Bun găsit! Vă mai amintiți hitul ăla ”Eu vara nu dorm”? Vara asta n-am dormit nici eu, nici în vacanță n-am fost, am renovat. Pe scurt: Eu vara nu dorm, renovez, redecorez. Povestea ați aflat-o, v-am spus cum a ieșit, dar nu am apucat să vă spun despre mobilier, aparatură, decoruri. Iată cum întâmplarea, provocarea, mai exact, face ca astăzi să fie vorba exact despre aceste lucruri.

Eu vara nu dorm, renovez, redecorez

Eu vara nu dorm, renovez, redecorez

Dacă la renovare contribuția mea a fost minimă spre deloc, la redecorare îmi revine aproape toată responsabilitatea. Îmi place, am simțul esteticului, zic și eu, mă preocupă oarecum curentul feng-shui și, nu sunt la prima experiență. Cum am reușit să -mi fac spațiile în care petrec cea mai mare parte din timp așa cum mi le-am dorit, vă invit să aflați citind până la capăt.

Eu vara nu dorm, renovez, redecorez

Odată cu schimbarea culorilor și stilului de zugrăveală, mobilierul bucătăriei trebuie ales în ton complementar. Gătesc în stilul meu, sunt chef în bucătăria mea iar ajutor de bucătar este soțul, prin urmare avem nevoie de o bucătărie organizată și foarte bine utilată. Pe lângă mobilierul care trebuie să răspundă exigențelor și problemelor de utilitate, aparatura, vasele și ustensilele alese cu mare atenție.

Eu vara nu dorm, renovez, redecorez

Bucătărie în stilul meu

Am conștientizat că sănătatea trebuie pusă pe primul loc și am ales un stil alimentar sănătos. În alegerile mele mai trebuie să iau în considerare că îmi place să-mi strâng familia și prietenii la masă și să transform fiecare masă împreună, în sărbătoare. Pornind de la aceste concepte, bucătăria mea va fi exact cum mi-o doresc, potrivită stilului, familiei. este suficient să anunț o rețetă cu priză la public și cât ai zice gata, se strânge gașca :).

Eu vara nu dorm, renovez, redecorezAșadar, lista mea este completă și pentru că timpul costă, îl voi folosi inteligent: intru pe Somproduct. Aici găsesc cam tot ce mi-am notat, plasez comanda online sau prin telefon și am câștigat timpul pe care l-aș fi pierdut prin magazine. Deviza Somproduct, ”inspiring comfort și calitatea produselor pe care le oferă m-au convins.

Eu vara nu dorm, renovez, redecorez

Pe listă am aragaz -plită, cuptor încastrat, mașină spălat vase, robot, toaster, blender, suport sticle, farfurii, pahare, căni, suport condimente, raft pentru cărțile de bucate. Frigiderul este de asemeni încadrat în bucătăria mea, apoi espressorul, ustensilele și suportul pentru cuțite.

Eu vara nu dorm, renovez, redecorez

Masa

Locul pentru luat masa este separat, într-un spațiu special amenajat cu masă din lemn masiv și scaune. Fețele de masă sunt cele care desăvârșesc ”opera” de decorare, împreună cu setul de farfurii, oliviera, paharele și tacâmurile. Culoarea și nota veselă o dau florile și decorațiunile.

Eu vara nu dorm, renovez, redecorez

Ca în orice bucătărie, sunt prezente prosoape, mănuși de gătit, cântarul și alte gadgeturi de bucătărie. Bucătăria mea este delimitată de bar, pentru care am luat două scaune din piele ecologică. De multe ori stăm aici la taclale și un pahar de vin natural.

Eu vara nu dorm, renovez, redecorez

Mobilierul din lemn îmi dă siguranță și energie iar formele rotunjite sunt considerate benefice, astfel că am ales mobilă din lemn. Apoi, celelalte elemente le-am ales în funcție de stilul meu, funcționalitatea și calitatea acestora.

Eu vara nu dorm, renovez, redecorez

În stilul nostru alimentar folosim legume, fructe și carne în mare parte naturale din curtea sau grădina noastră. Ne dorim ca alimentele să-și păstreze din calități, vitamine și asta m-a determinat să fiu mult mai atentă în alegerea produselor.

Eu vara nu dorm, renovez, redecorez.

Spre exemplu, vasele de gătit pe care le-am ales sunt realizate din oțel inoxidabil, rezistente la coroziune și șocuri și au proprietăți bacteriostatice. Supa de găină cu legume proaspete pregătită în acest tip de vas va satisface cu siguranță exigențele tuturor.

Eu vara nu dorm, renovez, redecorezÎntre aragaz și chiuvetă, am plasat un ghiveci cu o floare suculentă pentru că îmi plac florile și pentru a da aspect viu, culoare. În teoria feng shui se spune că aceasta are și rolul de  a despărți energia apei de cea a focului și evitarea accidentelor.

Aceasta este povestea redecorării bucătăriei mele, desigur pe lângă restul casei, munca mea din această vară, în care mă simt minunat. Până data viitoare, inspirație și confort !

 

UniquebyMM

 

Sursa: somproduct.ro; pinterest; arhivă personală

Articol proba nr 3 Superblog

 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0