Bun găsit, prieteni! Septembrie a trecut deja de jumătate și a avut gentilețea de a-mi oferi printre cadouri și o gripă. Dar, nu mă voi da bătută cu una cu două. Ba chiar voi profita de faptul că am rămas fără voce, (nu din cauză că am cântat la petrecerea care mi s-a pregătit :)) scriind mai mult.

Cuprins

TENA Pants Night & îngrijirea celor dragi

tena pants

Dar până una-alta, vreau să vă vă povestesc un pic despre îngrijirea celor dragi. Deloc surprinzător subiectul, deoarece am promis să continuu să scriu pe această temă. Să împărtășesc din experiența dragei mele care ar poate influența calitatea vieții altor oameni dragi. Prin urmare, astăzi vorbim despre lenjeria intimă Tena Pants

Draga mea îmi destăinuise câte ceva, dar destul de puțin, despre Tena Lady Pants. După cum vă amintiți, am convins-o să comandăm acest tip de lenjerie intimă. Cu toate acestea, fusese destul de rezervată cu feedback ul. Așadar, i-am dat timp și am așteptat să vină un moment mai potrivit acestui gen de discuții.

pexels photo 6928670 TENA Pants Night & îngrijirea celor dragi

Discuții sincere

Când m-a întrebat cam cât costă Tena Pants, mi-am dat seama că era mai mult decât ce îmi spusese. Înțelegeam că din nou își făcea griji și nu- și dorea să (-mi) împovăreze bugetul. O mai asigurasem de câteva ori că nu este cazul să-și facă probleme, se pare însă că nu o convinsesem.

Ca și când nu aș fi înțeles unde bate, i-am explicat cu blândețe și convingere: e mai costisitor să-i vezi suferind pe cei dragi. Și apoi, crede-mă, nu costă atât de mult încât să nu ne putem permite. 

tena pants

Așadar, acesta era motivul pentru care nu-mi spusese prea multe despre lenjeria intimă specială pentru incontinență. Îi este greu să accepte că nu este o povară și că acesta este un gest infim pe care îl pot face. Pentru a nu mai avea discuții pe acest subiect mi-am propus să-i arăt și prețurile produselor.

Tena Pants Plus Night

Mă documentasem destul de bine în legătură cu TENA Pants Night, prin urmare am început să- i povestesc. Eram convinsă că odată ce constată că mi-am făcut temele, vor veni și alte opinii. Fără a mai bate moneda pe preț și pe subiectul economie, am continuat să vorbesc despre Tena Pants Plus Night.

280381484 122398180452518 1719548413731542591 n TENA Pants Night & îngrijirea celor dragi

De ce Tena Pants Night

Ca și în cazul absorbantelor, există și chiloți pentru incontinență și în varianta de noapte. După denumire ne putem da seama că aceștia sunt special concepuți pentru a asigura confortul și siguranța pe timpul nopții. 

Plus de confort

Confortul este dat de același material delicat din care sunt și TENA Lady Pants. Un material care permite pielii să respire și susține sănătatea acesteia. Ce are în plus lenjeria de noapte pentru incontinență? Sunt câteva lucruri care fac diferența. Spre exemplu, sunt de culoare albă iar design-ul tip pull-up dă senzația de lenjerie intimă normală.

Plus de siguranță

Pentru un plus de siguranță, Tena Pants Night are bariere integrate împotriva scurgerilor. De asemenea, conține un neutralizant împotriva mirosului, dar și pentru senzația de prospețime și încredere.

Fixare bună

Alt aspect de reținut ar fi sistemul de fixare foarte bună al chilotul pentru incontinență. Se fixează atât de bine pe corp, încât nu există temeri că se desprinde, oricât te-ai zvârcoli peste noapte.

Grad ridicat de absorbție

Apoi, zona dublă de absorbție cu care este prevăzut chilotul are un grad de absorbție extraordinar. Chiar și în cazul scurgerilor urinare importante, lichidul se absoarbe rapid și eficient, blocându-l în nucleu.

tena pants

Astfel, somnul poate fi odihnitor, fără grija scurgerilor sau a drumurilor dese la baie. Lenjeria de noapte pentru incontinență te ajută să te trezești dimineața cu senzația de uscare și prospețime, asemenea lenjeriei normale.

Experiența și opiniile dragei mele

Ai dreptate, draga mea! o aud spunându-mi. Am avut rezerve înainte să folosesc lenjeria pentru incontinență Tena Lady Pants. Îți mărturisesc sincer, nu am crezut că poate fi atât de bună. Sunt destul de atentă cu lenjeria intimă și nu pot purta orice. Întotdeauna am ales lenjeria intimă confecționată din bumbac sută la sută.

Când am început să folosesc  Tena Pants și am văzut cât este de delicată și confortabilă, mi-am spus că trebuie să fie foarte scumpă. Atunci m-am gândit să o economisesc. Am folosit 4 perechi din pachetul pe care l-ai comandat. Restul, am decis să îi folosesc doar când stau mai mult cu prietenii. Sau când trebuie să plec la drum.

20220818 140819 e1663834522379 TENA Pants Night & îngrijirea celor dragi

Ușor de folosit

Acum însă, pot să-ți spun cu toată sinceritatea: lenjeria intimă pentru incontinență este nemaipomenită! Îmi place mult și cred că nu mă voi mai despărți de acest tip de lenjerie. Aș putea să folosesc acești chiloți pentru incontinență concepuți special pentru noapte. 

Știi, mai e ceva: sunt foarte ușor de înlocuit. Doar rup părțile laterale, acolo unde se îmbină și îi îndepărtez. Mi-ai luat o piatră de pe inimă spunându-mi că nu costă o avere. Chiar credeam că lenjeria specială Tena Pants nu și-o poate permite oricine.

Încredere în produsele Tena

Am râs amândouă, am deschis laptopul și i-am arătat câteva variante de prețuri. Asta a convins-o definitiv să se mai gândească la acest aspect. Apoi am întrebat-o ce părere are despre Tena Pants Night. Care este opinia ei despre tot ce i-am povestit? Deși, aflând cât de încântată este de cei pe care i-a folosit, eram convinsă că i-ar plăcea.

tena pants

Mi-a răspuns că a început să aibă încredere în aceste produse speciale. Mai mult, a recunoscut că nopțile sunt mult mai ușoare. Nici nu concepe să mai renunțe la ele. Pur și simplu i-au schimbat viața. Sau mai degrabă a revenit la viața normală. Apoi mi-a spus că i-a povestit și unei prietene despre produsele pentru incontinență Tena.

De la prieten la prieten

Aceasta se confrunta la rândul său cu simptomul de incontinență urinară. De la o vreme nici nu mai iese din casă, deoarece are un sentiment de insecuritate, chiar de rușine. Vorbesc din când în când la telefon, dar prietena ei nu se mai încumetă să plece din casă.

Draga mea i-a povestit cum s-au schimbat lucrurile în cazul său de când folosește absorbantele și mai ales Tena Pants. Ar fi vrut să o ajute să obțină o mostră gratuită, dar nu a știut exact cum se procedează. I-am promis că o vom ajuta împreună să facă cunoștință cu produsele special create pentru incontinența urinară.

pexels photo 6928672 TENA Pants Night & îngrijirea celor dragi

M-a privit cu ochii în care i se putea citi încrederea și mi-a spus zâmbind: o sun chiar acum. Bineînțeles că i-am oferit toate informațiile necesare și apoi le-am lăsat să depene amintiri. 

Îngrijirea celor dragi – TENA Pants

Auzeam din când în când cum se amuzau și sporovăiau cu voioșie. Ceea ce îmi umplea și mie sufletul. Știam că prietenia dintre ele este veche și solidă, și va cântări greu în luarea deciziei.

Între timp, deschid laptopul și mă ocup de comandă. Voi comanda Tena Pants Night și Tena Lady Pants. Facem o comandă pe lună astfel încât să reușim să acoperim toată perioada de la o lună la alta.

20220818 134815 TENA Pants Night & îngrijirea celor dragi

La final

Desigur, nu am uitat însă să comand așa cum am promis și pentru prietena dragii mele. Pentru început, îi voi comanda absorbante Tena Lady Slim Normal. Nu e deloc prea mult și prea greu să contribui la fericirea celor dragi.

Voi ce credeți? Aveți oameni dragi sau cunoscuți în jurul vostru care au nevoie de îngrijire? Le- ați povestit sau le veți povesti despre lenjeria intimă Tena?

Până data viitoare, aveți grijă de cei dragi!

Cu drag și iubire, MM

Mulțumesc pentru vizită!

Dacă v-a plăcut  ce ați citit, distribuiți și prietenilor. De asemenea, abonați- vă pentru a afla primii noutățile.

S-ar putea să găsiți ceva interesant și aici:

trattoria adagio

concursul internațional

divas

5/5 - (1 vote)