de hair styling pozitivă, minunată. Pe care o voi repeta. Mai mult, am convingerea că mă voi evidenția și la eveniment prin stilul personalizat. Am încredere în oamenii care mă consiliază, în profesionalismul și talentul lor. Atât în ce privește hair stylingul cât și creația vestimentară, voi fi eu. Voi fi unică.

Și mai știu ceva, cu la fel de multă siguranță. Vă pot recomanda cu sinceritatea și din toată inima serviciile profesioniste și personalizate de hair styling ale hair stylistului Laurențiu Baban.

Până data viitoare, fiți voi! Fiți unici!

Cu drag, MM

Mulțumesc pentru vizită!

Dacă v-a plăcut  ce ați citit, distribuiți și prietenilor. De asemenea, abonați- vă pentru a afla primii noutățile.

S-ar putea să găsiți ceva interesant și aici:

2 destinații o singură iubire

Savoare și normalitate – Food Bloggers 2022

6 motive care duc la scăderea obezității

 

5/5 - (1 vote)