Despre

 

Despre - SuperBol 2017Despre - Despre - Poziția mea în Campionatul Național de Blogging

 

 

 

 

Despre mine

 

                    Salut!

Dacă ai ajuns aici înseamnă că vrei să știi ce, de ce, de unde, cum, despre mine (UniquebyMM).

De unde vine?

Unique de la unic, pentru că așa cred că suntem: unici. Fiecare în felul lui. Și MM(irela), eu!

Împreună, se traduce așa: prefer un stil vestimentar propriu, îmi plac anumite genuri literare sau muzicale, am un anume stil de călătorii, etc. Nu-i așa e că te regăsești?

Am îmbinat utilul cu plăcutul, pasiunea cu dorința și am făcut acest blog, Uniquebymm. Este un blog unde poți găsi postări despre experiențe de viață și din viață, pasiunile unui om cu visuri, călătorii, îngrijire și frumusețe, ponturi, idei, discuții. Toate pe bune, reale, din bucata mea de viață, trăită nu imaginată. Sunt sinceră, loială, corectă, iubesc arta în general, frumosul, viața, oamenii, florile, călătoriile (ador Tenerife).

Lasă grijile, începe să trăiești!

Am experiențe proprii pe care am decis să le împart cu tine, impresii despre călătorii, mai noi sau mai vechi, tips & tricks, emoții, idei și altele, care nu-mi vin acum în minte. Scriu așa cum simt, scriu file din viața mea, trăite, nu imaginate, sunt open mind, nu sunt perfectă (cine este? :)), nu sunt expertă, învăț din mers.

De ce îți spun toate acestea? Pentru că odată ajuns aici, nu-mi doresc să spui că mă găsești creativă, simplă sau sofisticată. Vreau să găsești o temă(articol) atât de interesantă, încât să – ți fie de folos și să povestești și prietenilor tăi despre asta.

Asta sunt eu, cu lumea mea într-un blog, UniquebyMM .

Tu despre ce ți-ai dori să citești?

Îți mulțumesc pentru că ai ajuns aici, te mai aștept. Te îmbrățișez!

Abonează-te la e_mail  [email protected]

Colaborează cu mine printr-un mesaj pe e_mail sau: Facebook 

Instagram,

Twitter

Linkedin

UniquebyMM