Bun găsit, dragilor! Despre femei se pot spune foarte multe lucruri. Sunt frumoase, inteligente, puternice, dar și delicate, curajoase, dar și emotive, iubitoare. Pot fi cercetători, mame, prietene, bunici, soții, manageri, scriitori, profesori, medici sau ingineri.

Lista ar putea continua, dar nu despre un laudatio adus femeii este vorba. Ci despre femeia care se confruntă cu perioada ”critică” a lunii, a menstruației. Atunci când se simte vulnerabilă, nesigură, inconfortabil, stresată etc.

Cuprins

Lenjeria intimă reutilizabilă- viitorul igienei intime

lenjeria intimă reutilizabilă

Desigur, menstruația încă este un subiect tabu. Dar tocmai de aceea am descis să vă vorbesc astăzi despre acest subiect. Despre femeia care trebuie să facă față și acestei provocări lunare. Fără a- și pierde calitățile pe care are, fără a se simți diferența între acele zile și cele ”normale”. Fără să dea skip la vreuna dintre activitățile ei, fără a le reprograma, fără să- și ia zile libere.

Ei bine, ați putea crede că sună aproape ca o descriere a super-women. Vă asigur că nu este deloc așa. Pentru că, femeia realității noastre știe să folosească informația în folosul său și a celor din jur. Concret, știe să folosească produse și metode revoluționare, care oferă siguranță și confort. Care îi face viața mai frumosă și mai ușoară. Atât ei, cât și a celor din jurul ei.

Lenjeria intimă reutilizabilă – soluția viitorului

Da, ați înțeles bine, se poate să te simți confortabil și sigur și în perioada ciclului menstrual. Cu ajutorul chiloților menstruali, despre care, cel mai proabil majoritatea ați aflat. Iar eu, exact despre asta vă voi vorbi: chiloții menstruali Chilotis.

4 1 Lenjeria intimă reutilizabilă- viitorul igienei intime

Când am descoperit lenjeria intimă reutilizabilă, prima reacție a fost de curiozitate. A urmat documentarea și experiența iar la sfârșit, satisfacția. Și mirarea exprimată printr-o întrebare: Oare de ce nu s-a gândit nimeni la această idee, mai devreme?

Probabil nu aș fi fost nevoită să renunț la unele întâlniri, să amân petreceri. Sau să îmi activez o alarmă interioară pe toată perioada programului de lucru. Nici nu m-aș fi eschivat de la jocurile copiilor.

Acum însă, dacă tot am descoperit chiloții pentru menstruație, haideți să vedem ce sunt și ce fac? De ce se recomandă folosirea lenjeriei intime reutilizabilă? Bineînțeles, sunt tentată să vă răspund cu concluzia, pe scurt, dar nu o voi face. Știu bine cât de mult contează informarea, experiența, documentarea. Iar mie îmi place să aflu cât mai mult. Altfel spus, ce mie nu-mi place, altuia nu-i fac.

lenjeria intimă reutilizabilă

Ce sunt chiloții menstruali

Prin urmare, odată aflată informația trebuie să circule și să ajungă la cât mai multe persoane. Așadar, să încep cu … începutul. Chilotul menstrual este special creat pentru zilele de menstruație. Este un produs de lenjerie intimă reutilizabilă și este fabricat din bumbac organic și fibră de bambus.

Datorită inserției super absorbante a materialelor predominante, chiloții menstruali ascund ușor fluxul menstrual. Pot fi folosiți individual, fără absorbante sau, ca rezervă pentru alte produse menstruale (tampoane sau cupe menstruale).

Ce fac chiloții menstruali

În comparație cu absorbantele, chiloții menstruali sunt comozi, ușor de folosit, confortabili și versatili.  Aceștia au mai multe straturi (4) de materiale absorbante, datorită cărora se blochează lichidul menstrual și se elimină umezeala.

Lenjeria intimă menstruală are stratul exterior rezistent la scurgeri, protejându- ne și menținându- ne confortul intim. În plus, lenjeria intimă reutilizabilă poate fi folosită atât ziua, cât și noaptea. 

Designfaratitlu 10 659b8280 cf2c 46bc 9a07 9c99fba16fad Lenjeria intimă reutilizabilă- viitorul igienei intime

De asemenea, nu se lipește de zona intimă și nu suntem nevoite să verificăm din minut în minut dacă s-au întâmplat ”accidente”. Așa le spun eu petelor datorate scurgerilor abundente.

Datorită materialelor de calitate premium, chiloții menstruali Chilotis nu provoacă iritații. Iar stratul antibacterian pe care îl conțin, elimină mirosurile neplăcute și asigură o igienă intimă corectă, la un nivel ridicat.

De ce să alegem lenjeria intimă menstruală 

Dacă ar fi să răspund la întrebarea ”De ce lenjeria intimă reutilizabilă?” aș spune că este soluția de astăzi pentru viitorul igienei intime. Desigur, voi și argumenta de ce am răspuns astfel. În primul rând, deoarece s-a terminat cu stresul grijilor din zilele de menstruație.

Să utilizez chiloți menstruali reutilizabili a fost ca un cadou mult dorit. Sunt eficienți, ușor de întreținut și folosit, durabili, rezistenți. Spre exemplu, pot fi folosiți până la 2 ani, dacă sunt întreținuți corect. De asemenea, sunt subțiri și plăcuți de purtat, chiar eleganți. Foarte confortabili, elimină mirosurile și absorb foarte bine scurgerile. Sunt ecologici, prietenoși cu natura, dar și cu zona intimă. 

lenjeria intimă reutilizabilă

Alegeți lenjeria intimă reutilizabilă în funcție de stilul vostru- bikini, hipster, pantaloni scurți pentru băieți). De asemenea, în funcție de dimensiune și nivelul de protecție- ridicat sau mediu. Preferații mei sunt chiloții menstruali cu talie înaltă, nivel ridicat (roz pudrat).

Concluzii & more

Lenjeria intimă reutilizabilă poate fi folosită toată perioada ciclului menstrual. Depinde de nevoile fiecăreia, de activitățile zilnice etc. Se recomandă o durată de utilizare de până la 12 ore. Se subînțelege, după cele maxim 12 ore, pot fi înlocuiți cu o altă pereche. De aceea, recomandarea mea este să aveți cel puțin 3 perechi.

Lenjeria intimă reutilizabilă oferă un grad ridicat de siguranță și igienă. Pe lângă toate aceste beneficii, întreținerea este foarte ușoară. Se spală, cum probabil procedați cu orice produs nou, înainte de prima utilizare. În acest caz însă, rolul este și de a activa materialele absorbante.

Apoi, se spală după fiecare utilizare, cu apă rece și săpun delicat. Lenjeria intimă reutilizabilă se poate spăla și la mașina de spălat (la 40º), dar fără a folosi produse chimice, înălbitor sau balsam. Uscarea se recomandă a se face natural, pentru a nu distruge proprietățile absorbante.

WhatsAppImage2022 11 23at21.07.30 Lenjeria intimă reutilizabilă- viitorul igienei intime

În concluzie, lenjeria intimă reutilizabilă face viața femeilor mai ușoară. Rereprezintă soluția ideală pentru zilele care ne creează griji, indispoziții și chiar indisponibilitate. Recomand lenjeria intimă reutilizabilă femeilor care își doresc ca menstruația să nu mai reprezinte cea mai grea experiență a lunii. Care vor să opteze pentru sănătate și igienă la cel mai înalt nivel, reducând în același timp deșeurile din mediul înconjurător..

Cu siguranță și voi ați auzit de chiloții menstruali. Sunt însă curioasă dacă i-ați folosit. Dacă da, mi-ar plăcea să aflu opiniile voastre în privința lenjeriei intime reutilizabilă. Le aștept ca de obicei, în comentarii.

Până data viitoare, alegeți inteligent!

Cu bucurie și drag,

MM

Articol sponsorizat Chilotis

 

Mulțumesc pentru vizită!

Dacă v-a plăcut  ce ați citit, distribuiți și prietenilor. De asemenea, abonați- vă pentru a afla primii noutățile.

S-ar putea să găsiți ceva interesant și aici:

ediția de vară

Terra Alta

cofeina

5/5 - (2 votes)