Hello, my friends! Nici bine nu a început septembrie și au început să apară mesaje, urări & felicitări. De parcă planetele au complotat si s-au aliniat astfel încât să-mi facă cea mai interesantă aniversare. Deoarece, totul se întâmplă în avans. Ceea ce nu poate fi decât de bine și motiv de bucurie.

Cuprins

Felicitări, urări, cadouri surpriză 

felicitări

Ce este pe deasupra, inedit, surprinzător, în mod absolut plăcut, pe lângă felicitări au venit și ceva cadouri. Bine, unele sunt de-a dreptul irealizabile, pardon my friends, cineva îmi șoptește să evit cuvântul (irealizabil). Ce m-aș face fără doza lui de optimism!?!

Vreți să vă povestesc despre ce este vorba? Vreți sau nu, voi scrie și vă voi face părtași întâmplărilor din viața mea. Bune și rele. Așa cum (mi-) am promis în urmă cu șase ani și jumătate. Între noi fie vorba, îmi place să cred că m-am ținut de cuvânt.

Îmi place să scriu, nu e o noutate. Îmi place să redau frânturi din realitatea cotidiană, din experiențe ce pot fi exemple și ajutor. De asemenea, îmi place competiția. Bineînțeles, și premiile, care au rolul de a mă motiva și confirma.

pexels photo 12303223 Felicitări, urări, cadouri surpriză

Felicitări & cadou Anyoli

Ei bine, toate acestea nu se pot întâmpla dacă lipsește susținerea. Mie însă, nu-mi lipsește, ba dimpotrivă. Am parte de încurajări, aprecieri, chiar felicitări din partea voastră. A prietenilor mei online și offline, dar și din partea familiei. Astfel s-a întâmplat cu participările la edițiile SuperBlog – cele mai multe participări-, la BlogalInitiative (din păcate nu mai este activ) sau BlogAwards.

Am scris pentru zeci de sponsori- poate chiar mai mult de atât-, branduri, companii. Mai mici sau mai mari. Pentru toate am pus suflet, dar unele mi-au fost și au rămas foarte dragi. Pun mult suflet și pasiune cu precădere în cele în care cred. Cu unele mi-am dorit să colaborez, iar cu unele dintre ele s-a și întâmplat. Însă, partea frumoasă, de apreciat, surprinzătoare, despre care aminteam, abia acum urmează.

Unul dintre brandurile pe care l-am îndrăgit din prima clipă și în care cred, este Anyoli. Chiar dacă nu am obținut niciun premiu și nici nu am colaborat. Surpriza mare, ineditul s-a produs atunci când Anyoli mi-a trimis felicitări și urări de ”La mulți ani!”. Plus 10% reducere la o comandă.

felicitări

Cercei Anyoli

Bijuteria – mesager al emoțiilor

Când spun ”inedit” nu o fac de dragul impresiei artistic literare. Credeți- mă, este cât se poate de adevărat și cuvântul adecvat. Explic. Realistic vorbind, nu mi s-a mai întâmplat până acum să primesc felicitări, urări, cadouri din partea unui brand pentru care doar am scris în competiții.

Dacă stau să mă gândesc mai bine, nici nu se putea altfel, fiind creatori de emoții. A, dar stați puțin. S-ar putea să nu înțelegeți exact despre ce este vorba, deoarece nu v-am făcut cunoștință. Sigur, puteți citi articolele mele, dar voi fi o gazdă bună și voi face prezentările.

Anyoli este brandul creator de bijuterii- mesager al emoțiilor. Altfel spus, sunt bijuterii care poartă mesajul celui care dorește să ți-l transmită, care o dăruiește. Un mesaj pe care îl poți accesa nu o singură dată, ci ori de câte ori dorești.

16EA7045 E6CA41CD 182 4 Felicitări, urări, cadouri surpriză

Lănțișor cu pandantiv Anyoli

Dăruiești sau primești emoții sincere

În plus, sunt bijuterii unice, personalizate, create din materiale prețioase și semiprețioase. Ce felicitări, ce mesaje, ce amintiri- text, foto, video sau link- pot fi mai bine transmise decât prin stocare inteligentă? Mesagerul? Bijuteria Anyoli. Pe mine una m-au cucerit și m-au convins din primul moment. Sunt convinsă că și pe voi. Dacă încă nu ați aflat, găsiți toate informațiile și detaliile pe site-ul Anyoli.

Îmi place să dăruiesc și, de multe ori nu reușesc să transmit o bucătică din sufletul meu. Să găsesc cea mai bună metodă de a oferi cadoul însoțit de cel mai sincer mesaj. Sau, să primesc. Pentru că, nu pot ascunde faptul că îmi place să și primesc cadouri. Iar bijuteriile, cum altfel, sunt printre cele pe care le ador. Însă nu doar bijuteria în sine este minunată ci și mesajul pe care îl pot accesa.

Bineînțeles, îl pot scrie pe o felicitare, îl pot înregistra și eventual trimite pe telefon. Dar aceste metode nu pot oferi emoția sinceră pe care doresc să o transmit. Să nu mai amintesc că pot dispărea într-o clipă de neatenție sau cine știe ce alte minuni. Iată așadar, câteva motive pentru care îmi doresc cadoul de la Anyoli.

pexels photo 1809344 Felicitări, urări, cadouri surpriză

Creatorii de emoții

Sensibilitatea și dragostea pentru frumos nu trebuie demonstrate. Se simt, se transmit cu ajutorul bijuteriilor speciale marca Anyoli. Asta am simțit și când am primit primul mesaj cu gânduri bune și felicitări de ziua mea.

Probabil, între creatorii de emoții, între cei care bucuria de a dărui este sus de tot, există o legătură. Se transmite cumva, printr-o cale nevăzută, telepatică. Tocmai de aici surpriza extraordinară. M-a emoționat foarte, peste puterea de a explica. Am rămas fără cuvinte, recunosc. A fost neașteptat, emoționant și deosebit de frumos din partea lor.

Deși, bucuria și emoția care mi-au adus fericire a fost preț de puțin timp. Doar după câteva minute am realizat că șansa să am o bijuterie ”cu suflet” este aproape zero. Spun aproape, doar pentru că am pe cineva super optimist lângă mine. Altfel nu întrezăresc altă alternativă decât aceea de a rămâne un vis frumos. Care, desigur, poate fi împlinit la un moment dat.

Mulțumesc! 

felicitări

De departe însă, gestul și atenția contează enorm! Mă bucur mult că s-au gândit la mine și mi-au dăruit câteva minute de fericire. Primele  felicitări, primul cadou în avans de ziua mea. Primele momente aduse de my belove september.

Sunt recunoscătoare pentru că nu sunt nesmnificativă! Iar pentru mine este foarte important. Felicitări echipei Anyoli! Mulțumesc! cu recunoștință și sinceritate!

Surprinzător a fost să primesc și alte astfel de mesaje. Cu felicitări, urări și alte vouchere cu ocazia apropiatei aniversări. Desigur, este extraordinar de plăcut să primești în avans toate acestea. Cel mai probabil, AI își demonstrează eficiența chiar și la un nivel minim de utilizare.

La final: recunoștință și sinceritate

În orice caz, plăcerea nu este deloc alterată nici în cazul în care aplicațiile și programele inteligente sunt pe fază. Altfel, cum să nu fii plăcut surprins când primești cadou însoțit de felicitări, din partea băncii la care ești client? Eu una, apreciez. Ba a început să-mi placă. Merită de asemenea mulțumiri!

Acestea fiind spuse, depășind emoția, surprinderea și bucuria momentelor, îmi aștept cuminte aniversarea. Cu recunoștință, admirație și sinceritate pentru existența tuturor celor din micul meu univers.

Până atunci, septembrie blând, bun și generos!

Cu cucurie și drag,

MM

Mulțumesc pentru vizită!

Dacă v-a plăcut  ce ați citit, distribuiți și prietenilor. De asemenea, abonați- vă pentru a afla primii noutățile.

S-ar putea să găsiți ceva interesant și aici:

Îngerul Malei

legume

experiențe

5/5 - (1 vote)