Bun găsit, prieteni! Scrisoarea unui bun prieten bun este întotdeauna o bucurie și un gest extraordinar. Cu atât mai mult, cu cât se întâmplă foarte rar, să fie scrisă de mână. Pornesc de la scrisoare, deoarece a fost impresionant să o descopăr pe cea din coletul primit de la Allurene. Adică, din partea celui mai bun prieten nou câștigat.

Cel mai bun prieten câștigat: Allurene

Prieten

Allurene Cosmetics

Povestea

Dar haideți să vă povestesc despre ce este vorba. Vă amintiți că am câștigat unul dintre premiile puse la bătaie în competiția SuperBlog 2022, da? Premiul consta în cele mai noi produse cosmetice lansate de cel mai nou brand românesc. Nerăbdătoare să- mi primesc premiul, nici nu am mai comandat alte produse.

Cu atât mai mult cu cât conținea aproape tot ce aveam nevoie pentru ritualul zilnic de îngrijire. Dacă bucuria unei femei care primește produse cosmetice ar putea fi exprimată în cuvinte … acestea ar fi doar din categoria superlativelor.  Și totuși, de această dată totul era diferit! Era altceva!

Brand nou românesc: Allurene

20220628 122150 Cel mai bun prieten câștigat: Allurene

Era vorba despre un nou brand românesc de produse cosmetice. Oportunitatea de a fi printre primii care află despre produse, despre valorile brandului. Despre nerăbdarea și curiozitatea de a folosi produsele tânărului brand.

Mai era motivația pentru ceea ce fac (scriu). Și nu în ultimul rând, despre prietenie & prieteni. BFF (best friend forever), nu orice prieten! Adică promisiunea Allurene de a deveni cea mai bună prietenă a fiecărei femei.

Ei bine, așteptările mi- au fost depășite! Începând cu scrisoarea, ambalajul și prezentarea produselor. Totul era super: bine făcut, cu atenție și respect pentru client. Pentru că, parol d’honeur, nici nu știam cum arată produsele.

prieten

Crema antirid Allurene

Dincolo de impresie

Dar dincolo de impresie (artistică) și imagine, erau așteptările legate de calitatea și efectele produselor. Voiam să mă conving că ingredientele naturale prezente în produsele sută la sută românești satisfac nevoile tenului meu.

Dacă produsele fără parabeni, fără silicon, non-toxice, fără gluten, certificate Ecocert, cu parfum fără alergeni, recomandate oricărui tip de ten, eco- friendly își fac treaba.

Pentru cei care nu mă cunosc (desigur, exclud prietenii), menționez că sunt foarte pretențioasă. Tot ce ține de tenul (și corpul) meu trebuie să fie de calitate superioară. De fapt, nu este despre mofturi și pretenții! Este vorba despre respectul față de mine, față de sănătatea, de tenul meu. Prin urmare, brandul trebuia să mă convingă și din acest punct de vedere.

Ce lipsea ritualului complet

prieten

Crema antirid Allurene

Îmi place să am grijă de tenul meu! De fapt, nu știu multe femei cărora să nu le placă! Ador tenul proaspăt, catifelat, luminos. Are efect terapeutic aș putea spune, asupra psihicului. Mă simt sigură, atractivă, unică!

Cum probabil ați sesizat, am spus că am primit ”aproape” toată gama necesară ritualului meu. Concret, premiul obținut conținea: lapte demachiant, apă micelară, ser hidratant și cremă contur ochi. Ce lipsea pentru ca ritualul meu zilnic să fie complet? Produs pe care Allurene Cosmetics o are în portofoliu. Un portofoliu de bază, absolut necesar și suficient îngrijirii tenului.

Bineînțeles că nu am stat pe gânduri. Am luat măsuri și mi- am completat setul necesar ritualului meu cu crema antirid. Astfel, după aproximativ 10 zile de utilizare a produselor Allurene pot exprima câteva opinii.

20220628 141933 e1656415497942 Cel mai bun prieten câștigat: Allurene

Cel mai bun prieten la nevoie se cunoaște

Opinii proprii, dar foarte sincere, valabile ritualului aplicat tenului meu. Desigur, dacă vă pot oferi un mic, dar real sprijin, iar ritualul meu vă va inspira, m-aș bucura enorm. Căci, cel mai bun prieten la nevoie se cunoaște.

Mulțumită naturii (sau ADN-ului), am un ten fără mari probleme. Dar, care solicită atenție și îngrijire continuă. Dintotdeauna am fost atentă la cerințele lui iar el m-a răsplătit. Totuși, nu mai sunt chiar la prima tinerețe! (Hi-hi, mă alint acum).

Cu toate acestea, îmi doresc să- i păstrez aceeași prospețime, acuratețe, luminozitate și fermitate. Iar pentru asta respect cu strictețe ritualul pe care mi l- am format. Acestuia, i- am adăugat sfaturile celui mai bun prieten câștigt: my new BFF, Allurene.

Ritualul de dimineață

prieten

Lapte demachiant Allurene

Așa se face că în fiecare dimineață aplic pe fața spălată, lapte demachiant și/sau apa micelară. Folosesc ”și/sau” deoarece am învățat să- mi citesc tenul. Știu că uneori are nevoie de ambele produse, dar și când este suficient doar unul dintre ele. Probabil și voi îl cunoașteți pe al vostru, deci veți proceda în consecință.

Nu vă voi spune ce conțin produsele, pentru a nu mă repeta sau pentru a mă ”pedepsi” Google. Mai mult, toate detaliile, modul de utilizare, efectele etc. se găsesc pe site-ul Allurene. În schimb, vă voi spune cum procedez și impresia pe care mi- au lăsat-o noile produse. 

20220628 122655 Cel mai bun prieten câștigat: Allurene

Apă micelară Allurene

Ten curat, culoare uniformizată

Textura: fluidă, ușoară și plăcută la atingere. Cu ajutorul unei dischete pe care pun demachiantul sau apa micelară,- atenție! nu e nevoie de cantități mari-, curăț fața, gâtul și decolteul. Îi las câteva minute tenului să se bucure, iar ingredientelor să-și intre în rol. Tenul rămâne curat și culoarea uniformizată, cu aspect fin și catifelat. 

După 2-3 minute, aplic serul de hidratare. Ca o adiere de briză simt serumul de la Allurene, cu textură de gel ultra ușor. Eu pun cam 3 picături (îmi place să spun boabe) și masez ușor până intră în piele.

20220628 123104 Cel mai bun prieten câștigat: Allurene

Ser de hidratare Allurene

Hidratare de durată și aspect fin

Aplicat pe față, gât și decolteu, serul netezește pielea, dându-i un aspect foarte plăcut. Se observă deja cum pielea tenului e hidratată, luminoasă iar flexibilitatea e îmbunătățită. De asemenea, am observat că hidratarea este asigurată pe toată durata zile.

Ritualul meu de frumusețe continuă cu crema contur ochi. Odată, o vedetă pe care o admir pentru naturalețea, unicitatea și talentul său, mi-a spus că ochii au nevoie de o hidratare foarte bună. În acest scop pot folosi o cremă pe care să o aplic în strat gros în jurul ochilor.

I-am urmat sfatul venit din partea celui mai bun prieten. Dar numai până am început să folosesc crema contur ochi. Iar crema contur ochi Allurene mi se potrivește perfect. Deși nu am cine știe ce riduri, acestea încep să- și facă simțită prezența. Deci, se impun măsuri.

prieten

Cremă contur ochi Allurene

Zona ochilor

Cearcănele sunt însă o problemă, fiind mult mai prezente în jurul ochilor mei. Mai ales atunci când sunt obosită și lucrez mult după miezul nopții. De aceea, crema destinată îngrijirii zonei de contur a ochilor este mai mult decât binevenită. 

Crema cu textura fluidă, neiritantă, o aplic masând circular, din interiorul către exteriorul ochilor. Câte un bob pentru fiecare ochi e suficient. Fac chiar un masaj prin tapotare, care are rolul de a stimula circulația din zona de sub ochi.

Ce este de menționat: crema nu deranjează deloc. Nu- mi lăcrimează și nu- mi irită ochii. Datorită sensibilității deosebite a acestei zone, mi s-a întâmplat cu alte creme. Mai mult, crema contur ochi Allurene se aplică pe pleoape și în jurul ochilor fără nicio teamă.

Open my eyes!

Sigur, nu pot spune după 10 zile că au dispărut cearcănele și ridurile. Pot spune însă, că am sesizat o schimbare: zona ochilor este catifelată și hidratată. So, open my eyes!

Crema antirid pentru prelungirea tinereții

20220628 123216 Cel mai bun prieten câștigat: Allurene

Cremă antirid Allurene

Ultimul pas al ritualului meu de îngrijire este crema antirid. Pe același principiu- diminuarea ridurilor și prevenirea apariției acestora-, pentru mine crema antirid este absolut indispensabilă.

Știu că nimeni nu scapă de bătrânețe. Știu că nu există frumusețe fără bătrânețe și viață fără de moarte.! Dar ce este greșit în dorința de a prelungi tinerețea? De a îmbătrâni frumos? De a- i da tenului, elementele (aș zice ”hrana”) necesare pentru a- și menține elasticitatea, tonusul, luminozitatea, cât mai mult?

În regulă, nu trebuie să- mi dați dreptate! Eu așa gândesc și asta îmi doresc! Iar dacă libertatea de exprimare, există, atunci asta fac. Concluzia? vom trăi și vom vedea! Să revenim însă la oile, pardon, cremele/ritualurile noastre. :)

Ten suplu, luminos, catifelat

Crema antirid– pe care v-o recomand, ca un prieten bun ce sunt!-, are ingredientul activ cu efect antirid garantat: Lipo Ceravit-C. Experiența mea de până acum cu această cremă îmi permite să spun că tenul se simte foarte bine.

O aplic pe față, gât și decolteu, masez cu blândețe de jos în sus până este absorbită în totalitate de piele. Observ cum tenul devine luminos, catifelat și moale. Tenul parcă se bucură, pare mai suplu, strălucește!

20220628 143824 Cel mai bun prieten câștigat: Allurene

Ritualul de seară

După ritualul de dimineață și eventual machiajul de zi, seara suntem de multe ori epuizate. Noul meu prieten Allurene îmi amintește că sănătatea tenului meu depinde de un somn bun de cel puțin 8 ore. Dar, nu înainte de ritualul de îngrijire și frumusețe de seară.

Ritual care reia pașii de dimineață: demachiem, tonifiem, hidratăm… etc. Cum procedez eu? În cazul în care am avut machiaj peste zi, folosesc laptele demachiant. După demachiere folosesc apa micelară. Dacă machiajul a lipsit, folosesc doar unul dintre cele două produse. Niciodată nu sar peste acest pas, indiferent dacă am sau nu machiaj.

Tips & trics sau de la prieten la prieten

La câteva minute distanță, timp în care tenul își trage sufletul, aplic crema antirid.  Închei ritualul cu crema contur ochi de la Allurene, noul meu cel mai bun prieten. Foarte important: închei cu un masaj facial cu ajutorul rolei cu piatră de jad.

Acesta este ritualul meu zilnic de frumusețe. Pare complicat? Nu! Folosesc o mie de produse? Clar, nu. Cam asta este ideea: am nevoie de maxim 20 de minute (inclusiv masajul) și 5 produse. Rezultatul de până acum este promițător. Sunt mulțumită de tenul meu, dar și de noul meu cel mai bun prieten pe care l-am câștigat.

20220628 144537 e1656417198427 Cel mai bun prieten câștigat: Allurene

Ce îmi place

Ce îmi place la produsele Allurene? Recipientele sunt astfel concepute încât nu se pierde nici măcar un microgram de produs. Se închid foarte bine, ceea ce permite păstrarea acestora în condiții optime. Texturile sunt fluide, ușoare și plăcute la atingere. 

Ușor de folosit, produsele nu mi-au încărcat tenul.  Îmi displace teribil aspectul gras al tenului, ceea ce nu se întâmplă cu produsele Alurene. Deci, încă un punct în plus sau o bilă albă pentru my new BFF. Personal, apreciez și mesajul prezent pe fiecare produs. Spre exemplu: crema antirid- Hey young lady, crema contur ochi- Open my eyes etc.

Aș mai nota și faptul că produsele nu sunt testate pe animale, iar ambalajul primar este 98% reciclabil și certificat Ecocert și Cosmos.

La final

Aflat la început de drum, brandul nu are un portofoliu foarte mare. Cum am mai spus, are însă produsele necesare și obligatorii unui ritual de întreținere a frumuseții. Chiar și pentru cei mai exigenți utilizatori. Pentru că, în cazul în care nu vă doriți  sau nu folosiți crema antirid, există crema hidratantă.

Iar de departe, recomandările, ideile, sfaturile pe care le primește oricine intră în comunitatea BFF sunt bonusul. Sunt convinsă că Allurene va avea strânge mulți prieteni în jurul său. Eu fac parte deja, iar produsele, deja le iubesc!

273526414 118844330695284 4634709233894383028 n Cel mai bun prieten câștigat: Allurene

Pariez & recomand

Pariez pe seriozitate, respect, calitate și prietenie! Și pe succes, bineînțeles! Pariez pe Allurene! Aștept de asemenea noi produse în portofoliu, cum ar fi crema pentru mâini și crema pentru corp. Mi-ar plăcea să fie cu efect antiage și hidratant. Știu că drumul e greu, dar e și frumos!

Dar nu pot încheia, fără a vă întreba dacă ați aflat despre noul brand Allurene? Și cu recomandarea de a intra în comunitatea BFF, de a vă face un nou prieten (cel mai) bun. Profitați de sfaturi, încercați produsele și împărtășiți- vă experiența!

Până data viitoare, frumusețe & sănătate!

Cu drag, MM

Mulțumesc pentru vizită!

Dacă v-a plăcut  ce ați citit, distribuiți și prietenilor. De asemenea, abonați- vă pentru a afla primii noutățile.

S-ar putea să găsiți ceva interesant și aici:

Smartwatch Beyond – inteligență și eleganță

De ce să montăm panouri fotovoltaice (Voltra)

Hair styling – schimbare de look

Rate this post